reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Doris Roksana a co to za wystawa co tam jest ciekawego ?? no Doris wiesz co nie mowisz ze Kubus taki slawny :-D skad tam jego fotka ??:-):-):-)

reklama
Ja właśnie położyłam spac mjego królewicza:tak::tak: czyli wolne mam na dzisiaj:-)

Ale mi sąsiąd ciśnienie podniósł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Karakan pieprzony (sorki:zawstydzona/y:). Mieszka tutaj z 4 miesiące a jeszcze ani razu dzień dobry nie powiedział, od razu było widac że jakiś szurnięty jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My mamy dwa samochody i jeden parkujemy na podjeździe a drugi przy ulicy. Ten mój przy ulicy trochę wystaje na jego połowę. Myślałam, że to nie problem bo on ma jeden samochód i parkuje go na podjeździe ale od jakiegos czasu on złośliwie jak mnie nie ma stawia swój samochód pod naszym oknem:wściekła/y::wściekła/y: Dzisiaj zrobił tak samo więc ja stanęłam pod jego oknem i tym samym zastawiłam jego podjazd. A on debil nawet nie miał odwagi sam przyjsc powiedziec żebym przesunęła tylko siostrę wysłał:sorry: A ta do nas, że policję wezwie jak będziemy ich zastawiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ranyyyyyy czemu ludzie potrafią byc tacy złośliwi:wściekła/y::wściekła/y: i robic taki problem o kawałek samochodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A najsmutniejsze jest to, że nawet nie mogę powiedziec mu tego co bym chciała bo kłócic się po angielsku to ja nie umiem:-:)-:)-(
Ale jestem złaaaaaaaaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sylwia.m nie denerwuj sie bo dzidzka sie denerwuje !!!!:-D a Ty jedziesz czy lecisz do polski ?? bo slyszalam ze juz jak widac ze sie jest w ciazy to latac nie mozna i nie wiem czy to prawda ??

No Kuba jest na wystawie i to ma takie fajne duze zdjecie:-)a jaki dumny byl jak sie zobaczyl:-)Ale tylko pare dzieci tam wisi:tak:

SYLWIA-to wyslij Rafala potem na rozmowe do sasiada:-)

Witam Wieczorem

Moje dzieci już też w łóżkach, ale ja do teo ręki nie przłożyłam. Robert się zaofiarował że położy obydwoje.

ampar STO LAT

natalka90 czerwony to bardzo fajny kolor, pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki, chyba widziałam Cię dzisiaj na mieście albo bardzo podobną osobę. Nie jestem pewna bo widziałam Cię tylko raz i do tegona zdjęciu:-)

doris78 Adasia pewnie nie ma na zdjęciach bo mi mówił że jak był fotograf to on uciekał. Coś ostatnio nie lubi pozować do zdjęć. Kiedyś to uwielbiał:eek:

4muchy a no bylam dzis nie miescie z mama a gdzie i o ktorej to Ci powiem czy to ja bylam :-D a krzeselka i stol bardzo fajne :-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry