reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
kasia8118 napewno uda nam sie osobiscie :tak: ja od 1 czerwca ide na macierzynskie to postaram sie zadnego spotkania nie opuscic :-)

doris78 kasia jeszcze nie urodzila jak do poniedzialku nie urodzi do idzie do szpitala
wlasnie fryzjerka wyszla odemnie zrobila miwloski a oto rezultat:-D:-D

Załączniki

• Snapshot of me 6.png
    Snapshot of me 6.png
    74,7 KB · Wyświetleń: 44
Hejo:-):-):-)

Ja niedawno wróciłam od koleżanki, ale pewnie nikogo to i tak nie interesuje:-D:-p:-D

Natalka już dziewczyny Ci odpowiedziały i decyzję już podjęłaś ale ja też dołożę swoje trzy grosze:-p Ja farbowałam i wcześniej i teraz:tak: Kiedyś farby robili z amoniakiem, który szkodził nie tylko zapachem ale też przenikał przez skórę ale teraz farby są bardzo delikatne i nieszkodliwe więc śmiało możesz robic się na bóstwo;-)

Tynia nooo ślcznie wyglądasz w tych pasemkach:tak:

Zastanawiam się czy jechac jutro na car boot:confused::baffled::confused:

Wiecie co dzisiaj rano mnie napadlo i zdjelam pieluche. A on za kazdym razem lapie za siurka mowi chce i pedzi na nocnik:tak: tylko kupe wstrzymuje:szok: No ale w koncu chyba zrobi, :szok:co? Przekazalam mu gratulacje- dzieki;-)

Sylwiam- ja chyba jade ale wczesnie bo potem na 10.30 jade z kasia na kulki w bradford;-)
Natalka90- ja tez farbowalam- ale szczerze ci powiem ze nie widac u ciebie zebys tak dlugo nie farbowala:szok: I dobrze ze masz oparcie w rodzince:tak:
Kasiaj- tulam z powodu straty;-)
Tyniaiwiki- ooooooooooooooo jaka zmiana:tak::cool2: Super ci pasuje;-)
BozenaM- ja tez chce zobaczyc nowe blond wlosy:szok::shocked2::tak:

Ide wyjac brzdaka z wanny

Jak widzicie siedze grzeczniutko w domu:-( były zakupy,miał byc pozniej park i plac zabaw,ale złapał nas deszcz. Mieli dojechac do nas znajoni,chcielismy uczyc sie grac w tenisa:tak:ale nie wyszło,nie było smiechu:-D:-DJakies dwie godziny temu okazało sie ze Hubert ma goraczke i zaczyna marudzic:-:)-(
Tynia i Wiki. bardzo fajnie ,buzia od razu zywsza;-)
ampar3 no super chłopak z Twojego syncia,łatwo poszło:happy2:
Sylwia kolezanka ma dzieciaczki? sama w drodze byłas?kurcze odwazna babka z Ciebie
Natalka dobrze ze masz wsparcie w jego rodzicach, dziodkow nigdy nie jest za wiele:tak:jak przyjdzie malutka,bedziesz miała osobe ktora bedzie cie kochac na dobre i złe
Bozena jak tam nasi wspolni znajomi? ;-)komp.działa??

natalka - podziwiam Cie, ze tyle wytrzymalas i jasne rob sie na bostwo, to bardzo dobrze poprawia nastroj :tak:

tynia - fajna fryzurka i bardzo twarzowa

sylwia - no opowiadaj co ciekawego bylo w Yorku, moze bylas tez na zakupach w tym outlecie? czy tylko odwiedzalas kolezanke?

katin - u mnie Kuba tez jakis niemrawy, moze go przewialo, w zasadzie caly dzien byl na zewnatrz, jak tylko nie padalo

Poszlam dzis z Mackiem na trampoline do sasiadow. Zwykle B tam chodzil, no ale dzis musialam ja isc, bo Maciek juz strasznie nudzil. W ogole ta trampolina stoi przy naszym plocie i widac te dzieci jak podskakuja, jak Maciek tylko kogos zobaczy to od razu tam chce isc. I jest taki zabawny. Odbija sie jak pileczka, przewala sie na wszystkie strony i zasmiewa, az dostaje czkawki. A jak jest sam to biega dookola, jakby mial motorek :)

uuuu juz nikogo ni ma:/
Katin - znajomi spoko, komputer smiga jak nowy net tez dziala tak wiec chyba sa zadowloleni. Marcel tak sie wyszalał z dzieciakami, że po powrocie zasypial przy kapieli:tak:

Kasia8118/ Ampar -to tylko pasemka ale praktycznie cala głowa wiec jak znjde jakas fotke lub sobie zrobie specialnie dla WAs to lukniecie.

KasiaJ- tu odnosnie wypozyczania samohodów to tak maja od d.....strony. My kiedys chchielismy wynajac busa do rpzeprowadzki to poiwedzieli spoko, a pozniej albo był zepsuty, albo komus wynajeli i nie było dla nas ......i tak sie przeprowadzilismy an raty nszym samochodem:tak::tak:

A gdzie sie podziewa Aniteczka?!

Mam pytanko, któras z WAS napewno am mieskzanie z Accentu. Dostalismy pierwszy list kiedys i tam było ile mamy punktów itp. Na drugiej kartce były 2 domy na danym BD i pisało NO apply?!
CO to znaczy ze moge na nie aplikowac czy co?!czy nie moge?Znajoma mówi ze to oferta dla nas i jak jestesmy zainteresowani to mamy im powiedziec i wtedy aplikowac o to mieszkanie:?
Nie wiem juz co o tym myslec jak jest tak jak ona mówi to chyba juz zapozno minal miesiac i moze tego nie byc:/.A tak chchielismy

oki spadam spac milej nocki!

reklama
uuuuu i znowu nie ma nikogo!
Witam w niedziele!
Wstawać spiochy!
Ja własnie szykuje sie do Kościoła i myslama ze lukne popisze troche a tu nici;-):-).Tak wiec i ja spadam :D
Co planujecie na dzisiaj?

Do góry