reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hejka:-):-)

Kasia8118 i co ja teraz zrobię z tymi wszystkimi sukienkami?:confused::szok: Dorota powiedziała że narazie nie planuje więc liczyłam na Ciebie;-):-D
Ech, no nie udało się tym razem z dziewczynką ale następnym razem na pewno wam się uda;-):-D:-p
A tak na serio to wszyscy myślimy tak samo - najważniejsze żeby zdrowe było:tak:

Roksanna odliczasz godziny??? Połóż się dzisiaj wcześniej spac bo zamiast na lotnisku to przywitasz rodzinkę w wyrku:-D

reklama
sylwia.m następnego razu już raczej nie będzie :no:.Stwierdziliśmy z mężem kilka dni temu że zamykamy interes:tak::-D.Chociaż kto wie co to człowiekowi jeszcze odpije po 30 urodzinach:baffled::confused:.Niby dziecko odmładza:tak::-D.oleska a wy planujecie jeszcze jedno dziecko?A mój Krystian strasznie mnie dzisiaj drażni :wściekła/y:.

kasia 8118 no jeszcze jedno a potem wszepiam sobie implant i koniec dzieci chyba ze jakims cudem wpadniemy :-D z czwartym ale wolala bym zostac przy 3 :-)

KASIA8118-no to gartuluje pisiorka:tak::tak:Zobaczysz za pare miesiecy ,jak fajnie beda sie bawic,wspolne zainteresowania moze beda mieli:tak:
Bo u mnie Dawid juz ma manie pociagowa po bracie:-D:-D
A jakiego kolru macie panele??

TYNIA I WIKI-dzieki za te namiary,zapomnailam o tych ogloszeniach na bradford:baffled:
Ja tez wlasnie korzystam z tej stronki co podala ANITECZKA:tak:
a w jakich bd szukacie ??

ROKSANA-i jak gotowa na powitanie?/co zrobisz dobrego?/

Roksanna1- uuuuuuuu i jeszcze opalona. No to nie masz jutro szans:tak:
Doris78- jak cos mi sie rzuci na oko to dam cynk;-)
Kasiaj- moj biega za szymonem:-D:-D:-D:-D a ja sobie dogadzam:-D:-D:-D
tynia i viki- wspolczuje- najlepiej to jak sie czlowiek ostatni dowiaduje:wściekła/y: Nie przejmuj sie - bedziesz sama na swoim i bedziesz najszczesliwsza:cool2::cool2::cool2:
kasia8118- jeszcze raz gratki za wacusia:tak: I daj znac jak tam radkowi idzie;-)

Moj malutki zasypia na sofie. kochany Aniolek , ide go polulac

Doris78 co do koloru to trudno mi wytłumaczyc nazywa się canmore oak standard kupiliśmy w Homebase:tak:.Wzór taki parketowy ze tak nazwę:tak:.Wpadnij na kawę po niedzieli to zobaczysz sama dawno nie byłaś:blink:.Ampar3 właśnie kończy pokój:tak:.Myśle że dobrze mu to idzie ale ocenimy po zakończeniu ;-).

KASIA 8118-my tez mamy oak ale nie wiem jaki:-D:-DNo i Radkowi szybko to idzie,rozumiem ze dzisiaj zaczal,tak??Spidziasz z Niego jest:-D
No i na kawke moge wpasc,nie mam zadnych palnow na nastepny tydzien:tak:

OLESKA-a za jaki czas planujesz nastpne dziecko??

nie wiem jak u was ale u mnie na teraz na wieczor sloneczko wyszlo :szok:

kasia8118 szybko idzie Twojemu mezowi to kladzenie paneli :tak: A Ty pewnie niedlugo na zakupy dla dzidzi sie wybierasz jak juz wiesz ze chlopak co ?

dziewczyny mnie dzis jeszcze bardziej boli niz wczoraj a brzuch mam caly twardy jak kamien i spiety a kazdy ruch malej to dla mnie straszny bol boli mnie tez jak sikam :baffled: i krocze strasznie co to jest miala ktoras tak ? :-:)-:)-(

reklama
Do góry