reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczynki ale fajna pogoda :tak: DO mnie dzies tescie przyjezdzaja bo jutro jedziemy na car boot i tesciowa zostanie z maluchami ;-)
Ale dzis sie wzruszylam kurcze sasiad z naprzeciwka spadl ze schodow i karetka go na noszach usztywnionego do szpitala zawiozla szok normalnie z glupich schodow ...Nie wiem co dalej mam nadzieje ze wyjdzie z tego szkoda mi rodzinki bo 3 dzieci maja juz odchowanych ale tacy mili ludzie z nich.
Olivka jeszcze spi wiec bawimy sei z Abi chyba jej basen wyciagne na ogrodek bo tak cieplo .
Sylwia m ty juz rozpakowana czy jeszcze 2w1?

Tynia- jak bedziecie szukac domku to od razu sprawdzajcie sobie szkoly w okolicy, bo Twoja malutka bedzie juz mogla teraz isc jak skonczy 3 latka na te 2,5h

a tutaj znowu cichutko :-(
do nas dzis przyjezdza mojej mamy faceta ojcec :baffled: nie usmiecha mi sie to no ale co zrobic :confused:
roksanna1 jak tam przywitanie z rodzinka ??
sylwia no juz chyba tulisz Olivke co ??

dziewczynki planujemy moze jakies spotkanie w tygodniu ?? :-)

Hej witam z wieczorka.Jestem wykończona.Nawet pogoda dzisiaj dopisała a miało padac:tak:.mojadzidzia nie byłam rozczarowana ani w 1% bo czułam że będzie chłopak :tak:.Gorzej będzie z teściową:tak::-D:-D.Ale mnie wczoraj chłopaki wkurzyli na sam wieczór:wściekła/y:.Tak intensywnie oglądali zdjęcia nowego członka rodziny że aż je prawie podarli :wściekła/y:.A mój mądry mąż stwierdził że je wyprasuje jaki był efekt to nawet nie wspoomnę :wściekła/y:.Myślałam że się popłacze:-(.I tak jedno zdjęcie wylądowało w koszu a ja z tego wszystkiego nie mogłam spac:-(.Dobrze że dostałam 6 to zostało mi jeszcze 5 i już nigdy im nie pokarze :wściekła/y:!

reklama
Do góry