reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
jasmina pisz pisz, zawsze lepiej jak się człowiek wygada, a może ktoś dobry pomysł posunie. Zresztą też ostanio mam problem z Adasiem strasznie cierpi że nie ma polskich kolegów w anielskiej szkole. Przed Wielkanocą w doszedł do jego klasy Patryk, Adaś leciał do szkoły jak na skrzydłach. Strasznie był szczęśliwy. Po przerwie świątecznej Patryk nie wrócił do szkoły i Adaś jest bardzo smutny.

troszke sie odzywalam i wpadlam sie pochwalic,ze od pon zaczynam prace w hallmarku:-)jestem mega szczesliwa, ale i pelna obaw:-( a to dlatego, ze bede pracowac w hallmarku od pon-pt, a w weekendy w farmers boy'u.boje sie ze ie podolam i przyro mi bedzie rozstawac sie z nikolka na cale dnie:-( nikola bedzie z tata,ale mimo wszystko-wiem,ze jej sie z nim nic nie stanie,ale jednakJA to JA.:tak: sama nieiwm,stresuje sie i czuje cosdziwnego w zolodku:-(.
od wczoraj jestesmy bogatsi o jeszcze jedne akwarium:tak: mniejsze niz mielismy do tej pory.remi dostal od kolegi i teraz u gory mamy rybki:-):-)
zakupilam juz dekoracje na nikolki urodzinki-jestem taka podniecona:tak::tak: zyje tylko tym dniem;-)

hej dziewczynki ;-) bylam dzis w miescie pogoda straszna raz slonce raz deszcz no i ten wiatr :wściekła/y: ale kupila troszke rzeczy dla malenkiej :tak::-)

roksana no ja tez nie mam za bardzo zaufania do tutejszych lekarzy :sorry2: dobra decyzje podjelas ze w polsce bedziesz leczylam malutka tak mi sie wydaje :tak: ale mam nadzije ze nie opuscisz nas na dlugo...

agnieszkauk no to gratuluje nowej pracy :tak: ale jak Ty biedna dasz rade bedziesz pracowala 7 dni w tyg ? kiedy odpoczniesz??

czesc dziewczynki ja juz wrocilam wlasnie i odrazu zagladam co wy tu piszecie zeby nie miec zaleglosci:-D:-D:-D
kasiaj ja sie spytam swojego pawla gdzie mozna zezlomowac a moze by ci sie bardziej oplacilo jakbycie go sprzedali na czesci:confused::confused::confused:

agnieszkauk fajnie kochana ze idziesz do pracy tylko tak jak natalka napisala kiedy ty kochan odpoczniesz:confused::confused::confused:zebys sie nam kochana nie przepracowala :-D:-D:-D:-Dbo ja chcialabym jeszcze poznac cie i dziewczyny ktorych nie znam:-):-):-)

Ale pogoda raz deszcz raz słońce:baffled:.Mój w piątki pracuje tylko 5 godzin więc wyciągnęłam go na zakupy:tak:.Oczywiście nic sobie nie kupiłam ale znowu się skusiłam żeby kupic coś maleństwu :tak:;-).Kupiłam zestaw butelek z Aventu bo była promocja :tak::-D.A Krystian cwaniak już chyba zaczyna kumac dla kogo te zakupy i ledwo wyciągnełam z reklamówki te butelki to chodził i opowiadał że dzidzia będzie robic am:tak:.agnieszkaUk no to gratulacje fajnie że udało Ci sie znalesc prace,ale czy ty podołasz 7 dni w tygodniu bez wolnego:shocked2:.Oj zatęsknisz jeszcze za nami:tak::-D.jasmina moja koleżanka w Polsce ma podobny problem co ty.Jej córka jest bardzo nieśmiała i to bardzo utrudnia jej kontakty z rówieśnikami.Od niedawna chodzi na takie zajęcia z psychologiem idziecmi to jej pomaga:tak:.A w przedszkolu też wychowawczyni nie przejmowała się zbytnio problemem i stwierdziła że moja znajoma powinna zapisac ją do prywatnej szkoły bo tam niby będzie jej lepiej żeby tylko pozbyc się problemu:baffled::confused:.Ale psycholok był innego zdania i stwierdził ze to w sporym stopniu wina nauczycielki a nie dziecka.

KATIN-to fakt,ze przez to ze pracuje w nocy, jak ma dwa dni wolnego to w sumie wychodzi na to ze ma 1 dzien,bo jeden dzien odsypia i potem dosypia:-D:-D:-D
AGNIESZKA UK-oj to z Ciebie kobieta pracujaca jest:-)oj pewnie ciezko Ci bedzie,ale rozumiem ze trzeba isc:-)
A gdzie bedziesz pracowala,na jakim bd??i w jakich godzinach?
KASIA8118-oj Ty tez szalejesz juz:-D:-D:-Dno ale promocje zawsze skusza:-)
TYNIA I WIKI-to tak jak ja,ja tez jak wejde do domu pierwsze co ,to na bb:-D:-D
JASMINA-tutaj w Bradford jest polski psycholog,jakbys potrzebowala.
MARTA84-ja nie uzywalam tych chust:no:

kasia8118 no jeszcze troszke to wszystko dla malenstwa bedziesz miala :tak:
doris78 ja tez jak tylko wejde na domu to na bb wchodze wciagnelo mnie to :-p tylko ze czesto nie mam weny do pisania ,:sorry2:

dziewczynki macie moze numer do tej polskiej prawniczki?? bo slyszalam ze jest na bd5 gdzies ,

reklama
Do góry