reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m nie nwiedziaqłm co to jest te Home Office :-D właśnie mąż mi wytłumaczył:tak::-)
te Home Office mój mąż już ma.

reklama
Kasiu mój mąż jak zobaczył w blondzie główkę to aż westchnął.Bardzo mu się podobało.Marysia wczoraj odstawiła mu histerię jak mnie nei było i się chłopak namęczył.hahah
Kasiu jak tylko będę miała zdjęcie zaraz wkleję
Kasiu i Edytko dzięki za pogawędkę :) Jesteś super dziewczynki :)
Bawcie się dziewczynki wspaniale dzisiaj.Mam nadzieje,że jak wróce po świętach to znowu jakiś wypad będzie i się wybiorę.A tak wypijcie moje zdrowie, tylko bez obgadywania
Noami miło cię było poznać...

Czesc

Kubus ostatnio zaczal przechodzic samego siebie w rozrabianiu, dokuczaniu. Szale przepelnilo jak naplul na mnie i meza :szok: Myslalam, ze mnie takie zachowanie ominie :-( W kazdym razie dzis na powaznie powiedzialam, ze nie otrzyma prezentu od Mikolaja, jesli sie nie poprawi. Namalowalam na tablicy wielki kalendarz, gdzie przyznajemy mu 'buzki' - usmiechniete i smutne. A pod 6 grudnia jest wielki prezent. Jak na razie skutkuje. Gdy tylko zaczyna krzyczec podchodze do tablicy i maluje smutna buzke i on momentalnie sie uspokaja. Mam nadzieje, ze to szybko mu minie.

MarzenaM - oni ostatnio coraz wiecej roznych dokumentow chca. Jak skladalismy papiery przy Kubusiu to poza aktem urodzenia nie chcieli nic, a teraz musielismy nawet podawac nasze NIP-y i PESELE. Sprawdzaja dokladnie, zeby ludzie nie brali podwojnie zasilkow w dwoch krajach.

A tu cisza. Dziewczyny sie pieknia na wieczorne wyjscie :tak:;-)

kasia.j my też musimy podać NIP-y i PESELE.
też tak myślałam, że to wszysko po to żeby ludzie nie brali zasilków w dwóch krajach.
Właśnie się doczytałam, ze jak dziecko jest w Polsce to paszportu nie muszę wysyłać, ale jak go wyślę to cała procedura będzie przyśpieszona:-)

Mam jeszcze jedno pytanko:-) czy któraś z Was chodziła może na naukę języka przy polskim klubie ? Pytam, bo wczoraj widziałm ogłoszenie, ze jest nauka języka w sobotę i jestem ciekawa opini tych co tam, uczęszczali.

Marzenko Kasia8118 chodzi na naukę angielskiego. WIem,że w Bradford Collage robili też lekcje, bo jak mamy przerwę na naszym kursie to Polacy stoją i rozmawiają ze sobą o właśnie języku angielskim.:-)

reklama
CZESC:-):-):-)
CFCGRIL-A kiedy Ty jedziesz do Polski??i na ile??No i pewnie znowu sie kiedy wybierzemy znowu na babski wieczor,chyba takie cos jest potrzebne kazdej z nas:-)No i szybko wklejaj zdjecie,bo jestem bardzo ciekawa jak wygladzs w blad wlosach:tak:A ja zareagowala Marysia jak Cie zobaczyla w nowej fryzurze??No i jak Wam sie mieszka w nowym domku???
MARZENA-Ja skladalam o cb 3 lata temu i wysylalm im Kuby paszport,ale juz Dawidka nie musialam:confused:a ten kurs w polskim klubie wiem ze za dwie godziny placi sie 5 f i jest to metoda callana:-)a Twoj Damian chodzi tam do szkoly albo przedszkola??Aha i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SYNKA:-):-)
KASIA.J-a moze tez sie skusisz i przyjdziesz dzisiaj:-)

Ostatnia edycja:
Do góry