reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
KASIA 8118-no to jak masz kolezanke w wieku Krystiana namow ja zeby sie do nas przylaczyla na bb:-):-):-):-)
KASIA J- ja nie wiem jak jest w meskiej przebieralni,ale w damskiej jest ok

BOZENA M-no pewnie o tym samym basenie mowimy:-):-)
KASIA J- ja nie wiem jak jest w meskiej przebieralni,ale w damskiej jest ok

BOZENA M-no pewnie o tym samym basenie mowimy:-):-)
mojadzidzia
Fanka BB :)
dziewczyny moj brat prawie co tydzien chodzi na ten basen na bd5 i jest bardzo zadowolony,w zeszlym tygodniu moja mama tez byla i wrocila bardzo zadowolona 

Ulcia C.
Zaciekawiona BB
kasia.j- chodzi o obiadek czy park? obiadek gdzies za Shipley ale nie wiem jeszcze gdzie dokladnie:-) musze rowniez podpytac, ale jedziemy napewno!!!a park jutro o 12 na placu zabaw
BozenaM- to znaczy ze twoj mezus zaczyna od poniedzialku 2 zmiane tak? Bo moj skonczyl wlasnie w piatek druga i od poniedzialku bedzie mial pierwsza, moj pracuje na warehousie nadzoruje line supplierow czyli dowozacych komponenty Mr. D :-) moze sie znaja? ja pytam ale moj nie kojarzy:-(
Doris78- spoko mi pasuje na 12 w Lister Parku na placu zabaw:-) wez jakis chleb jak masz bedziemy karmic ptaszki:-)
BozenaM- to znaczy ze twoj mezus zaczyna od poniedzialku 2 zmiane tak? Bo moj skonczyl wlasnie w piatek druga i od poniedzialku bedzie mial pierwsza, moj pracuje na warehousie nadzoruje line supplierow czyli dowozacych komponenty Mr. D :-) moze sie znaja? ja pytam ale moj nie kojarzy:-(
Doris78- spoko mi pasuje na 12 w Lister Parku na placu zabaw:-) wez jakis chleb jak masz bedziemy karmic ptaszki:-)
Jak ktos jeszcze chetny zapraszamy:-)
kasia8118
Fanka BB :)
UlciaC. i Marta84 tu jest adres i nazwa tego lokalu gdzie spotkamy się 15 marca na obiadku :-).Hare&Hounds Bradford Road,Menston LS29 6BU
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
BOZENA M-taki z mezami obiadek planujemy :-)jak jestes chetna to zapraszamy:-):-):-):-)
ULCIA-no chlebek wezme, wezme:-)
ULCIA-no chlebek wezme, wezme:-)
Ulcia C.
Zaciekawiona BB
doris78- no to jestesmy umowione, bardzo sie ciesze:-)
bozenaM- pytalam mezulka on kojarzy Pawla z drugiej zmiany aczkolwiek nie rozmawiaja ze soba, moze dlatego ze nie maja kiedy
Moj maz to Daniel, jak zaczal prace to najpierw byl line supplier na nockach, potem przeszedl na shift B a teraz siedzi w ofisie, spytaj moze skojarzy....nazwisko napisze ci na priva:-)
bozenaM- pytalam mezulka on kojarzy Pawla z drugiej zmiany aczkolwiek nie rozmawiaja ze soba, moze dlatego ze nie maja kiedy

reklama
Ja tylko na chwilę żeby powiedzieć, że będę jutro o 12 w Lister parku na placu zabaw.
Mam nadzieję, że nie będzie padać. Acha i chciałam dodać, że na karmienie się nie pisze. Ostatnio jak byłam, zaczęłam rzucać chlebek, cały staw się zleciał,

musieliśmy uciekać

.
Klawiaturę już mam, więc wreszcie będę mogła normalnie z wami pisać. Męczyłam się strasznie.:-
-
-
-(
Mam nadzieję, że nie będzie padać. Acha i chciałam dodać, że na karmienie się nie pisze. Ostatnio jak byłam, zaczęłam rzucać chlebek, cały staw się zleciał,

Klawiaturę już mam, więc wreszcie będę mogła normalnie z wami pisać. Męczyłam się strasznie.:-
Podziel się: