reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam
Taką pogodę to chyba każdy lubi. Wczoraj gadałam z ludźmi i powiedzieli że ni było tu takiej pogody od 1970 - któregoś. Nie pamiętam dokładnie. Więc jeśli nie lato 100-lecia to na pewno 30-lecia ;-);-);-).
Marta84 z tym parkiem to dobry pomysł.
Tynia już Ci to mówiłam , ale napiszę jeszcze raz. 3tyg. :szok::szok::szok:, i gdzie ja pójdę na kawę.
KasiaJ Jak nie za często będziesz przekupywać dziecko, to może go nie zepsujesz ;-)
Dziewczyny a może my też się spotkamy w parku. Pod drzewem, w cieniu :-). Taka pogoda może jej nie marnujmy. Dawno się nie widziałyśmy :-D
Dziewczyny dostałam właśnie pocztą ankietę. Census Customer Service. Czy ja to muszę wypełniać? Czy to może jest takie coś jak spis powszechny ludności w Polsce?

reklama
Hejka

Co za upal. Myslalam, ze padne na placu zabaw. Dwa dni czulam sie dobrze, ale to chyba za duzo i dzis rano obudzilam sie z bolem gardla, znow!!!! :wściekła/y: Z rana udalo mi sie dostac do lekarza i mam angine teraz :wściekła/y: Znow dostalam antybiotyk. Taka pogoda, a ja na nic sily nie mam. :-(

roksanna - on juz jest zepsuty :-( dzis probowal re-negocjowac nasza unowe i mowi, ze oprocz tego, ze zalozy stroj to bedzie bardzo ladnie spiewal i tanczyl, a ja za to mu kupie 2 zestawy!!!! :baffled: jak wyzdrowieje, to zapraszam do mnie na kawe...

BozenaM - z wakacjami to ja sie ciagle waham :baffled: bo tu taka piekna pogoda, a w PL deszcze i powodzie, ja chcialabym pojechac nad morze, a jak zaplacic i siedziec na kwaterze caly czas to ja dziekuje bardzo, takze jestem w kropce, jakbym zostala tutaj, to pewnie w tygodniu jezdzilibysmy nad rzeczke, na basen, farma i takie tam, a w weekendy na dluzej gdzies dalej, co przy takiej pogodzie nie jest najgorszym planem, ale nikt mi nie da gwarancji na pogode :baffled::-(

witam serdecznie:-):-):-)my juz wrocilismy z urlopu szkoda ze tak szybko on mija:-(no ale coz jakos podbudowalam sie i mam sily na zalatwianie roznych spraw:)))a co tam u was mam nadzieje ,ze dam rade wszystko przeczytac,pogoda piekna:-):-)pozdrawiam do wieczorka:tak::tak:

Hej dziewczynki :-)

co tutaj taka cisza .... :dry:

alexnow witam spowrotem opowiadaj jak bylo :tak:
kasia.j widze ladny kombinator z tego Twojego Kuby ;-)

dziewczynki kiedy powinnien opasc brzuch bo mi wczoraj sie obnizyl a dzis to juz opadl na dobre i sie martwie czy to nie za szybko :-(bo boli mnie to tego pod brzuchem :-(

natalka 90-bylo super wesele udane wybawilam sie rowno,pogoda jako tako ,ale cieplo,poprostu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej co tam słychac?Pewnie wszystkie opalona na murzynki :tak::-D.Natalka ja myślę że nie masz co się przejmowac brzuchem to chyba już czas żeby się obniżył:tak:.alexnow witaj w słonecznym Bradford:-).Roksanna szkoda że tak pózno przeczytałam twojego posta bo chętnie wybrałabym się do parku:-(.A my większosc dnia dzisiaj na dworze żal siedziec w domu:tak:.

Hej dziewczyny:-):-)

My też calutki dzionek na dworzu. Chłopaki na golasa sobie latali:tak::tak: Ale ja teraz jestem już mega zmęczona:baffled: W dzień pogoda super ale wieczorem to mogłoby się ochłodzic trochę, już nie mówiąc w nocy:sorry2:

Natalka nie przejmuj się, ja całą ciążę miałam brzuch jakoś dziwnie nisko:baffled:

Alexnow witaj spowrotem:-)

alexnow witaj w slonecznym bradford :cool2::cool2:
natalka90 a mi do tej pory sie brzuch nie obnizyl :baffled: i nie wiem czy to dobrze czy zle,bo wczora mialam wizyte u mw ale moja jest na urlopie a ta ktora mnie przyjela nie byla mila :baffled:
sylwia.m i jak tam z praca?

reklama
Do góry