Gratuluje tych pipek ,oj bardzo bardzo:-):-)
To fajnie, ze sa chetne mnie odwiedzic. Dogadamy sie po moim powrocie. A czy beda jakies chetne na basen z dziecmi ???
doris78- W Polsce bede 9 dni. Wracam 7 marca. Doris pochodzisz z Zakopanego, czy tylko na wczasach ??? Zdjecia sa boskie:-):-):-)
elo jest ktos ???
Ja jestem z nad morza-Gdansk dokladnie a w Zakopanem bylam na wakacjach,mozna tak powiedziec:-)bylam ze wzgledu na Kube ,bo ma astme i co jakis czas musze mu klimat zmienic:-)a zima najlepszy jest gorski,wiec polaczylismy przyjemne z pozytecznym:-)
Udanego urlopu w Polsce zycze:-)
Witam :-)
no ja dzisiaj wstałam z mocnym postanowieniem zmiany trybu życia

tzn: dietka 1000-1200cal, gimnastyka przynajmniej pół godziny, systematyczna codzienna nauka języka

na razie to są postanowienia a jak się to uda to zobaczymy;-)podobno chęci też są ważne

Wiec ciociu zycze Ci wytrwalosci w tych postanowieniach

Dziewczynki, gratulacje coreczek :-)
Dorota - zaczela sie chyba passa na dziewczynki, trzeba sie wziac do roboty ;-):-):-)
Oj wlasnie tez mialam to pisac

wiec moze sie skusze jak taka dziewczeca passa tutaj jest

BOZENA-oj A ngielki takie sa, jakis zazdrosne i zadufane w sobie i mysla ze kazdy tylko o nich rozmawia

a Z TYM nosem to moze infekcja ci sie jakas wdala:-

-

-

-(
MONIKA-a jak tobie poszlo u lekarza?? nic nie piszesz,wszystko ok??
ULCIA-ja jade autem

fajnie ze sie poznamy:-)a z tym wlamaniem to przykro:-(ale wlasnie nie wiadomo na jakie kanali sie tarfi:-

-(No i nie martw sie zadne z nas zboczki

jak sie cofniesz stronami ponizej 1000strony sa nasze zdjecia ze spotkan w lister parku:-)
MOJA DZIDZIA-fajnie ze ty tez bedziesz