reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

A moje dziecko cały czas śpi :szok:.Oby już się nie obudził chyba że na mleko:baffled:.Katin pewnie Ampar3 wypije sobie z tobą piwko:tak:;-).natalka90 ale ty młodziutka jesteś :szok:.To my stare dupy przy tobie jesteśmy;-).

reklama
Sylwia szkoda:-(wiec musisz jakis dzien zaklepac a to juz my sie do Ciebie dostosujemy:tak:
Kasia 8118 stare dupy powiadasz:baffled: kurcze moja corcia ma 10 lat,ale jaja:szok:

mojadzidzia - ja tez nie zabardzo lubie stac przy kuchni, zwlaszcza, ze ostatnio non stop stoje, bo kazdy je o innej porze :wściekła/y::crazy: ale akurat chinskie sie szybko robi, i ja tez wole jak mi podaja na talerz juz gotowe, jakos tak inaczej smakuje

katin - no wlasnie, szybko i prosto i to nie ja bede stala przy grillu :tak::-p:-D

natalka - fajne imie dla dziewczynki

Ja tam sie staro nie czuje, wrecz przeciwnie, ostatnio czuje, ze zyje. Jakbym sie narodzila na nowo :tak::-D

Wow dziewczyny ale sie rozpisalyscie:szok::szok:
SYLWIA -no czekalismy na Ciebie,szczegolnie Kubus byla bardzo zawiedziony ze ciocia nie pzryjechala:-(
I ja tez mam cos z internetem,i u mnie bylo na odwrot wszystkie strony wchodzily oprocz bb:-D:-D:-D
NATALKA-imie bardzo ladne:-)oj i mnie tez zaliczasz do tych mlodych,tak???
KATIN-ja tez z Toba wypije piwko,a co:-)ja do domu wroce autobusem sobie,bo tak i tak bede musiala sie zmywac o 21:-(bo moj J do pracy o 21.30 wychodzi:baffled::nerd:
KASIA8118-no i oczewiscie masz sie stawic kobitko:-)na poprawe humorku soczek sobie chlusniesz z Natalka i Mojadzidzia:-D:-D
ANITECZKA-norma z tymi domami ,tylko 1 Wam sie podobal??i co bierzecie go??

reklama
Hej
Ja jutro bede o 18

Natalka90- gratuluje dziewczynki- widac po usmiechu ze wszystko w porzadku- nie musieli cie zapewniac, co?:-D:-D:-D:-D
katin- ja piweczko na pewno chlapne- ani w ciazy jestem a i dupa ze mnie a nie kierowca wiec mozesz na mnie liczyc:tak::-p:-p
Doris78, sylwiam- a skad macie internet?
Kasia8118- a browarek Radek znalazl? A w tej chinskiej to frytki tez maja;-)

Jakis film mi sie zaczyna- moze wreszcie cos obejrze:-)

Do góry