reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam :-)dziekuje Wam za mile powitanie po moim urlopie,widze ze piszecie ze niektore dziewczyny czekaja na swoje pociechy,ja tez trzymam za was kciuki aby to szybko minelo,wiem jak najgorsze jest to czekanie mi sie udalo bo moja niunia szybko chciala swiat zobaczyc i 3 tygodnie przed terminem juz ja mialam;-)Pogoda faktycznie troche sie popsula ale jest ok,mam nadzieje ze jak pojde do netto to nie spotka mnie deszcz.mojego szefowa nas wykancza najpierw nie dala nam kasy przed wyjazdem,a teraz jak wczoraj poszedl po kase to powiedziala ze dopiero jutro(czyli dzis)po sniadaniu poprostu sranie w banie:angry:pozdrawiam i milego dzionka dziewczyny;-)

reklama
Dzięki dziewczyny za pamięc jeżeli chodzi o usg:tak:.Jakoś mi się nie śpieszy chociaż zostało jeszcze tylko około 3.5godziny :baffled:.Chyba jakaś dziwna jestem:confused:.Sylwia.m jednego możesz byc pewna że mnie i tak wyprzedzisz jeżeli chodzi o poród:tak::-D:-D.Dziewczyny ja czuje że zobaczę na ekranie monitora malutkiego fiutka i tyle :tak:więc nie liczcie na kolejną pipeczkę w naszym gronie:no::-D.Marta84 w ten weekend mój mąż walczy z panelami ale w następny jesteśmy u Ciebie na 100%:tak:;-).

Hej Mamuski:tak:
Sorki ze sie pojawiam i znikam :-) Ale moze od dzis mi sie uda byc bardziej regularnie.
Sylwia nie moge uwierzyc ze juz bedziesz niedlugo rodzic szok jak ten czas szybko leci .
Monika biedaczko trzymaj sie.

Moja mala bedzie miala niedlugo pol roczku i sobie zdalam sprawe ze sie z wami tyle nie widzialam :-(Moze jakos w przyszlym tygodniu sie umowimy na kolki albo do parku co wy na to?

Ja wlasnie mam dola bo lece do polski na 2 tyg i mam
nadal nadwage po Olivi wiec lipa bo idziemy na wesele :-(Macie jakies skuteczne sposoby na zrzucenie dodatkowych kilo?

HEJ
OLESKA ja tez jade za dwa tygodnie , ale juz nie całe:-D podobnie bede bawic sie na weselu,ale jakos tak bardzo nie stresuje sie tym , ze nie zrzuciłam tyle ile chciałam;-)
KASIA8118 dobrze ze tak bardzo nie nastawiasz sie na dziewczynke , Krystianek na pewno ucieszy sie z partnera do brojenia:-D
AGNIESZKA UK witam !
MONIKA1213 przykra sprawa z chorba Kubusia:-(moja rada ,byle jaka zupka,zero sprztania,nogi do gory i odpoczywaj bo kolejna noc przed Toba,
moze uda sie ze bedzie przespana:tak:
MOJADZIDZA upalne dni spedzam przed domem , oczywiscie ze nie zgrał:wściekła/y:

Czesc dziewczynki!
Od razu widac ze pogoda sie psuje bo frekwencja na BB zachwycajaca :-D
aniteczka1981 bole sie nie rozwinely niestety,dalej cos tam delikatnie pobolewa ale to chyba jeszcze nie to :baffled: znowu zaczynam sie dobrze czuc i jak sie przebudzilam to myslalam o wycieczce nad morze :-D dobrze ze pogoda sie popsula :cool2:
kasia8118 dolaczam sie do zyczen i nie martw sie my sie bedziemy cieszyly tak samo z chlopca jak i dziewczynki :-);-) gratuluje pomyslowosci Krystiana-zna sie facet na kuchni :-D
monika1213 no to mialas bardzo ciezko przeprawe w nocy,tak jak radzi katin lepiej wrzuc na luz i odpoczywaj jak tylko mozesz co przy dwojce szkrabow nie jest pewnie latwe :dry:
katin ale sie D obija,poczekaj jeszcze troche i Hubcio wszystkiego sie nauczy a wtedy D juz do niczego nie bedzie potrzebny... :-D a jak tam sukienka Natalki-przerobilas?
oleska ja to moge ci powiedziec jak ewentualnie pare kilo przybrac bo poki co jeszcze na tym etapie ale juz wkrotce zapewne bede zadawalo to samo pytanie co i ty :-D;-):tak:
agnieszkaUK no to ci sie dzieciatko rozbrykalo,teraz musisz miec oczy dookola glowy :-D

