reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki:-)
ja juz po spacerku..dzisiaj mamuske nawet wyciągnełam mimo,ze pogody nie ma a teraz zupkę pieczarkową gotuję:-)a miały być pierogi ruskie:eek: no cóż chyba jutro będą,bo brzuchy pełne po świętach i trzeba troszkę light-cikowo pojechać;-);-);-)
kurde do lekarza miałam iść ale się dobudzić nie mogę :baffled::baffled::baffled:
ja jutro nie mogę na spotkanie,bo mężulek ma imieniny więc coś trzeba upiec:-):-):-)a poza tym muszę do lekarza iść wreszcie,bo dojść nie mogę i jak rano się zarejestruje to na 16 wizyta,więc nie będę ganiać..:baffled::-p:-p:-p

reklama
agnieszkaUK ale sie rozpisalas :-) no tak tutaj jest juz z tymi lekarzami ja o usg tez sie doprosic nie moge :wściekła/y: i co wkoncu byll u tego lekarza ? i co mu jest ? a Ty znowu w kucharke sie bawilas :-D

natalka90-ja to zawsze mam duzo do powiedzenia:-D:-Dfakt
byl remi u lekarza-on go zbadal i kazal przywiesc do badania swoje ''pozotalosci'' i wyznaczyl mu termin na pobranie krwi dopiero na za dwa tygodnie.nie dostal ic przeciwbolowego.no nic tylko umrzec czlowiekowi w tej anglii zostalo:wściekła/y: mielismy dzis isc do szpitala,ale on jest taki upary jak osiol i powiedzial ze w tylku ich ma i nigdzie nie pojedzie.tyle dobrze ze doddal swoje probki do badania-u niego to juz cos

Hej
Moje dziecko wrocilo- znowu je, biegunki nie ma - hurrrrrrrrra. Na wszelki wypadek zaszlam do lekarza zeby kupe zbadali czy nie ma zadnej bakterii:tak:
Agnieszkauk- moze zaciagnij go lepiej do szpitala bo nigdy nie wiadomo- moze jakies zapalenie jelit sie przypaletalo:szok:
Kasia8118- przywiez troche slonka, prosze;-)
Marta84- ja nie dam rady jednak dojechac:-( Moj maly nie wytrzyma tyle w autobusie:angry:
Sylwiam- moj raczej nie bedzie sie nastawial tylko na polakow bo u mnie w okolicy deficyt jest:tak:
Bozenam- o to sie ciesze to zdazymy przed moimi wczasami z pazurami:-p

A moj artur dzisiaj w firmie w kiblu odkryl napis; Polacy wracajcie do domu- noz sie w kieszeni otwiera:wściekła/y:

AMpar- a którego TY dokładnie wylatujesz?

A w tej firmei twojego meza zawsze cos było nie tak. a jak byli na BD 4 to w damskiej toalecie były napisy odnosnie Polaków:/.niesttey takie nasze zycie dopoki conamniej kryzys nie minie:;-)

reklama
wiecie moze jakie sa jeszcze tutaj sklepy takie dzieciece gdzie sa fajne wozki ? bo szukam w necie ale wiem tylko o tym sklepie mothercare ale tam jest tylko jeden co mi sie podoba wogole tutaj sa takie okropne wozki nie podobaja mi sie :wściekła/y: bo ja chce taki normalny jak sa w polsce taki gleboki a nie tak jak tutaj w taki fotelik samochodowy na wozkek postawiony

Do góry