reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Mojadzidzia cos sie pogoda psuje ,wiec podaj mi swoja ulice,to podjedziemy poCiebie:tak:jak zacznie podac nie bedziesz przeciesz do mnie leciec;-)

reklama
katin jak bedzie padac to zadzwonie ok 17 i sie dogadamy, a jak nie to wtedy podejde,do ciebie mam tylko 5minut wiec maly spacerek dobrze mi zrobi :tak: tylko napisz mi o ktorej bedziecie wyjezdzac

no kobietki ja juz sie melduje :-D:-D a tutaj co tak cichutko nikogo nie bylo ...

mojadzidzia katin ampar3 milo bylo was poznac :tak::tak:;-)

jstysiak szkoda ze jednak nie dotarlas ale jeszcze pewnie bedzie nie jedna okazja sie poznac :-)

natalka90 ale ty szybka jestes :laugh2: mi rowniez bylo milo ciebie poznac,no i wogole super spedzilam czas tylko chyba przesadzilam z tymi lodami na koniec bo teraz taka sie ciezka czuje :sorry::rofl2:

I ja się melduję po bardzo sympatycznym spotkaniu:tak::tak:
Moje dziecię smacznie śpi co oznacza, że wcale za mną nie tęsknił:-( Ja za to za nim aż za bardzo:sorry::-D

Liczę na to, że zaliczę choc jeszcze jedno takie spotkanko zanim urodzę bo później może byc już ciężko:sorry::-D

mojadzidzia no ja juz tych lodow do konca nie zjadlam chyba ze duzo sobie nalozylam :-p:-p

sylwia no ja tez bym chciala jeszcze takie spotkanie przed porodem bo pozniej to juz tylko z dzidzka bede musiala wychodzic i pewnie trochce czasu minie az sama sie gdzies wyrwe

reklama
Było bardzo miło,u mnie tez juz cisza.Szybkie mycie i dzieciaczki do łozek
Napewno bedzie powtorka,:tak:
ja tez jestem przejedzona i przepita:-D
Oczywiscie miło było Was poznac:Sylwia,Natalka
tylko moj maz chyba troszke zdziwiony ,mysle ze spodziewał sie powrotu koł połnocy:-D
Ja uciekam ,dobranoc;-)

Do góry