Witam,
Mieszkam od września na Seaton a dokładnie Beachview Court.Córkę mam faktycznie dużą i marzy nam się drugie dziecko nad czym z mężem usilnie pracujemy od dłuższego czasu
MamoNastki, spotkać się możemy, bardzo chętnie.Prowadzę własną działalność, a raczej staram się rozkręcić po tym, jak córka poszła do szkoły mam na to w końcu czas.
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
Mieszkam od września na Seaton a dokładnie Beachview Court.Córkę mam faktycznie dużą i marzy nam się drugie dziecko nad czym z mężem usilnie pracujemy od dłuższego czasu
MamoNastki, spotkać się możemy, bardzo chętnie.Prowadzę własną działalność, a raczej staram się rozkręcić po tym, jak córka poszła do szkoły mam na to w końcu czas.
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
ale za pare latek na pewno pomyslimy o drugim dzidziusiu;-)
.Ja mieszkam w Bayview Court ale jak mala prowadze do zlobka to przechodze pod waszym wiezowcem.A moze udalo by sie spotkac jutro czy w srode na kawke??jestem na razie dostepna a moze moglabym cos pomoc??doradzic?
.Moje smerfy nudzą się strasznie w domu Oliwcia strajkuje i przestała chodzić do przedszkola szkoda bo miałam nadzieję że będzie się uczyć języka no ale może w przyszłym roku
Niedługo święta i 7 dni wolnego nie mogę się doczekać.
A Wy jedziecie do Polski na święta ja zostaję niestety ale jedziemy 15.01 na 2 tyg bo oczywiscie bilety wtedy tańsze
ok pozdrawiam Was teraz idę spać pa