reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118- sorki ale ja tez sie usmialam:-p:-p:-p
mojadzidzia- nie lam sie. Moj artur ma duzo rozowych rzeczy i bardzo je lubi:tak: Nie ma co prawda zadnej sukienki ale kto wie jakby mial..................:-D:-D:-D:-D;-)
Sylwiam- tulasy:baffled::baffled:

My juz w domu . Szymon twardziel jeszcze nie spi:szok: Od rana:szok:

A mielismy isc gdzies na obiad rodzinny? I co?

reklama
kasia8118- fochy sa zawsze najlepsze;-) A potem jeszcze to zakonczenie ze 5 ci zostalo:-D:-D:-D Ale ogolnie to oczywiscie tulam i cmok. Jak podloga?

kasia8118 ja rowniez z tego foszka sie usmialam no i zakonczenie ze juz nigdy im nie pokarzesz,ja dzisiaj mam potwornego dola i caly czas placze nie wiem nawet z jakiego powodu a twoj post to jedyny pozytywny akcent dzisiejszego dnia :baffled:
pozdrawiam i nie wkurzaj sie na chlopakow na pewno nie chcieli cie rozzloscic :tak:

Kasia8118- Tylko 2 piwka;-)
mojadzidzia- no to ciebie tez tulam:tak: A to dla ciebie
[video=youtube;wKAY-veOsK4]http://www.youtube.com/watch?v=wKAY-veOsK4[/video]

Cześć
Zastanawiam dlaczego dziś nikogo nie ma, ale zapomniałam że to niedziela. Już nie będę pisać jaka jestem szczęśliwa, bo pewnie zdajecie sobie sprawę. :-) Tylko mój Łukasz bidulka ledwo wrócił wczoraj i dziś do pracy musiał iść. To tylko mała przerwa w urlopie. Jak chciał urlop to się okazało że wszystko już pozajmowane i tylko ta opcja, z tym jednym dniu w pracy. Od jutra znowu urlop.
Mati jak mnie zobaczyła na lotnisku i jak ją wzięłam na ręce to tak mi się przyglądała, jakby nie mogła uwierzyć że to ja naprawdę. Coś napiszę i chyba nie przesadzę. Ostatnio tak na nią czekałam, jak mi ją wyciągnęli z brzucha i wzięli na bok na bok na czyszczenie. Tak się wczoraj czułam.
Ampar3 Podobałam się Łukaszowi. Bidulek myślał że ja się przez całą jego nieobecność tak stroiłam :-):-). Tymi filami mi tez poprawiłaś humor.
Kasia8118 Ja też bym się zdenerwowała ;-). Nie lubię jak mi ktoś coś niszczy jak mi na czymś zależy. :no:
Sylwia.m normalnie Ci współczuje
Natalka90 można powiedzieć, że taki przyszywany dziadek :-D

Czesc:-)
No a ja wkoncu mam internet:tak:wczoraj caly wieczor mi ie dzialalam ,do tego jeszcze chyba znowu laptop mi sie psuje:wściekła/y::wściekła/y:co chwile sie zawiesza:angry::angry:

KASIA8118-widze ze Twoj Radek tez malemu nie popusci,zamiast dac mu zeby sobie poogladal i bylby spokoj to walczyl z Nim jak z kolega:angry:u mnie to samo jest:wściekła/y::wściekła/y:

No ale masz jeszcze 5 :tak::tak:

AMPAR-tez sie usmialam z tego filmiku:-D:-DI jak NEFRETETE zadowolona jest z domku??urzadzili juz sie ??Oni tutaj mieszkaja z tymi znajomymi,co mowili?/

A ja wczoraj bylam pol dnia w Bradford na zakupach i w sumie nic nie kupilam ,same jakies tam szmatki,ktorych pewnie nie bede nosic:angry:
a najbardziej wkurzylam sie bo mialam upatrzone dwie pary butow w Dichmanie i ich nie bylo:wściekła/y::wściekła/y:

NATALKA-widzialam Ciebie wczoraj,ale Ty mnie nie zauwazylas ,bylas bardzo zajeta jedzeniem paczka:-D:-D:-D:-D:-p:-p

ROKSANA-no to fajnie ,ze juz masz rodzinke w domku:tak:No i pewnie fajnie jest byc dzisiaj rano nie wyspana:-D:-D

No wlasnie i co z tym obiadem niedzielnym???ktora chetna??moze uda nam sie cos ustalic przd wyjazdem dziewczyn:happy2:
Ide na Nk zobaczyc zdjecia:tak::-)

reklama
czesc dziewczynki!
mialam jakies dziwne przeczucie ze jak wlacze komputer to zobacze komunikat od sylwi.m ze Olivka sie urodzila ale ja to mam juz chyba paranoje na tym punkcie :dry: mi cala noc sie snilo ze urodzilam chlopca a w dodatku wcale nie chcial jesc :szok:
ampar3 po obejrzeniu tego filmiku zrobilo mi sie lepiej a na dokladke S zaczal czytac po polsku ale bardziej to brzmialo jak japonski i niewiele rozumialam ale za to ubaw mialam po pachy :-D:-D:-D
fajnie ze sie troche ochlodzilo bo przynajmniej moge w nocy spac i wstaje wypoczeta co mi sie nie zdarzylo od ponad tygodnia
roksana1 wydaje mi sie ze naprawde nigdy wiecej nie pozwolisz Mati na wycieczki bez ciebie,biedulek ten twoj Ł tak zaraz po powrocie do pracy ale dobrze ze tylko 1dzien ;-)
doris78 strasznie kiepsko u ciebie z tym internetem,a czego ci sie tak zawiesza?

Do góry