reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny było bardzo miał,super było Was poznac
Roksanna i co,brak zdjec:-(
Tynia iWiki jak mała??
Afera,ale o co??Ktos pyta,to odpowiadasz:tak:nikt nikogo o reke nie prosił.:-D
Ale jaja tak błach sprawa a tyle słow podło,chyba jestesmy juz na to za stare,dzieciniada:-D

reklama
hej dziewczyneczki!!! Ja rowniez dziekuje za spotkanie,bylo mi milo poznac nowe kolezanki i dzieciaczki:tak:
katin to prawda ze salatka i ciasto pyszne,ale chyba nie musze ci tego mowic bo zjadlam najwiecej ze wszystkich :-p no w koncu my jestesmy dwie :-D:-D:-D
natalka90 gdzie pracujesz? i jak dlugo jeszcze zamierzasz? Ja od lutego siedze w domu i raczej w obecnym stanie nie chcialabym ruszac tylka do pracy,szczegolnie o 6 rano-wiem straszny leniuch ze mnie :-p
doris78 ty to chyba masz jakis super nowoczesny program w komputerze do wypatrywania kreseczek :-D:-D:-D:-D:-D

odnosnie tej smiesznej afery-tak naprawde nie wiem kto o co i do kogo ma pretensje,ale jak juz ktoras z was napisala my tworzymy raczej zamknieta grupe i znamy sie osobiscie,chyba normalne ze odpowiedzialysmy na tak blahe pytanie bo przeciez nikt nie prosil nas o pieniadze czy pomoc... a poza tym nie mamy wplywu na to ze ktos wykorzystuje czyjes zdjecia i powinne sobie to wyjasnic na privie Zreszta szkoda gadac,mam nadzieje ze zadna z tych pan nie zajrzy tu wiecej :confused2:

violik81 spierpapier oki?? Jak masz jakiś problem to nie mieszaj u nas tylko zajmij się sprawą tak jak powinnaś, a nie wpadłaś do nas i nas obrażasz. Nie podoba Ci się to nie czytaj i nie zaglądaj.
Sama jesteś ślepa i w dodatku masz nierówno pod sufitem.

Tak się zdenerwowałam że teraz nie mogę aż czytać. Jutro nadrobię i z wami pogadam. Przepraszam że mnie nie było. Ważne sprawy. A teraz mam Brzydule. Pa

Jednak jestem.
Mojadzidzia znowu Cie nie poznałam. Jeszcze trochę to będę jedyną, która Cie nie zna.
Katin poprawie się następnym razem i narobię podwójnie.

Dziewczyny jak ktoś szuka pracy. Są przyjęcia do nexta na BD4. Tylko że jest to agencja w Leeds albo w Halifaxie. Namiar na agencję w Leeds mam a na Halifax nie. Telefon do agencji 08448482424

Natalka90 trochę przesadzili z tą godziną i czasem jaki dostałaś na przygotowanie się do pracy :angry::angry:. Ja wiem że człowiekowi zależy, ale ...

Acha dodam jeszcze że Marzenka1111 moim zdaniem też ma nierówno pod sufitem. I że to moim zdaniem jakaś chora prowokacja.

reklama
Do góry