Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sylwia.m wlasnie przez przypadek udalo mi sie znalezc p.Irene Mirońską u Marysi Pawlukiewicz z ktora przez jakis czas pracowalam-ale zbieg okolicznosci
WITAM KOBIETY!!!nie bylo mnie przez weekend,ale piekna pogoda az sie nie chce w domu siedziec.Wczoraj mojego meza szef mial 60 urodziny i pomagalam w kuchni,pozniej odwiedzila mnie kumpela i.... poprosila mnie i mojego o zostanie rodzicami chrzestnymi dla jej corci bardzo sie ucieszylam ,bo nie mam chrzesniakowJuz dzis bylismy w miescie i szukalam cos dla malej AmandyAle jest taki wybor ze nie mam pojecia co kupicA tak zbiegajac od tematu dziewczyny trzymam za was kciuki abyscie szybko zobaczyly swoje pociechy na swieciepozdrawiam i milej nocki zycze:-)
Doris78 no fakt jakoś jaśniej w pokoju ale po zmianie podłogi mam chęc na inne zmiany i końca nie widac jak się człowiek rozmarzy .A my właśnie skończyliśmy rozmawiac z rodzicami R i teściowa oczywiście nie chce się pogodzic z myślą że będzie kolejny wnuk i twierdzi że to napewno pomyłka.A ja jakoś nie mam wątliwości.
sylwia.m ja jakos nie mam w zwyczaju przegladac znajomych moich znajomych a wasza mamusie zauwazylam bo dodala kiedys komentarz do zdjecia Marysi ale z ciebie 'krejzolka' z tym wywolaniem porodu
Hejka dziewczyny, ja ostatnio jakaś bez życia jestem. Nic mi się nie chce. Nawet nie miałam chęci do pisania, tylko wpadam na BB i czytam. Może to i przez tą pogodę, no i praca . No ale mam nadzieję , że to juz ostatni tydzień na nocki. Sylwia i Mojadzidzia czekamy na wasze pociechy
Mój mały wczoraj szalał z wężem i inne dzieci miały z tego radochę. tylko problem był jak zakręciliśmy mu wodę
Sylwia mojej koleżance z pracy synek urodził się po terminie prawie 2 tygodnie i ważył ponad 4 kilo . Może też będziesz miała taką kluseczkę :-) . Jak ja wam zazdroszczę tych brzuszków i tego, że będziecie tulić takie kruszynki