reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Ale dzisiaj zimnica. Brrrrrrrrrrrr
Kasiaj- a tam zaraz szykujemy. fryzjer , kosmetyczka, swiezo zakupione szmatki, drobiazgi:-p
Marzena.m- ja nic nie wiem o lekcjach. Sama podpytuje gdzie co i jak:tak:
cfcgirl- woooooooooow!!!!!!! Blondi- dawaj zdjecia jak najszybciej:szok:

No to ide sie dalej pieknic:-D:-D:-D:-D:-D

No to witam drogie koleżanki :-).Ja pilny uczeń jestem już w domu po lekcjach:tak:.Jeżeli chodzi o naukę angielskiego to w polskim klubie są zajęcia 2 godziny 5F ale nie metodą callana tylko tradycyjną:tak:.Ja chodzę na callana ale to wychodzi drożej bo ja za 1godzine place 5F:tak:.Nie wiem gdzie lepiej uczą bo nie byłam w polskim klubie na zajęciach:no:.Ja byłam dzisiaj już ostatni raz na angielskim bo w czwartek wyjeżdżam jak wiecie,ale nie wiem co będzie po nowym roku bo ta babka co mnie uczy planuje zmienic lokal i bieże pod uwagę przeniesienie się gdzieś pod Ikea.Ja chyba podaruję siobie jeżdżenie tak daleko:wściekła/y:.Wyobrazcie sobie dziewczyny że mój mąż zgodził się żebym wyskoczyła dzisiaj z wami na drinka,ale ja stwierdziłam ze nie wypada żebym w ostatnią sobote został sam z małym.Ale na następny wyskok już się dzisiaj pisze;-):tak:.Oby nie zmienił zdania jak zaplanujecie coś po nowym roku.No to chyba już wszystko:-D:-D.

witam kochaniutkie:-)
miłego wypadu wam życzę, wypijcie kielicha za nieobecne;-)
kasia, ampar to gdzie jutro w tym pubie co zawsze czy w tym nowym? sie troche pogubiłam:-D
cfcgirl z pewnością wyglądasz szałowo:-)
MarzenaM w Doncaster gdzie mieszkam jest coś takiego jak women cener. ja własnie tam uczęszczam na kurs i jestem zadowolona szczególnie, że jest za free. trzeba by sie było zorientować czy w Bradford tez jest. myśle, że powinno cos takiego sie znalesc:tak:

To miłej zabawy babolki:-D:-D:-D
Nie spijcie się za mocno coby wam się film nie urwał, bo ktoś musi nam opowiedziec jak było:tak::tak::tak:
No i czekamy na zdjęciaaaaaaaaaaaaa:tak:

Kasia8118- ja juz swoje powiedzialam:tak:;-):-p Daj staremu buzi przysle mu artura i heja:-D:-D:-D
Nefretete- w tym nowym moze zeby ten co zawsze nam nie zbrzydl. A kielicha za ciebie chlapniemy;-)

reklama
Dziewczyny szczerze to mi się nie chce bo coś mnie chyba żołądek boli ale tak jak pisałam po nowym roku to na 100% będę:tak:;-):-).Niech któraś pstryknie fotkę żeby można było was zobaczyc jakie byłyście wyszykowane:-D:-D.Ja też walnę sobie piwko za wasze zdrowie:-).Nefretete mi to obojętnie który lokal :tak:może dla odmiany pójdziemy do tego drugiego :tak:?Niech inne zdecydują :-).Doris my to zdążymy się jeszcze pożegnac jutro się widzimy i może jeszcze w tygodniu na kulkach.No to co super zabawy życzę laseczki :-):-).

Do góry