reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Witam w ten duszny poranek
.U nas pobudka dzisiaj o 6 rano.Mały nie dał pospac a szkoda bo myślałam że wstanie około 7 bo wczoraj walczył do 22
.A co najlepsze na śniadanie wyciągnął sobie z zamrażalnika paluszki rybne
i jeszcze brakowało żeby je sobie odgrzał
.No nic chciał to dostał
i nawet zjadł
.Szkoda tylko że na końcu zbił talerz:-(.Ogólnie noc była fatalna wieczne wędrówki młodego i wołanie o mleko
.AgnieszkaUk witaj po przerwie:-).

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej babki:-):-)
No u mnie nadal nic
Mnie na bank wyprzedzi Mojadzidzia i Natlka
;-) A może i nawet Kasia8118
bo mam wrażenia że nie urodzę nigdy

Roksanna no wczoraj miałam termin z USG, dzisiaj jest ten z OM. Echh........
Kasia8118 trzymam mocno kciuki żeby dzieciątko szeroko nogi rozłożyło;-) Ale przede wszystkim żeby wszystkie inne pomiary były ok
:-)
No u mnie nadal nic

Roksanna no wczoraj miałam termin z USG, dzisiaj jest ten z OM. Echh........

Kasia8118 trzymam mocno kciuki żeby dzieciątko szeroko nogi rozłożyło;-) Ale przede wszystkim żeby wszystkie inne pomiary były ok

N
natalka90
Gość
Witam :-)
chyba pogoda sie nam popsula :-(
ja to nie chce nikogo wyprzedzac
rodzcie sobie pierwsze dziewczynki tylko mnie nie nastraszcie za bardzo ;-)
Sylwia no moze nagle Cie zlapie musisz byc cierpliwa ;-)
agnieszkauk witaj spowrotem :-) mam nadzieje ze juz nas nie opuscisz
a Ty jeszcze tyle pracujesz czy juz mniej ?
chyba pogoda sie nam popsula :-(
ja to nie chce nikogo wyprzedzac

Sylwia no moze nagle Cie zlapie musisz byc cierpliwa ;-)

agnieszkauk witaj spowrotem :-) mam nadzieje ze juz nas nie opuscisz

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc:-)
No u mnie na dworzu nie jest tak duszno:-(czyzby koniec ladnej pogody??

ROKSANA-aa to dzisiaj ostatni dzien,zakupy,sprzatanie i zleci Ci dzionek:-)A rano przyjezdzaja ,czy wieczorem??jedziesz po nich na lotnisko??
TYNIA I WIKI-hmmm ale fajnie masz juz 9 lipca,a ja 1 sierpnia dopiero,a to jeszcze tyle dni:-(
KASIA8118-ja dzisiaj mialam pobudke o 5.30
J wstawal do pracy,no i oczewiscie zbudzil malego,bo jakby nie mozna bylo cicho wstawac

To dobrze ze On w sumie na nocki chodzi,przynajmniej nikogo rano nie budzi
Ale z tymi paluszkami rybnymi sie usmialam
takiego snaidania jeszcze nie jadlam

AGNIESZKAUK-no witaj kochana z powrotem
A Ty dalej tak pracujesz???jak tam Nikolka??smiga juz po domku??
No u mnie na dworzu nie jest tak duszno:-(czyzby koniec ladnej pogody??

ROKSANA-aa to dzisiaj ostatni dzien,zakupy,sprzatanie i zleci Ci dzionek:-)A rano przyjezdzaja ,czy wieczorem??jedziesz po nich na lotnisko??
TYNIA I WIKI-hmmm ale fajnie masz juz 9 lipca,a ja 1 sierpnia dopiero,a to jeszcze tyle dni:-(
KASIA8118-ja dzisiaj mialam pobudke o 5.30

To dobrze ze On w sumie na nocki chodzi,przynajmniej nikogo rano nie budzi

Ale z tymi paluszkami rybnymi sie usmialam

AGNIESZKAUK-no witaj kochana z powrotem

Hej
U mnie pogoda juz sie popsula
Nie wiem jak u Was, ale wczoraj (moze przez ten upal) moja byla tak meczaca i jeczaca, ze padlam z nia o 20.30
. Dzisiaj tez wstala w niciekawym nastroju

alexnow - witam z powrotem:-)
roksanna1 - ale ten czas leci, juz jutro koniec leniuchowania i spania do 12
kasia8118 - daj znac jak tam po USG. Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok
;-) A wybieracie sie do nas w weekend

sylwia.m - wspolczuje Ci kochana, ale badz dobrej mysli;-)moze zajmij sie jakim szydelkowaniem to Ci czas zleci
a poza tym wiesz co przyspiesza dojrzewanie szyjki wiec molestuj swojego chlopa
U mnie pogoda juz sie popsula

Nie wiem jak u Was, ale wczoraj (moze przez ten upal) moja byla tak meczaca i jeczaca, ze padlam z nia o 20.30

alexnow - witam z powrotem:-)
roksanna1 - ale ten czas leci, juz jutro koniec leniuchowania i spania do 12

kasia8118 - daj znac jak tam po USG. Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok

sylwia.m - wspolczuje Ci kochana, ale badz dobrej mysli;-)moze zajmij sie jakim szydelkowaniem to Ci czas zleci

U Nas tez nie zaciekawie.Ale przynajmniej wkoncu porobie oplaty.Bo przez ta sliczna pogode jakoś sie nie chcialo biegac po urzedach.
Alex now Ja takze witam z powrotem
Kasia1881Trzymam kciukaski tak jak sylwiam,oby chciała dzidzka rozłozyc nózki;-)
Ciekawe co na jutro Krystianek za zyczy sobie na śniadanko
Sylwiam Trzymaj sie kobitko napewno juz nie dlugo
a tak na marginesie -moze faktycznie pomolestuj swojego
AgnieszkaUk no w koncu cos naskrobałas.Napisz coś wiecej jak tam Nikola i td
Marta84moze malutkiej kolejne ząbki ida
Moja jak nie mniała to nagle po cztery wychodzą
Misio sie smieje,ze jak w takim tempie beda wychodzic ,to jeszcze troche a bedzie wyglądac jak krokodyl.
Doris78Pobudka o 5.30
rany chyba bym oszalała.Ja nazrekam jak mi wstaje o 7.00
Kurcze ale wam fajnie wszystkie do PL ,a ja w tym roku chyba do asdy i z powrotem.Szukam jakiegoś fajnego miejsca n wypoczynek ale cos ciezko mi idze.Moze wy znacie tutaj sprawdzone firmy turystyczne i jakies ciekawe miejsce na wypoczynek we wrzesniu
Alex now Ja takze witam z powrotem

Kasia1881Trzymam kciukaski tak jak sylwiam,oby chciała dzidzka rozłozyc nózki;-)
Ciekawe co na jutro Krystianek za zyczy sobie na śniadanko

Sylwiam Trzymaj sie kobitko napewno juz nie dlugo

AgnieszkaUk no w koncu cos naskrobałas.Napisz coś wiecej jak tam Nikola i td
Marta84moze malutkiej kolejne ząbki ida

Doris78Pobudka o 5.30

Kurcze ale wam fajnie wszystkie do PL ,a ja w tym roku chyba do asdy i z powrotem.Szukam jakiegoś fajnego miejsca n wypoczynek ale cos ciezko mi idze.Moze wy znacie tutaj sprawdzone firmy turystyczne i jakies ciekawe miejsce na wypoczynek we wrzesniu

M
Monika1213
Gość
hej
a u nas wczorajszy wieczór pełen niezbyt pozytywnych wrażeń
Kuba z gorączką zszedł na dół i powiedział że wpadło mu coś do ucha i go boli ,po konsultacji i obiecanej pomocy Madzi pojechałam z nim do szpitala zbadali go przyszła laryngolog i stwierdziła że oprócz naturalnych "miodków" które trzeba w najbliższym czasie u lekarza oczyścić na szczęście nic nie ma ,no ale gardło infekcja gorączka i niestety ucho go boli nadal
a ja dziś wyglądam jak spaniel tak stwierdził W ,spałam dosłownie 1,5 godziny ,jak wróciłam była 1 w nocy ,Kuba usnął szybko ale Kacper własnie poprosił o butlę ,zanim zjadł i odbił przebudził się Kuba ze go boli i tak w kółko a dotego sama też od tygodnia jestem przeziębiona
poproszę przepis na przeżycie dzisiejszego dnia
Sylwuś a Ty się nie obijaj tylko śmigaj rozpakować brzusio :-)

