reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
tynia i wiki - surgery to wlasnie przychodnia. Lepiej zalatwiiac wszystko osobiscie, czesto o tobie zapominaja.
doris78 - ja jutro zapraszam do mnie. A jesli chodzi o pogode u mnie zimno, mgla i kropi:no:

witam :-) pare dni mnie tu nie bylo i zaleglosci mi sie porobily troche :eek:
kasia8118 zazdroszcze Ci tej pogody:-) tutaj jest pochmurno ze az z domu sie nie chce wyjsc :angry:
basia no moja mama byla tam sie zarejstrowac i teraz czeka na telefon ciekawe czy zadzwonia ....

Doris78 u ginekologa już byłam a usg mam w środe i w czwartek znowu ginekologa.Czuje się rewalacyjnie zupełnie tak jak z Krystianem w cizy.Całymi dniami jestem z małym poza domem bo szkoda siedziec w domu.Pogoda taka że można by się już opalac.Wracam w sobote 25kwietnia.

kasia8118 pogoda do pozadroszczenia,moje dzieci przed domem tez maja piaskownice,ale jakos zadko tam bywaja:sorry: korzystaj ile mozesz,wracaj z tym słoneczkiem oczywiscie:tak:

nareszcie mam czs zeby cos napisac:-p
nikola spi,remi walczy z akwarium:-D a ja relax:-)
wczoraj bylam tak zdenerwowana ze nie mialam ochoty na nic,siadalam do forum pare razy ale moje nerwy nie pozwolily mi na napisanie niczego konkretnego.zadzwonilam rano wczoraj o 9 do przychodni zarejstrowc remiego do lekarza,a baba mi mowi ze nie ma wolnych miejsc:wściekła/y::wściekła/y:ale sie zagotowalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i mowi do mnie ze jak chce to lekarz do mnie zadzwoni.ja mowie ze mam gdzies rozmowe przez tel tym bardziej ze remi ma naprawde bardzo powazne dlolegliwosci,ze ja chce appoitment i juz a ona ze nic nie moze zrobic.:wściekła/y::no: no to bezsilan powiedzialam ze chce tel od lekarza.
mija godz 15(wlasnie konczylam piec robic ciacho,bo moj remi wyblagal) i nikt nie zadzwonil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no jak sie wkurzylam i dzwonie ponownie.mowie ze doktor mial dzwonic,ze co to ma znaczyc,od 9 czekam i nic?? ale ich tam zje....am:wściekła/y::wściekła/y: a ta baba mi mowi ze doktor dzwonil do mnie ale nie mogl sie dodzwonic bo jest cos nie tak z moim tel.rece mi opadly,mowie ze wszystko jest ok i zeby zadzwonil jeszcze raz,a ona mi mowi ze dokrtor zadzwonic juz nie moze:angry::angry::angry::angry::angry::angry:no jak sie wkurzylam.zaczelam doslownie na nia krzyczec,i mowie ze to nie jest katar,ani goraczka to jest powazna sprawa i ze tego nie mozna bagatelizowac i ze mnie to nie interesuje ze lekarz ma zadzwonic,ze jak nie mysla w tej przychodni to niech ida do szkoly.mowie do niej ze to glupota,jak lekarz podejmuje tylko jedna probe polaczenia sie z pacjentem i mowie do niej .. a jak lekarz zle wykrecil moj numer??:angry::angry::angry: ale sie nagadalam. i po 2min lekarz do mnie dzwoni:-) powiedzialm wszystko co remiemu dolega i za 30min mial jechac na spotkanie. taka byla zla ze jak zmienialam nikoli pieluche to rece mi sie trzesly

reklama
Witam!
JA niedawno wrocilam z miasta kupilam sobie buziki an to weselicho. I w sumie juz jestem gotowa i moge śmigac sie bawic:D:-D

Natalka - maz moj mówi ze codziennie rpaktycznie ktos przychodzi wiec powinno byc ok.NAjwazniejsze ze ja zarejestrowali.I niech conajmniej 2 razyw tyg dzoni i sie przypomina do nich.

Agnieskza UK- własnie to sa "plusy" NHS tutaj.Coraz wiecej skarg sie słyszy.JA tez wiecznie z nimi mama problem. Włansie dzisiaj dostaąłm jakis list odnosnie tej siostry co po domu chodzi.ALe nie wiem dokaldnie o co chodzi nie ma daty a ni nic!

Kasia8118- mam nadzijee ze troszke słoneczka zostawiadz dla mnie do PL.Ty wracasz 25 a ja bede włansie sie bawila na poprawinach i amma nadzieje ze pogoda dopisze:);-):-D

Do góry