Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Jeżeli chodzi o naukę angielskiego to w polskim klubie są zajęcia 2 godziny 5F ale nie metodą callana tylko tradycyjną
.Ja chodzę na callana ale to wychodzi drożej bo ja za 1godzine place 5F
.Nie wiem gdzie lepiej uczą bo nie byłam w polskim klubie na zajęciach
.Ja byłam dzisiaj już ostatni raz na angielskim bo w czwartek wyjeżdżam jak wiecie,ale nie wiem co będzie po nowym roku bo ta babka co mnie uczy planuje zmienic lokal i bieże pod uwagę przeniesienie się gdzieś pod Ikea.Ja chyba podaruję siobie jeżdżenie tak daleko
.Wyobrazcie sobie dziewczyny że mój mąż zgodził się żebym wyskoczyła dzisiaj z wami na drinka,ale ja stwierdziłam ze nie wypada żebym w ostatnią sobote został sam z małym.Ale na następny wyskok już się dzisiaj pisze;-)
.Oby nie zmienił zdania jak zaplanujecie coś po nowym roku.No to chyba już wszystko
.

;-):-).Niech któraś pstryknie fotkę żeby można było was zobaczyc jakie byłyście wyszykowane
.Ja też walnę sobie piwko za wasze zdrowie:-).Nefretete mi to obojętnie który lokal
może dla odmiany pójdziemy do tego drugiego
?Niech inne zdecydują :-).Doris my to zdążymy się jeszcze pożegnac jutro się widzimy i może jeszcze w tygodniu na kulkach.No to co super zabawy życzę laseczki :-):-).