reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

BożenaM - u mnie mały śpi w dzień 1 czasami 2 razy po godzince . Ja jak mam nockę śpię to 3-4 godziny w dzień.

Ostatnia edycja:
reklama
MAMATROJECZKI-no to milej pracy:-):-)
KATIN-moj J tez pracuje na noc i tez tak planuje isc do pracy,jak Dawid pojdzie do szkoly,no ale ja bede miala to szczescie ze pojde na dzien:-)no i o ile znajde taka prace:-D:-D

Dobra ja tez mykam spac:-):-)dobrej nocki

Hejka babki:-):-)

Mamotrójeczki witamy:-) Policzyłam(;-):-p), że mój syn ma 17,5 miesiąca więc w jest tym samym wieku co Twój urwis:tak:
Chłopak już od młodych lat dba o figurę tylko krem wygładzający pomylił mu się z suocreamem:-D

Doris jak Mojadzidzia zobaczy czego jej życzysz to Ci głowę urwie:-D:-D:-D Termin ma na 09.07 a urodziny 07.08:baffled: Przenosic aż miesiąc to chyba nieciekawie:szok::-D

My dzisiaj posiadówę u rodziców mamy:tak: Do tego jeszcze mam wizytę u położnej, ciekawe czy cos ciekawego się dowiem:-)

dziendobry dziewczynki ;-)
mamatrójeczki witam na forum :-)
sylwia ja tez mam dzis wizyte u poloznej a Ty mialas niedawno to co ile sie ma te wizyty bo ja mam co 5 tyg a teraz to po 7 tyg dopiero mi dala :baffled:

milego dnia :-D

mojadzidzia moja mama ma urodziny tak jak Ty 7.08 i chce zebym jej prezent zrobila i wnuczke jej urodzila 7 moze mi sie uda :-p

Witam dziewczynki!

Katin- sorki ja zapomnialm w zupełnosci o Twoim babelku:], wybacz, musimy kiedys ich sobie rpzedstawic!:]

A co do przedszkoal to jak pislam wczensiej powiedzieli ze ma mieksce ateraz dostalismy pismo, ze go nie ma!Tak wiec jutro mam spotkanie z babka w rpzedszkoluci i jak mam nadzieje z emi to wytlumaczy!

Ide myc pacynke bo wczorja nie mialam natchnienia, a list do PL wysyłam od tygodnia:]:-D:-D

A co dzisiaj w planach?!Ja znowu dzownienie i siedzenie w domu.

jakby ktoras szukala meszkania na BD4 na Bierley to od wczoraj jest wolne, ale bez garazu!ALe fajniutkie nowe i z tego co wim to 3 pokoje!

mama trojeczki witam cie na forum super ze do nas dolaczylas:tak::tak:
witam was kobietki z rana ja dzis chyba z wami nie piopisze bo robotniki juz biegaja i trzaskaja drzwiami katastroffa nie wyspalam sie mam nadzieje ze dwa tygo dnie szybko zleca dzis z kasia to chyba wyjdziemy na dwor zeby ich nie slyszaec i pogoda sprzyja super :-D:-D:-D:-D

Natalka no ja teraz mam po 2 tygodniach:tak: Ale nie wiem czy to ze względu, że mała jest za mała, czy może dlatego że to końcówka ciąży:sorry2: Wcześniej też miałam co 5 tygodni:tak:

Bożena ja mam tak samo, po co robic cos teraz jak można zrobic to później;-) :-D Śniłaś mi się dzisiaj, tylko teraz nie mogę sobie przypomniec jak:sorry2: ale chyba duzo gadałaś:-D:-p

SylwiaM- jak mam z kim i o czym to ojjjjj bardzo duzo gadam:], zapytaj Kait i Aniteczki, a własnie gdzie ONA sie podziewa?!przypomnij sobie sen i pisz!!!!!!!!:-D:-D

reklama
HEJ
Szybkie sprztanie ,jeszcze szybszy obiad i Mojadzidzia takie mam plany:tak:
Po południu na pewno fitnes,bo strasznie sie zawziełam
Sylwia ale trafiłas ze snem,Bozena to naprawde gaduła:angry::-D:-D:-D
Doris oj z praca moze byc roznie,
Bozena szkoda ze ostatnio nie wyszło na kulkach,ale jeszcze bedzie okazja ich poznac:tak:a kiedys pytałas o Leeds-nie byłysmy:no:
Tynia i Wiki no to udało sie przyszli:tak:a co dokładnie robia??
Mamatrojeczki moja corka juz wie o nowej Natalce,ale była radosc:-D:-D
Roksanna kobietko co u Ciebie??

Do góry