a u nas wczorajszy wieczór pełen niezbyt pozytywnych wrażeń
Kuba z gorączką zszedł na dół i powiedział że wpadło mu coś do ucha i go boli ,po konsultacji i obiecanej pomocy Madzi pojechałam z nim do szpitala zbadali go przyszła laryngolog i stwierdziła że oprócz naturalnych "miodków" które trzeba w najbliższym czasie u lekarza oczyścić na szczęście nic nie ma ,no ale gardło infekcja gorączka i niestety ucho go boli nadal
a ja dziś wyglądam jak spaniel tak stwierdził W ,spałam dosłownie 1,5 godziny ,jak wróciłam była 1 w nocy ,Kuba usnął szybko ale Kacper własnie poprosił o butlę ,zanim zjadł i odbił przebudził się Kuba ze go boli i tak w kółko a dotego sama też od tygodnia jestem przeziębiona
poproszę przepis na przeżycie dzisiejszego dnia
Sylwuś a Ty się nie obijaj tylko śmigaj rozpakować brzusio :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
cześć kobitki;-)
no tak dzisiaj troszkę wytchnienia,żar się z nieba nie leje
alexnow,agnieszkauk- witajcie ponownie
sylwiam.-trzymam kciuki,że to już tuż tuż;-)i nie denerwuj się tak,bo Oliwka ci na złość robi specjalnie i nie chce wyjść
;-)
doris-mój dzisiaj wstał o 4.40 dokładnie i po spaniu,ale z pomocą mi mama przyszła i kazała mi spać
i teraz się przemęczyli i śpią obydwoje
:-):-):-)
kasia8118-no to Ty się pochwal nam dzisiaj koniecznie
ale ten Twój Krystianek to aparat

jak córcia będzie taka to wesoło będziesz miała w domu

moja dzidzia-jak tam bóle? przeszły trochę czy coś się rozwija?
oj roksana- jeszcze jedna noc i jak dorwiesz tą swoją Mati to jej nie uduś:-);-)
zaraz do miasta muszę jechać,ciekawe czy mnie deszcze nie złapie
no tak dzisiaj troszkę wytchnienia,żar się z nieba nie leje

alexnow,agnieszkauk- witajcie ponownie

sylwiam.-trzymam kciuki,że to już tuż tuż;-)i nie denerwuj się tak,bo Oliwka ci na złość robi specjalnie i nie chce wyjść

doris-mój dzisiaj wstał o 4.40 dokładnie i po spaniu,ale z pomocą mi mama przyszła i kazała mi spać

kasia8118-no to Ty się pochwal nam dzisiaj koniecznie

ale ten Twój Krystianek to aparat

moja dzidzia-jak tam bóle? przeszły trochę czy coś się rozwija?

oj roksana- jeszcze jedna noc i jak dorwiesz tą swoją Mati to jej nie uduś:-);-)
zaraz do miasta muszę jechać,ciekawe czy mnie deszcze nie złapie

reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
dzien dobry wszystkie pani
ale pogoda sie popsula:-( wczorasj siedzilalam z tinia i roksana u mnie na ogrodku a dzis tyko w domu:-(
ja mam dzis misje
musze isc do rzezni i kupic jakies miesko na obiad,jak pomysle ze mam wejsc pod gore z zakupmi to mi sie odechciewa.
ja juz w hallamrku nie pracuje,poniewaz hallmark z bd9 przeniesli na bd4 i praktycznie wszystkich pracownikow zwolnili a ci co dluzej pracowali to przeniesli na bd4-ja sie nie zalapam
moja nikolka juz chodzi.smiga jak szalona i wszedzie chce sama:-):-)
ciesze sie z o mnie nie zapomnialyscie:-)
ide sie ubierac i lece do rzezni:-( ale mi sie nie chce
ale pogoda sie popsula:-( wczorasj siedzilalam z tinia i roksana u mnie na ogrodku a dzis tyko w domu:-(
ja mam dzis misje

ja juz w hallamrku nie pracuje,poniewaz hallmark z bd9 przeniesli na bd4 i praktycznie wszystkich pracownikow zwolnili a ci co dluzej pracowali to przeniesli na bd4-ja sie nie zalapam
moja nikolka juz chodzi.smiga jak szalona i wszedzie chce sama:-):-)
ciesze sie z o mnie nie zapomnialyscie:-)
ide sie ubierac i lece do rzezni:-( ale mi sie nie chce
Podziel się: