reklama
4muchy
Fanka BB :)
MarzenaM składanie papierów było już tak dawno, że nic nie pamiętam. Ale podpytam męża może on coś pamięta.
cfcgirl
Mamusia Marysi
Kasiu mój mąż jak zobaczył w blondzie główkę to aż westchnął.Bardzo mu się podobało.Marysia wczoraj odstawiła mu histerię jak mnie nei było i się chłopak namęczył.hahah
Kasiu jak tylko będę miała zdjęcie zaraz wkleję
Kasiu i Edytko dzięki za pogawędkę
Jesteś super dziewczynki 
Bawcie się dziewczynki wspaniale dzisiaj.Mam nadzieje,że jak wróce po świętach to znowu jakiś wypad będzie i się wybiorę.A tak wypijcie moje zdrowie, tylko bez obgadywania
Noami miło cię było poznać...
Kasiu jak tylko będę miała zdjęcie zaraz wkleję
Kasiu i Edytko dzięki za pogawędkę
Bawcie się dziewczynki wspaniale dzisiaj.Mam nadzieje,że jak wróce po świętach to znowu jakiś wypad będzie i się wybiorę.A tak wypijcie moje zdrowie, tylko bez obgadywania
Noami miło cię było poznać...
4muchy
noami nie przejmuj się na pewno zacznie Ci wychodzć. Ja tydzień temu u Kasi też zmieniłam fryzurę i wczoraj w końcu udało mi się je ułożyć tak jak chciałam. Trzeba próbować

4muchy
cfcgirl jak Julia zobaczyła Marysi zdjęcia odrazu zapytała kto to? Oczywiście w swoim języku, ja ją już trochę rozumię.
Czesc
Kubus ostatnio zaczal przechodzic samego siebie w rozrabianiu, dokuczaniu. Szale przepelnilo jak naplul na mnie i meza
Myslalam, ze mnie takie zachowanie ominie :-( W kazdym razie dzis na powaznie powiedzialam, ze nie otrzyma prezentu od Mikolaja, jesli sie nie poprawi. Namalowalam na tablicy wielki kalendarz, gdzie przyznajemy mu 'buzki' - usmiechniete i smutne. A pod 6 grudnia jest wielki prezent. Jak na razie skutkuje. Gdy tylko zaczyna krzyczec podchodze do tablicy i maluje smutna buzke i on momentalnie sie uspokaja. Mam nadzieje, ze to szybko mu minie.
MarzenaM - oni ostatnio coraz wiecej roznych dokumentow chca. Jak skladalismy papiery przy Kubusiu to poza aktem urodzenia nie chcieli nic, a teraz musielismy nawet podawac nasze NIP-y i PESELE. Sprawdzaja dokladnie, zeby ludzie nie brali podwojnie zasilkow w dwoch krajach.
A tu cisza. Dziewczyny sie pieknia na wieczorne wyjscie
;-)
Kubus ostatnio zaczal przechodzic samego siebie w rozrabianiu, dokuczaniu. Szale przepelnilo jak naplul na mnie i meza

MarzenaM - oni ostatnio coraz wiecej roznych dokumentow chca. Jak skladalismy papiery przy Kubusiu to poza aktem urodzenia nie chcieli nic, a teraz musielismy nawet podawac nasze NIP-y i PESELE. Sprawdzaja dokladnie, zeby ludzie nie brali podwojnie zasilkow w dwoch krajach.
A tu cisza. Dziewczyny sie pieknia na wieczorne wyjscie

MarzenaM
kasia.j my też musimy podać NIP-y i PESELE.
też tak myślałam, że to wszysko po to żeby ludzie nie brali zasilków w dwóch krajach.
Właśnie się doczytałam, ze jak dziecko jest w Polsce to paszportu nie muszę wysyłać, ale jak go wyślę to cała procedura będzie przyśpieszona:-)
też tak myślałam, że to wszysko po to żeby ludzie nie brali zasilków w dwóch krajach.
Właśnie się doczytałam, ze jak dziecko jest w Polsce to paszportu nie muszę wysyłać, ale jak go wyślę to cała procedura będzie przyśpieszona:-)
cfcgirl
Mamusia Marysi
Marzenko Kasia8118 chodzi na naukę angielskiego. WIem,że w Bradford Collage robili też lekcje, bo jak mamy przerwę na naszym kursie to Polacy stoją i rozmawiają ze sobą o właśnie języku angielskim.:-)
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
CZESC:-):-):-)
CFCGRIL-A kiedy Ty jedziesz do Polski??i na ile??No i pewnie znowu sie kiedy wybierzemy znowu na babski wieczor,chyba takie cos jest potrzebne kazdej z nas:-)No i szybko wklejaj zdjecie,bo jestem bardzo ciekawa jak wygladzs w blad wlosach
A ja zareagowala Marysia jak Cie zobaczyla w nowej fryzurze??No i jak Wam sie mieszka w nowym domku???
MARZENA-Ja skladalam o cb 3 lata temu i wysylalm im Kuby paszport,ale juz Dawidka nie musialam
a ten kurs w polskim klubie wiem ze za dwie godziny placi sie 5 f i jest to metoda callana:-)a Twoj Damian chodzi tam do szkoly albo przedszkola??Aha i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SYNKA:-):-)
KASIA.J-a moze tez sie skusisz i przyjdziesz dzisiaj:-)
CFCGRIL-A kiedy Ty jedziesz do Polski??i na ile??No i pewnie znowu sie kiedy wybierzemy znowu na babski wieczor,chyba takie cos jest potrzebne kazdej z nas:-)No i szybko wklejaj zdjecie,bo jestem bardzo ciekawa jak wygladzs w blad wlosach

MARZENA-Ja skladalam o cb 3 lata temu i wysylalm im Kuby paszport,ale juz Dawidka nie musialam

KASIA.J-a moze tez sie skusisz i przyjdziesz dzisiaj:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: