reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Bradford

aniteczka1981 dzieki,u mnie w rodzinie raczej nie mamy tendencji do tycia,moja mama po 4-ce dzieci dalej jest szczupla i wazy niewiele wiecej odemnie,no moze moja siostra troszke przybrala po ostatnim synku ale to raczej z uwagi na siedzenie w domu i objadanie sie fastfood'ami a ja raczej za takim jedzeniem nie przepadam :no:;-) moge byc zatem dobrej mysli a najlepiej to wogole o tym nie myslec-bede miala czas pozniej :-D:-D

reklama
Mojadzidzia gratuluję córeczki:-):-):-) W avatarku widzę, że Twój brzuszek to już taki bardzo ciążowy:tak: Ja mam chyba połowę z tego:-D zresztą jutro sama zobaczysz:tak:

To na którą umawiamy się jutro??

hej, znow nie bylo mnie 12 godzin a tu prosze 4 strony, dobrze ze maly spi bo niedalby poczytac, co do tych wlaman to fakt traci sie zaufanie po pierwszym razie, a po drugim to zaczyna sie unikac ludzi i zamyka sie w domu.ale ja juz mam dosc, niestety mam parter, ale to mieszkanko mam z Brunel Housing a wiec nie ma co wybrzydzac, jest ladne w dobrej okolicy, wszystko mi tu pasuje tylko ten parter denerwuje no bo jest mozliwosc wejscia oknem, no ale niedlugo ponoc na 2 metry ogrodzenie bloku maja zrobic wiec bede bezpieczniejsza.

co do biegunki to jest poprawa dzis jadal tylko gotowane jablko i marchew, a odparzenie traktuje maka ziemniaczana i to jest rewelacja!!!!

rozmawialam z mezem o naszym jutrzejszym spotkaniu, przestraszyl sie i pytal czy na tym forum to napewno dziewczyny siedza i pisza, bym na zboczka zadnego nie trafila i sama w drzwi nie zapukala:-D:-D:-D

no to na ktora spotkanie??? aha i czy jest jakis rytual czy cos przyniesc, no wiecie jakies ciastka czy cos dla dzieciaczkow, nie wiem jaka tradycje macie i czy macie jakas wogole czy wszystko idzie na spontanie???
a moze ktos jedzie autobusem i sie ze mna umowi???

aha a jak passa na dziewczynki to nie zart to chyba sie zastanowie:-):-)

a co do kilogramow to walczylam z tym strasznie, przed ciaza wazylam 59kg do 7 miesiaca przytylam tylko 8 kilo a potem jak poszlo to przytylam 20kilo.
tylek i uda byly jak szafa 3-drzwiowa, masakra, nie bylam przyzwyczajona do takiej wagi i wygladu, ja postapilam bardziej brutalnie niz dieta i sport, siegnelam po lek cud i w 3 tygodnie powrocilam do swojego wygladu, w dodatku mailam zakrzepy zylne po porodzie i ten lek pomogl tez na to, takze dwa w jednym i znow moge wskoczyc w swoje stare antyczne choc wciaz ulubione ciuszki:-)

Ostatnia edycja:
Ok.dziewczynki to i ja wam gratuluje dziewczynek:tak:;-):-).Fajnie macie tylko wam zazdrościc:tak:.Co do spotkania to może byc o 11:tak:.UlciaC no wiesz trochę z nas zboczki,ale na pierwszym spotkaniu postaramy się Ciebie nie napastowac zbytnio:-D:-D.A na spotkanie to przeważnie każda przynosi coś słodkiego,ale oczywiście w rosądnej ilości bo wszystkie dbamy o linie i nie można szalec:tak::-D:-D:-D.

Dziewczyny gdyby któraś potrzebowała adres to niech da znac bo jak na razie wysłałam UlciC i mojejdzidzi nie wiem kto jeszcze potrzebuje:baffled:.Zaproszenie tyczy się wszystkich dziewczyn z forum nowych i starych(nie mam tu na myśli wieku):-D:tak:.Kasiu.j i roksanna jak zminicie zdanie to zapraszam:tak:.No to na tyle idę cwiczyc :tak: wy to ostatnio to wiecznie o dietach to ja też muszę wziąsc się w garsc:tak:.

Dziewczynki, a wiecie, ze jutro jest sroda popielcowa :confused: Powinnyscie raczej sledziki przynosic, a nie slodycze, hehe..... ;-);-);-):-):-):-)

Witam laski!

ALe sie rozpisałscie z enormalnie nie nadazam czytac takie mam zaległosci.
Poki co pracuje jeszcze sa zadwolonei i jest bizi wiec moze jeszcze troch popracuje:).ALe dzisiaj Nam tak cisnienie podniesli zrobili zebranie nie dla wszystkich tylko dla Plek a jest nas 3 niom od poludnia 4 i jakiegos liTWian zeby powiedzec ze nie MOZEMY ROZMAWIAC PO PL w pracy ani na sniadaniu w kantynie jezeli chchemy to musimy wyjsc poza teran zakładu!!!!!!!:szok::wściekła/y:BO jedna z angielskic.....poszla naskarzyc ze ona nic nie rozumie co my soebie rozmwaimy i pewnie ja obgadujemy!!!!!!!!!!Tak wiec mamy zakaz!
A odnonie mojego kolczyka to chyba sobie dam znim spokój nos i poowe twarzy od jego storny mam od wczoraj tak spuhcniete ze nie widze na oko prawie a po 2 mam goraczke jak zakładam a ból niesamowity.......:zawstydzona/y::-(

Hej
My dzisiaj okupowalysmy Leeds- ja nie wiem jak ta moja siostra sie zapakuje:szok:
Kasia8118- jednak idziemy do przedszkola i nawet spozniona nie dam rady byc bo potem zabieram ferajne do Ilkley ze wzgledu na ladna pogode. Szkoda bo lubie u ciebie przesiadywac a jeszcze nowe dziewczyny beda:-( No ale musze im jak najwiecej tu pokazac zeby chcieli do mnie przyjechac jeszcze:-D:-D:-D
mojadzidzia, SylwiaM- super ze sie cieszycie i ze wszystko w porzadku z waszymi pipkami:tak:
BozenaM- z tego co ja wiem to nie maja prawa od was tego wymagac :szok::baffled: Wspolczuje:-( zakazu i bolu nosa:-(
Monika1213- jak tam termin? Zostal ten sam? A z jakiego powodu ta cesarka? ze wzgledu na cukrzyce?
Aniteczka1981- zaczne nadrabiac od piatku:tak: I wtedy to sie dopiero naplotkuje;-) A jak tam dzisiaj mloda po szkole?
Kasiaj- a co ty taka polamana? pewnie po takiej nieobecnosci to sie zabraliscie za podrecznik kamasutry, co?:-D:-D:-D

Mnie cos zab cmi:wściekła/y: Naszczescie za tydzien ide do dentysty. Musze sie zaraz czyms znieczulic:tak: Tylko czym hmmmmmmmmmmmmm:-p:-p:-p:-p:-p:-p

BozenaM- a gdzie ty kochana pracujesz? Bo z tego co czytam to masz tak samo jak ja mialam w fabryce McBride!!! Tam to byl horror, nigdy nie idzcie tam do pracy, to jest oboz koncetracyjny nie produkcja!!!!

Nadal nikt sie nie odzywa w sprawie wspolnego dojazdu do kasi8118 :-(szkoda, kurcze maz nie ma nawigacji moze zzedzic ze nie wie gdzie jechac:-D a czy to jest gdzies blisko sainburego?? Jak tak to chociaz to dobre, bo wiem gdzie ten sklep;-)

a skoro jutro sledzik to chyba faktycznie sledzia trzeba przyniesc, jestem tu prawie 3 lata i sledzika nie swietowalam wiec jest okazja najesc sie z nowymi kolezankami:-)

reklama
Gratuluje tych pipek ,oj bardzo bardzo:-):-)
To fajnie, ze sa chetne mnie odwiedzic. Dogadamy sie po moim powrocie. A czy beda jakies chetne na basen z dziecmi ???

doris78- W Polsce bede 9 dni. Wracam 7 marca. Doris pochodzisz z Zakopanego, czy tylko na wczasach ??? Zdjecia sa boskie:-):-):-)

elo jest ktos ???
Ja jestem z nad morza-Gdansk dokladnie a w Zakopanem bylam na wakacjach,mozna tak powiedziec:-)bylam ze wzgledu na Kube ,bo ma astme i co jakis czas musze mu klimat zmienic:-)a zima najlepszy jest gorski,wiec polaczylismy przyjemne z pozytecznym:-)
Udanego urlopu w Polsce zycze:-)

Witam :-)
no ja dzisiaj wstałam z mocnym postanowieniem zmiany trybu życia:tak:
tzn: dietka 1000-1200cal, gimnastyka przynajmniej pół godziny, systematyczna codzienna nauka języka:tak:na razie to są postanowienia a jak się to uda to zobaczymy;-)podobno chęci też są ważne:-D:-D
:tak:
Wiec ciociu zycze Ci wytrwalosci w tych postanowieniach:-D:-D:-D:tak:

Dziewczynki, gratulacje coreczek :-)

Dorota - zaczela sie chyba passa na dziewczynki, trzeba sie wziac do roboty ;-):-):-)
Oj wlasnie tez mialam to pisac:-D:-D:-Dwiec moze sie skusze jak taka dziewczeca passa tutaj jest:-D:-D
BOZENA-oj A ngielki takie sa, jakis zazdrosne i zadufane w sobie i mysla ze kazdy tylko o nich rozmawia:-D
a Z TYM nosem to moze infekcja ci sie jakas wdala:-:)-:)-:)-(
MONIKA-a jak tobie poszlo u lekarza?? nic nie piszesz,wszystko ok??
ULCIA-ja jade autem:tak:fajnie ze sie poznamy:-)a z tym wlamaniem to przykro:-(ale wlasnie nie wiadomo na jakie kanali sie tarfi:-:)-(No i nie martw sie zadne z nas zboczki:-D:-D:-D:-Djak sie cofniesz stronami ponizej 1000strony sa nasze zdjecia ze spotkan w lister parku:-)
MOJA DZIDZIA-fajnie ze ty tez bedziesz:tak::tak:

Do góry