reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia- no wlasnie to jest najgorsze. Jak juz jest sofa to chcesz wiecej i wiecej....:-D:-D:-D mam bezowo, kremowo , brazowa i chce jakos wprowadzis oliwke albo lemonkowa zielen i kombinuje;-) Fajnie ze ci sily wrocily:tak:
Roksanna1- zaciskaj zeby i zakladaj sukienke;-):cool2::cool2::cool2:
katin- zazdroszcze opalenizny- ja wczoraj z zamiarem opalania pojechalam do lister parku- nawet lodke wypozyczylismy zeby mnie szybciej bralo ale szymon taki koncert odstawil ze musialam w trakcie wysiasc i zabrac go do auta- padl w pol minuty:szok:

Dobra czas sie ubrac i wychodzic

reklama
ja już wróciłam:tak::szok: masakra...na szczęście od czego są parasolki;-)

roksana-jak pisałaś,że też jedziesz to ja już w mieście byłam:-p
sukienkę powiadasz:-)łuuuuuuuu:-) jak Cię Ł dorwie:happy2::-D:-D:-D
pocałuj Mati ode mnie:tak:ja jestem ciekawa jak ona zareaguje jak Cię zobaczy:blink:ja bym płakała z radości:sorry2:

roksanna - lepiej sie czuje, biore ladnie lekarstwa :tak: mam nadzieje, ze pomoga i jak juz skoncze to nie bedzie nawrotu; a sukienka prosze sie pochwalic, jakies zdjecie moze,

ampar - a jak Twoj reaguje na takie zakupy, bo moj ma generalnie jakas antysklepowa chorobe i omija je wielkim lukiem

doris - to tak jak u mnie, swietnie sie potrafia bawic, a za chwile wrzask i pisk bo ktorys ktoremus za mocno przylozyl :-D w ikei chyba widzialam takie komplety do pokoju, czasem cos fajnego mozna wypatrzyc na ebayu

Ja wlasnie koncze smazyc nalesniki i zaraz do szkoly na 2 smigamy. Troche sie denerwuje jak tam ta moja mala gasienica wypadnie :-D

Ale nie ma się czym chwalić. Kupiłam sobie zwykła sukienkę w primarku za 11 fuli. :-D
Aniteczka ale ja jeszcze nie wyszłam :-D:-D:-D:-D:-D. Tak się zbieram. On właśnie bardzo lubi jak zakładam coś co można tylko podwinąć do góry. :-D:-D:-D
KasiaJ to dobrze że już zdrowiejesz. Antybiotyki czasami stawiają na nogi, To nic dobrego ale ja trzeba to trzeba.
Ampar ja się wczoraj opalałam u Agnieszki, bo nogi mam tak białe :baffled::baffled:. Niestety ręce tylko opaliłam i dekolt a nogi wciaż białe.:-:)-:)-:)szok::szok::szok:

roksanna1 widze cos dlugo do tego miasta sie zbierasz :-p zakladaj sukienke bez wzgledu na pogode dasz rade :tak::-D

kasia.j no daj znac jak ta Twoja gasiennica wypadla ;-) pewnie po wystepie do sklepu Cie zaciagnie :-p

mojadzidzia wlasnie Ty i Sylwia duzo do zrzucenia nie bedziecie mialy pewnie przy porodzie wam zejdzie wszystko ja to bede miala dopiero problem :-:)-:)-( az sie boje pomyslec co to bedzie chyba nic nie bede jesc :baffled:

Hej kochane a ja juz dzis nie mam sily....:zawstydzona/y: znowu robie segregacje moich rzeczy bo jedziemy na car boot w niedziele zrobic wyprzedaz :tak:Mam nadzieje ze uda mi sie sprzedac wszystko bo za duzo tych rzeczy mi sie narobilo. Ostatnio bylam 2 tyg temu i nawet fajnie sie sprzedawalo ale troche zostalo wiec dolozymy troche i pojedzemy jeszcze raz :tak:Polecam wszystkim :-D

Witam dziewczyny :tak:.Ja już po usg jak się domyślacie :tak:.I spełniły się moje przeczucia będzie Olivier:tak::-D.Doris78 mąż kładzie panele w dużym pokoju i przedpokoju ;-).Krystian jeszcze biega bez majtek ale od przyszłego tygodnia zaczynam z nim walczyc :tak:.Wiesz na wykładzinie fajnie było leżec z gołym tyłkiem ale na panelach to chyba nie będzie mu równie przyjemnie(mam nadzieje):baffled:.Wszystkie się chwalicie że jedziecie na wakacje do Polski to i ja się pochwale:tak:.Do wyjazdu zostały mi jeszcze równe trzy tygodnie:tak:.oleska a dużo zostało Ci po ciąży?

reklama
kasia 8118 no no gratulacje kochana :-) bedzie bardzo ekonomiczne heheh:-Dmy sie smiejemy ze jak bedzie 3 to tez bedzie dziewczynka u nas ;-)ale co tam najwazniejsze zeby bylo zdrowe.
Po ciazy zostalo mi 3 kg :-( no i jakies 11kg do mojej wagi sprzed przyjazdu do Anglii wiec w sumie sporawo:-( ale sie teraz wzielam za siebie i musze schudnac:tak: zobaczymy czy mi sie uda ;-)

Do góry