reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m wlasnie przez przypadek udalo mi sie znalezc p.Irene Mirońską :tak: u Marysi Pawlukiewicz z ktora przez jakis czas pracowalam-ale zbieg okolicznosci :-D

reklama
KASIA8118-no widze ze panele sie super prezentuja,odrazu inaczej wyglada i jasniej troche,nie??:-):-)

MOJADZIDZIA-a gdzie z Marysia pracowalas??

A moj Dawid tez dzisiaj sobie wolne od drzemki w dzien,ale za to wieczorem zasnal o 7:tak:ciekawe o ktorej wstanie:baffled:

WITAM KOBIETY!!!nie bylo mnie przez weekend,ale piekna pogoda az sie nie chce w domu siedziec.Wczoraj mojego meza szef mial 60 urodziny i pomagalam w kuchni,pozniej odwiedzila mnie kumpela i.... poprosila mnie i mojego o zostanie rodzicami chrzestnymi dla jej corci bardzo sie ucieszylam ,bo nie mam chrzesniakow:tak:Juz dzis bylismy w miescie i szukalam cos dla malej Amandy:-DAle jest taki wybor ze nie mam pojecia co kupic:confused:A tak zbiegajac od tematu dziewczyny trzymam za was kciuki abyscie szybko zobaczyly swoje pociechy na swiecie:-D:-Dpozdrawiam i milej nocki zycze:-)

Doris78 no fakt jakoś jaśniej w pokoju ale po zmianie podłogi mam chęc na inne zmiany i końca nie widac jak się człowiek rozmarzy :szok:.A my właśnie skończyliśmy rozmawiac z rodzicami R i teściowa oczywiście nie chce się pogodzic z myślą że będzie kolejny wnuk i twierdzi że to napewno pomyłka:baffled:.A ja jakoś nie mam wątliwości:no::-D.

Kasia8118 teraz spojrzałam na Twój suwaczek i waga na nim zgadza się z wagą Olivierka:tak: A nawet jest większy:-)

Alexnow ale z Ciebie dobra żonka;-) Nawet szefowi męża pomagasz imprezkę urządzic:-)

Mojadzidzia a nas u Marysi nie znalazłaś?? My z Nią znamy się jeszcze z Gdańska:tak: Ale to fakt - świat jest baaaardzo mały:-)

Teraz właśnie prasuję sobie kołysząc przy tym bioderkami, ale to pewnie też nic nie pomoże:baffled: Przynajmniej będzie poprasowane:-D

sylwia.m ja jakos nie mam w zwyczaju przegladac znajomych moich znajomych a wasza mamusie zauwazylam bo dodala kiedys komentarz do zdjecia Marysi :-D ale z ciebie 'krejzolka' z tym wywolaniem porodu :-D:-D:-D:-D

Hejka dziewczyny, ja ostatnio jakaś bez życia jestem. Nic mi się nie chce. Nawet nie miałam chęci do pisania, tylko wpadam na BB i czytam. Może to i przez tą pogodę, no i praca :wściekła/y: . No ale mam nadzieję , że to juz ostatni tydzień na nocki.
Sylwia i Mojadzidzia czekamy na wasze pociechy :tak:
Mój mały wczoraj szalał z wężem i inne dzieci miały z tego radochę.:-D tylko problem był jak zakręciliśmy mu wodę :dry:

No robię co mogę:-D:-D Ale to tylko potwierdza zasadę że dzidzia wyjdzie jak sama będzie miała ochotę i nasze sztuczki na nic się zdadzą:-(

reklama
Sylwia mojej koleżance z pracy synek urodził się po terminie prawie 2 tygodnie i ważył ponad 4 kilo . Może też będziesz miała taką kluseczkę :-) . Jak ja wam zazdroszczę tych brzuszków i tego, że będziecie tulić takie kruszynki :szok:

Do góry