reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
katin ja mimo wieku to do wyglupow jestem pierwsza a S mimo ze starszy ode mnie to wcale lepszy nie jest,powaznymi rodzicami to my raczej nie bedziemy :-D:-D moze bym tak podeszla na chwilke do ciebie jak juz Hubcia do szkoly zaprowadzisz o ile oczywiscie nie jestes zajeta :dry:

alexnow powinnas tego kolego mocno skopac po piszczelach!!! pewnie tyle strachu sie przez niego najadlas!!! teraz powinien ci zafundowac przynajmniej weekend w SPA :-D;-) cale szczescie ze to nic powaznego:tak:

Alex domyślam się że Tobie nie było do śmiechu ale ja się uśmiałam z Twojego kolegi:-D:-D Tak to z ludzmi jest, co nie dosłyszy to dopowie:-D:-D:-D
Dobrze, że wyszło tak a nie inaczej:sorry2:

Mojadzidzia ładnie Ci w tych okularach:-D

Katin oj tak, ciągle tylko na zegarek i nie wiem co ze sobą zrobic:wściekła/y:

sylwia.m no ja sama sie zaczynam juz stresowac :szok: oby Tobie dzis szybko poszlo i nie bolalo tak bardzo

aniteczka no ja wlasnie nie najlepiej juz sie czuje :baffled: boli mnie pod brzuchem prawei caly czas a najgorzej po poludniu jak juz troche zmeczona jestem :-( i moja mala jakos mniej sie rusza i to mnie martwi najbardziej nawet kilka razy dziennie sprawdzam jej serduszko bo tak sie martwie ze z niej taki len sie zrobil :-(
mojadzidzia dobre dobre fotki :tak:

cześć
Sylwia trzymam kciuki oby wszystko gładko poszło :tak:
fakt pogoda nam się troszku zepsuła
a mnie już "straszą " egzaminem na zajęciach :szok:

Dorota czapka ciągle czeka;-):tak:

natalka90 nie powinnas sie matrwic ze malenstwo jest mniej aktywne,ona po prostu nie ma juz tak duzo miejsca na swobodne przekrecanie sie jak wczesniej teraz co najwyzej raczkami i nozkami porusza,nie stresuj sie niepotrzebnie ;-)

Mojadzidzia Huber goraczkował w nocy ,mimo tego ze teraz wszystko jest ok do przedszkola nie idzie:no: ale oczywiscie mozesz przyjsc,tylko koło12.30.szybko przyszykuje jakis obiadek i mozemy posiedziec:tak:

katin mi godzina odpowiada bo poki co siedze z maseczka na twarzy a pozniej musze przygotowac mieso na kotlety wiec bede ok 13 buziaczki dla Hubcia ;-)

reklama
Ja się tylko chciałam zameldować. Czekam na 4muchy, ma przyjść na kawkę. Wszystko przeczytałam i jestem już na bieżąco.
Życzę ciężarnym rodzącym powodzenia i żeby czas Wam przyspieszył. ;-)
Jeżeli chodzi o nierozgarnięcie. To może coś jest w powietrzu. Miałam wizytę w szpitalu z Matylda i ją przegapiłam. :-(

Do góry