reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie dziewczynki
Jadę zaraz włoski do Kasi robić :) A w niedzielę nie wiem czy będziemy bo nie wiem, czy nie pojedziemy na wycieczkę na północ. Michał ma coś do załatwienia i pojedziemy razem.Czy spotkanie w tym pubie gdzie zawsze??
Życzę wszytkim miłej zabawy w sobotę.
Marysia dostała jakieś wysypki.Dałam jej wapno i zobaczymy jaka będzie reakcja.Mam nadzieje,że zniknie.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i całuski dla dzieciaków:-)

reklama
Kasia.J wracam 7 stycznia
byłam dzisiaj w szpitalu u położnej ,krew ,mocz ogólnie wypełnianie dokumentów i zrobiła mi ktg ,serducho super bije :tak::-):tak::-D
Oleska apropo wielkości, to ja wielkość brzucha mam na 26 tydzień a to dopiero 21 , nieźle co??:-D:-)

hej kobitki:-)
byliśmy dzisiaj na kursie i niestety jak wracaliśmy zmoczył nas deszczyk:wściekła/y:

pod polskim sklepem na rogu mojej ulicy poznałam mamuśke (polke) która mieszka na przeciwko mnie:-) ma 4letniego synka Damiana i 3 tygodniowego Alexa:-) bardzo sympatyczna dziewczyna - sąsiadka. może w końcu nie będzie mi sie tak nudzić:-D

apropo niedzielnego spotkania... czy będziecie miały coś przeciwko jeżeli zabiore ze sobą koleżanke z kursu i jej synka Dominika? Dominik ma 2 latka i 7 miesięcy i nie ma za bardzo sie z kim bawić:no: fajnie by było gdyby poszalał troche z waszymi urwisami:tak: jeszcze nie wiadomo czy pojadą bo Angela musi zapytać męża czy nie ma innych planów ale myśle, że było by miło.:-)

Nefretete ja nie mam nic przeciwko temu żebyś zabrała znajomą ;-)fajnie będzie poznac kogoś nowego:tak:.4muchy prezent super :tak:ale cena szok:szok:.Widziałam tego pieska w Argosie na żywo bo mieli go wystawionego na ladzie.Jest rewelacyjny Krystian był zachwycony :tak:.Gdyby był tańszy to może bym się skusiła:tak:.A co zastanawiasz się nad kupnem ?

4 muchy - piesek fajny, cena jeszcze fajniejsza ;-), ale wolalabym prawdziwego, mysle ze taka zabawka szybko sie znudzi

Monika1213 - super ze dzidzia rosnie zdrowa

cfcgirl - pochwal sie fryzurka :-)

cocolino - przystawiaj czesciej malucha, to Ci sie zwiekszy produkcja mleczka

jejku napisalam dlugiego posta i mi wcielo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
4muchy-piesek fajny no i cena tez:szok:ale wiesz co,Kuba ma takiego malego pieska i on wogole sie nie slucha:no:reaguje na jakies komendy ale na odwrot:-D:-D
cfcgril-szkoda ze was nie bedzie:-(
kasia.j-ten tort byl dobry,ale jak dla mnie byl tanim kosztem zrobiony.to znaczy jak moja mama robi tort, to on jest mocno truskawkowy-a truskawki mrozone nie sa tanie i trzeba ich duzo dac-a ten byl mial malo truskawek a wiecej budyniu.Ale niezly byl,no ale wiadomo maminy tort najlepszy:-D:-D

No i ja jutro tez bede.Ale mam znowy problem:dry::sorry2:co ja mam ubrac:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry