reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia - teraz sobie przypomnialam, ze polozna przy Kubusiu tez mi mowila o ostrych potrawach, ale na mnie tez nie podzialaly

Sylwia - no troche ostatnio sie zakrecilam :-) ale sie moge wytlumaczyc dwojka dziaciakow i mezem w domu ;-)

Dziewczyny mozecie mi polecic jakiegos sprawdzonego robota kuchennego (takiego wielofunkcyjnego)? Od jakiegos czasu sie przymierzam do kupna, ale jakos trudno mi wybrac, bo tyle tego jest.

reklama
A WY gdzie sie podziewacie?!
Zarejestrowąłam sie rpzez neta na Homehunter, tak mi sie wydaje. Słyszłam ze jakies sie am numery a ja mama konto i hasło:baffled::baffled::baffled:

CO oznacza jak tam jakis zegar z boku sie pokazuj?! I kiedy sie to klika na te domy?!:confused::confused:

KasiaJ - ja w PL mialam z Zeptera byłam bd zadowolona!A tu nie wiem:confused::baffled:

Czesc:-)
BOZENA M-ja w homehunterze tez mam na haslo:-)a nie na jakis numer:no:
A ten zegar jest tak poprostu narysowany:-)tak mi sie przynajmniej wydaje:tak:

KASIA J-a Ty chcesz takiego robota wielofunkcyjnego ,tak??

4MUCHY-idziesz jutro na pilke???Bo ja nie wiem czy zdaze,bo mama wizyte umowiona w astma clinic z Kuba na 4.10:wściekła/y:A tam sie czeka dosc dlugo na kolejna wizyte.a juz jedna przegapilam:wściekła/y::wściekła/y:I mam prosbe do Ciebie:-)Czy jakbym nie zdazyla wzielabys Kuby dyplom??plaese :-):-)jak beda jakies tam dawac

SYLWIA -no to powodzenia dzisiaj:tak::tak:Ciekawe czy to bedzie dzisiaj ,czy bedzie sie ociagala jak Marcel do jutra:-)
Oj jestem ciekawa jak wyglada ta nasza ksiezniczka:tak:

No dziewczyny wstawac:tak:w ten piekny sloneczny dzien:-D

Hej kobitki:-)
Ja wczoraj cały dzień w terenie.A na dzisiejszy słoneczny poranek brak pomysłów.
Sylwiam.Kochana zycze Ci oby jak najszybciej Olivka była z Wami:tak:Mam nadzieje ze zbyt dlugo nie beda Was dziewczynki męczyć:no:Ja tez mialam ich cudowny zel przez cały dzien i nic :-(Oby na mała podzialał.
Bozena m Ja mam mieszkanko z homehuntera:-)Jezeli chodzi o ten zegar na pierwszej stronie po lewej to nie mam pojęcia:no:ja zawsze bidowałm przez mapkę po prawej.Tam wybierasz sobie BD i ilość pokoi.Czekaj chyba ze chodzi ci o kułeczko a w środku i jest napisane min55-jest to przedział wiekowy np.min.55 lat moga tylko bidowac osoby powyzej.jezeli chodzi login to ja miałm haslo i ten drugi to numery ,ale to byla moj rok urodzenia.Tak mi nadali:baffled:
Doris 78 A ty juz coś wiesz?Jak tam sylwia m

Witam z rana:-).No i skończyło się lato :baffled:mam nadzieje że chwilowo.Nawet w domu już jakby trochę chłodniej,ale nie na długo bo moje kochane dziecko zadbało o to i włączyło ogrzewanie:wściekła/y:.natalka jeszcze raz dzięki że wpadłaś na kawkę jakoś czas tak mi szybko zleciał:tak:;-).A do mnie wczoraj przyjechała ekipa po starą sofę i ledwo ją wynieśli bo to taki kolos był że szok :shocked2:.Oczywiście bez szkód się nie obyło:wściekła/y:.Najlepsze jest to że to co miałam upatrzone już jest nie aktualne przynajmniej w tym kolorze co chciałam :wściekła/y:.I nie wiem co mam zrobic :no:.Lipa taka że szkoda gadac:wściekła/y:.Doris78 no to czekam na Ciebie w przyszłym tygodniu:tak:.Sylwia.m no to powodzenia kochana:tak:;-).

witam ja tylko na chwilke bo mala mi wyje na rekach.
Kasia8118 - pasuje Wam w piatek po 17 ???
Doris 78 - jak tylko bedziesz cos wiedziec od razu pisz:tak:
dziewczyny a co z tym obiadem rodzinnym. Moze cos w niedziele zorganizujemy???

Hej dziewczynki :-)

kasia8118 no to nie dosc ze zadnych korzysci to jeszcze masz szkody przez ta sofe :baffled: no ale moze dostaniesz cos ciekawego ;-)

doris78 czekamy na wiesci od Sylwi :tak:

mojadzidzia a Ty jak ??? moze sie z Sylwia spotkasz w szpitalu i razem sie posypiecie :-D

reklama
Do góry