reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

4 muchy supre zestawik:tak:
Doris ty jako mama tez napwno urosłas,synus w galeri:-)
Sylwia to juz wiesz jakich masz sasiedow:-(my tez mielismy spiecie z sasiadami,a napewno tak , jak i u ciebie mozna było by to załatwic bez nerwow i złosci:wściekła/y:
Natalka mi tez sie wydaje ze czerwony kolor jest odpowiedni dla chłopczyka a tym bardziej dla dziewczynki
Roksanna ten lek nazywa sie difflam spray,nie mam pojecia czy mozna dostac go bez recepty , nam przepisał lekarz. Jest w zielono białym opakowaniu

reklama
Troszke człowieka nie było an forum i prosze.....rozpisąły sie na cąlego:):tak::tak:

Ampar - nie zycze CI 100 lat bo to pewnie noiebawem:-D:-Dale 200 tak!<żarcik>
Wszystkiego najlepszego:-):-)

KasiaJ- wiesz co pomyśle moze faktycznie bede dostawała sniadanko do lłozka a mały rpzed przedszkolem sie sam obsłuzy:-D:-D.Dzisiaj spedzilam z nim w ogródku chyab z 3 godz kazał non stop sie bujac na swoim nowym nabytku:))

A włanie teraz GO połozyłam, taki mail z ale ze musi isc spać.Zazwyczaj juz o 20 spi ale mielismy gosci z dziecmi wiec jka mu ciut pofolgowałam to kkoniec, rozespał sie i jazda na całego:-D:-DPewnie za kar pobódke mam gwarantowana:)

Nie pamietam korej mama dzwonila do MC Broda w sprawie pracy i co odezwali sie?
Uciekam pod praysznic i zycze miłych snów

Roksanna jak wpiszesz w google to nazwe to wszyskiego sie dowiesz,Pudełeczko jest inne ,ale sama buteleczka własnie w tych kolorach:tak:Polecam naprawde pomogło moim dziecia :tak:

Witam pobódka!!!!!
Co tutaj taka cisza?:)
Widze ze chyba jestem dzisija pierwsza.
Ale mój mały ROmeo oglada bajki a duzy pracuje wiec moge luknać i tutaj;-)ALe chyab nic tu po mnie:/.

dzien dobry
u mnie na bd9 zimno,brrrr jak to zawsze u mnie(to jeden z minusow mieszknia na gorze) moja mala ksiezniczka wlasnie zasnela,jestem szczescliwa bo dzis marudzi jak potluczona.normalnie mala histeryczka,jak jej sie czegos nie da tego co chce to od razu w ryk wpada:wściekła/y::wściekła/y: denerwuje mnie to.juz nie wiem jak sobie z tym radzic:-:)-( czasami sil nie mam.probuje zalagodzic sprawe swoja cierpilwoscia-sadzam ja na dywanie i niech sie wyplacze,ale staram sie zajac czyms innym,ale nie zawsze sie udaje.wy pewnie nie macie lub nie mialyscie takich problemow.zaczyna sie spelniac to czego sie bardzo balam:-:)-( ze nikola bedzie wpadac w histerie-a najbardziej sie boje ze bede z nia w sklepie a ona zacznie mi sie tarzac po ziemi jak jej zabawki nie bede chciala kupic.mam nadzieje ze to przejdzie, bo narazie jest mala i jak jej cos tlumacze to jak do sciany.i tak robi za chwile to samo.

reklama
Do góry