reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

moja dzidzia i katin ja robie calkiem inne niz wy ja robie z mielonka pieczarki cebula kapusta i niekiedy dodaje pasztetowka jak mam bo sa lapsze farsz zawijam w nalesniki i juz prawie gotowe :tak::tak::tak:a jadlyscie pierogi z pasztetowka pychotka:-D:-D:-D

reklama
katin mi bez roznicy o ktorej bede w banku bo musze tylko wplate zrobic na konto wiec jezeli nie przestanie padac to odezwe sie do ciebie,wielkie dzieki ;-)

Czesc:-):-):-)
Ale Wy mi apetytu na krokiety zrobilyscie:-p:-p:-p:-phmm.........
Ale ja zawsze robie z kapusta i grzybami:tak:Jakos miesne mi mniej podchodza:-)
No ale przy nich jest troche roboty.
TYNIA I WIKI-a ile Ty robisz ich ,ze masz na dwa dni?? Bo ja chyba bym musiala zrobic z 40:baffled::baffled:ostatnio jak robilam,mialam 25 i poszly w jeden dzien:szok:
NATALKA-no to twoj byly skruche okazuje??/to znaczy ze chce Ci pomoc w jakis sposob,czy moze chce druga szanse???
ANIA-bardzo ladne te miejsce:-)

Wiecie co dostalam na nk zaproszenie do takiego typa,co otworzyl polskie solarium:)))no prosze to nawet polskie solarium juz mamy.Tylko barkuje polskiej dzielnicy :))))No a moze niedlugo bedzie....

A ja mam dzisiaj rybe na obiad:tak:wiec sie nie przemecze:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tak zaglądam do Was od rana i pisać mi się nie chciało, ale postanowiłam się pochwalić. Dzisiaj moje dziecię zawołało siku i dwa razy zrobiło do sedesu siusiu. Niestety nocnik odpada. Nie wiem czemu ale dobre i to. Nakładkę muszę kupić bo jeszcze się nie zaopatrzyłam. Szczerze myślałam że wystarczy ten nocnik. Rzeczywistość troszkę inna jest. :-D:-D:-D Dumna jestem bardzo z mojej córki. Zwłaszcza, że teraz był trudny tydzień i raz miała pieluchę a raz nie. Do południa zostawiałam ją bez, a po południu tata zakładał. A tu dzisiaj taka niespodzianka.
Katin ja też z pieczarkami na łatwiznę idę i zawsze je ścieram. Potem szybko się smażą :-)
Natalka90 super, życzę Wam żeby się udało.
Doris A to solarium to nie jest przypadkiem na BD8. Otworzyli koło morrisona. Super ja się cieszę. Będę miała blisko.

Mój też dzwonił właśnie że z pracy wyszedł. :-):-):-)
Takiego smaka mi narobiłyście tymi krokietami. Nawet ta droga :-D:-D:-D:-D ryba nie robi na mnie takiego wrażenia. :-D:-D:-D

No chyba na moja ryba nikogo nie przebije:-D:-D:-D:-D
ROKSANA-Gratulacje dla Matyldzi,,super:tak::-)
Ja tez podejrzewam,ze Dawid mi zacznie odrazu robic do kibelka,bo tak jak Matylde,nocnik go parzy:-D:-D:-D

Mojadzidzia jak tylko D bedzie w domu to dam Ci znac,:tak:
Doris u mnie tez rybka,i owoce morza w ktorych kocha sie moj maz:-pfu
Roksanna kiedys wspominałas ze jak bede w okolicy to zeby wpadła na kawkew,wiec jutro chyba bedziemy:tak:oczywiscie jezeli nie masz zadnych planow tak koło 15.

Roksanna 1 no to mnie dobiłaś:-(.Ja właśnie dzisiaj zdjęłam pampersa młodemu gdzieś około 10.30 i mi już pół chałupy zasikał :-:)zawstydzona/y:.Ma już na sobie chyba czwarte majtki bawełniane:sorry2: zostało jeszcze11:tak::-D.Ale w takim tempie to chyba zabraknie:szok:.Postawiłam nocnik na środku pokoju a on siada już po fakcie jak widzi że ja jestem zła że się sikał w majtki:wściekła/y:.Opisz mi dokładnie jak to było z Mati:confused:.

hej katin,niestety odpuszcze sobie ten bank dzisiaj,musze jechac do agencji dla ktorej ostatnio pracowalam po jakis list ktory potrzebuje do benefitu a to taki kawal drogi,prosilam zeby mi wyslali ale tam jakis nowy polak pracuje (ktory nawet sie do tego nie przyznal i rozmawial ze mna po angielsku!!!) i kazal mi osobiscie odebrac ten list :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Czołem babki:-):-)

Ależ piękną pogodę mamy za oknem, aż chce się życ:wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Kasia8118 możesz jeszcze raz podesłac fotkę Twojego wózka? Znalazłam tą torbę o której Ci wcześniej mówiłam i zastanawiam się czy będzie kolorystycznie pasowac:confused:

Mojadzidzia masz już wszystko dla Nadii przygotowane?? ja już prawie, prawie:tak:
Ja dzisiaj dostałam list, że za 3 dni prześlą na nasze konto Sure Start maternity Grant:-) Ależ się cieszę:tak:

Roksanna gratulacje dla Matyldy :-) Zuch dziewczyna:tak:

Dzisiaj z rana moje "wewnętrzne"(;-):-D) dziecko kopnęło mnie tak, że aż słabo mi się zrobiło:szok: Nie żeby bolało ale jakoś tak dziwnie:baffled: Pierwszy raz tak miałam:baffled:

Do góry