reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
A psiak był super :tak: , tęsknię za nim. Zawsze inaczej jak pies w domu. Może później, na razie mam w planach jeszcze jedną kruszynkę, więc trzeba poczekać na psa. Teraz kupiłam świnkę morską, tej przynajmniej nie trzeba wyprowadzać na spacer :-D . To jeszcze zdjątka mojego byłego psiaka i obecnej świnki ;-)

Mamatrojeczki szkoda ze nie wiedziałam ze mieliscie takiego psa,bo moj maz twierdzi ze jesienia kupujemu taka bestie:szok: i nie chce słyszec zadnych argumetow typu:spacery,szczepienia,wyjazdy do Pl
Roksanna mysle za o 18 trzeba zaczac jak dziewczyny tak szybko chca uciec:tak:
Sylwia ale masz siostre:baffled:chce widziec,chce:tak:
Doris:-p
Mojadzidzia herbatka poszła w swiat,bo kto przyjdzie to sie zachwyca,a tyle kosztuje

hej śpiochy:-)
wygląda na to,że pierwsza jestem:-)
zaraz do szkoły z Alą idę a później do przychodni z Nikosiem......tylko nie wiem po co:confused::confused::confused:tzn.dostałam list,ze mam iść dzisiaj ale już wszystkie szczepienia chyba miał:confused::happy2:no nic ale się przespaceruję...przynajmniej ładna pogoda ma być dzisiaj:-):-):-)
katin-też bym wpadła ale ten tydzień to mam już pozajmowany wizytami w przychodni i akurat czwartek i piątek jeszcze:nerd:
mama trójeczki-ale super psisko,szkoda,ze musieliscie oddać:sorry2:
moja dzidzia-zdradzcie co to za cudo ta herbatka katin;-):-)
roksana-czyli na 18-tą tak?

Witam z rana.Ale jestem jakaś nie do życia od kilku dni wiecznie chodzę śpiąca i jakaś taka słaba.Może to przez tą pogodę:baffled:.Wracając do sprawy nocnika to ja w sumie muszę jakiś kupic bo wczoraj mi pęk ten stary i fakt że nie przecieka ale kiepsko to wygląda:tak:.Tylko mam dylemat czy kupic taki najtańszy czy bardziej wymyślny:baffled:.katin ja w czwartek raczej odpadam ale dzięki za zaproszenie;-).Mój mąż czasami grywa na jakimś boisku blisko ciebie w piłkę w piątki o18 więc jeżeli Ci będzie pasowac to mogę Ciebie odwiedzic.Tylko nie wiem czy to nie jest zbyt pózno:baffled:.

Dzien dobry:-):-)
U mnie slonce sie przebija:tak: pewnie tez bedzie ladnie:tak:
U Was tez z rana byla mgla???

katin-no wlasnie tez jestem ciekawa co to za herbata:tak:U nas tez J i Kuba by chcieli psa,ale u nas problem sam sie na razie rozwiazuje bo mieszkamy w bloku:tak:wiec mam spokoj,ale jak kiedys bedziemy mieszkac w domku to sadze ze ten temat znowu wroci:baffled:A NA ktora jutro??

BOZENA M-a Ty musisz byc u Roksany ,bo ja Cie jeszcze nie poznalam. a niewiadomo kiedy bedzie kolejna szansa:baffled:

Ostatnia edycja:
hej :-)
jakos weny nie mam na pisanie :baffled:
zaraz ide do poloznej a polezala bym sobie jeszcze :-p

Sylwia snilas mi sie dzisiaj :szok: ze urodzialas blizniaczki i pisalas na bb z porodowki ze sie boisz ze zaraz trzecie wyskoczy :szok: :rofl2: ja to mam sny :sorry2:

hej
Ja juz po nocce i zaczynam moj maraton 5 dni wolnych:-):-):-):-) Hurrrrrrrrra:cool2::cool2::cool2::cool2:
mamatrojeczki- ty twardzielko po nocce i przed nocka na imprezke:szok:- ja wczoraj caly dzien przespalam:tak:
mojadzidzia, bozenam- ja placilam 25 funtow a wlosow mam tyle ze az ona zrobila:szok: Zapytam ja i dam wam jej numer jak cos bo ona tez w ciazy- ale 16tydzien to powinno byc ok;-)
Sylwiam- zapytala co robi artur i jej powiedzialam ze kurs a ona na to ze jest jeszcze jakis instruktor w bradford. I nie mialam szansy cie obgadac bo obgadywalam kogos innego:-p:-p:-p:-p:-p A z wlosow tez jestem bardzo zadowolona:tak:

A co jemy i pijemy w sobote???????????????????

reklama
Czes
Ampar3 ja zdecyduje sie jednak na traducyjne drinki,z czystej wodki bo po tym najmniej boli mnie głowa;-)
Kasia 8118 mysle ze maz gra na stadionie,wiec całkiem blisko . Godzina mi odpowiada.Jeszcze sie spiszemy:tak:a ze jestes nie do zycia to nic dziwnego,bo ja wczoraj zaczełam cos robic dopiero koło 20 jak parowa sie skonczyła
Dorota moze byc 10-11 .
jezeli ktos jeszcze ma ochote to zapraszam
Tynia i Wiki ale was załatwił własciciel:baffled:a dlaczego myslicie o Skipton??to troszke daleko , co z praca Pawła ??
Aniteczka w sobote zdradzimy tajemniece pysznej herbatki wiec na pewno przyjdz;-)
Natalka ale masz sny ,biedna Sylwia:-D:-D
Sylwia moze Ty ciuszkow dokup:baffled::baffled::-D:-D
Roksanna jak miesnie mozesz z łozka wstac?? jak poranek bez corci?

Do góry