Hejka.
A ja znowu spać nie mogłam. Tak sobie wymyśliłam że chyba z tęsknoty. ;-)Musiałam budzik nastawić. Także jak wasze dzieci się budziły ja dopiero usypiałam. :-D:-D:-D
Monika 1213 przykra sprawa, ja przesyłam Ci dużo pozytywnej energii, a jestem nabuzowana nie ma co bo jutro wraca moje dziecię.
Doris o 12.30 lądują. Cały czas myślę co im dobrego ugotować. Jeszcze muszę do miasta jakieś drobne prezenciki pokupować. Byłam wczoraj w tym punkcie gdzie można te koszulki zamówić i kubki ale jakoś mi nie pod pasowało.
Katin Nic to ale za to jesteś pieknie opalona ;-)
Oleska bo ja to cie nawet nie poznałam, ale nadrobimy, nadrobimy :-)
Kasia8118 Jak by moja decydowała co chce jeść na śniadanie, obiad i kolację. To mogę się założyć że byłyby to słodycze.
Alexnow Są też plusy tego że nie dostałaś pieniędzy wcześniej. Pomyśl sobie że gdybyś je dostała przed wyjazdem to już byś ich dawno nie miała. ;-)
Aniteczka to może się spotkamy w mieście, bo też idę.
Marta84 Rozwaliłaś mnie tym szydełkowaniem :-D:-D:-D. Ty juz się lepiej czujesz?
Sylwia.m może rzeczywiście w brzuchu masz małą złośnicę ;-)
KasiaJ A Ty jak się czujesz?:confused:
Tylko mi się sprzątać nie chce :baffled:

hej
Ktora to narzekala wczoraj na pogode- no to teraz ma:wściekła/y:
kasia8118- kciuki za usg zacisniete i do zobaczenia po 15:tak:. Jakas flaszeczke do opijania macie?
Roksanna1- i co masz transport na jutro?
Agnieszkauk- a zaczelas prace gdzies indziej? Czy juz tylko w farmers boyu pracujesz?
Sylwiam- oby ta noc nalezala do ciebie;-):tak:
Doris78- ja ostatnio odsypialam w dzien po nocce a moj mi po 2 godzinach przyniosl malego i zdziwiony jak go ochrzanilam: No co ty maly chce spac? Jak bysmy mieli tylko jeden pokoj:angry:

A my dzisiaj jedziemy szukac inspiracji do salonu:cool2::cool2: Najgorsze jest jak cos sobie ubzdura czlowiek a potem trudno to stworzyc

Właśnie która narzekała, że za gorąco? Ja chciałam na zakupy się wybrać a tu deszcz. Trochę mnie to zasmuciło bo kupiłam sobie sukienkę (a to dla mnie niemałe wyzwanie, kupić sukienkę) na jutro, żeby ich odebrać ładnie ubrana z lotniska i jak będzie zimno to co ja zrobię.
Ampar3 znalazłam, znalazłam. Dzięki za troskę.

reklama
MOJADZIDZIA-a Ty co bedziesz musiala zrzucac???Tylko brzuszek masz,a tak poza tym to wszystko jest w odpowiednich wymiarach:tak:

OLESKA-no ten czas leci,faktycznie Twoja mala ma juz prawie pol roku:szok::szok:

KATIN-ja wiem co o brojeniu:-Dmoi to juz razem takiej glupawki dostaja:wściekła/y:dzisiaj np Kuba ciagnal Dawidka po calym domu za nogi,a Dawid mial taka radoche ze czkawki ze smiechu dostawal:-Dno i standardowo jest kotlowanie sie po sobie na dywanie:baffled:i tanczenie na stole:angry:

AMAPR-no to wez w tych sklepach poszukaj dla mnie inspiracjii biurkowej:-)bo ja chce Kubusiowi kupic biurko i lozko pietrowe,razem,ale nie ma takiego jak ja bym chciala:baffled::baffled:Tzn nie chce z biurkiem wysuwanym,a przewaznie tutaj tylko takie sa,przynajmniej ja tylko takie widzialam:baffled:

KASIA8118-wiesz co ,to my bardziej jstesmy ciekawe co Ty tam nosisz,niz Ty:-D:-D
Ja tez czekam z niecierpliwoscia co napiszesz:tak::tak:
A panele bedziecie miec w calym mieszaniu,czy tylo salon???
Aha no i jak Krystain pzrekonal sie do majtek??

KASIA J-kurcze to twoj organizm strasznie jest oslabiony:-(antybiotyk po antybiotyku:-(
Zdrowka zycze znowu:tak:

MONIKA1213-Twojemu Kubusiowi tez:-)no i szczescie ze nic w tym uchu nie mial:tak:

ROKSANA-a gdzie kupilas sobie sukienke??bo ja tez chce sobie kupic jakas,bo ni mam ani jednej i stwierdzialm ze jedna mi sie przyda w szafie:-D

ALEXNOW-moj tata w swoim zakladzie chodzil pare miesiecy zeby mu wyplacili pieniadze za urlop:wściekła/y:tez doprosic sie nie mogl:angry:

Do góry