reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No tak rodząco na forum jeszcze niebylo:-D:-D:-D

MOJADZIDZIA-oj a ja mam nosa i mysle ,ze z Sylwia sie zobaczysz w szpitalu:tak:Jak nie dzsiaj to jutro napewno:tak:

reklama
MOJADZIDZIA-Ty to jestes aparatka,skurcze masz a jeszcze a Nami piszesz:-D:-D
Wiem ...moze wezmiesz laptopa ze soba i caly czas bedziesz z Nami pisala ,bedziemy na biezaco:-D:-D

KASIA8118-jeszcze nie wie,jutro sie dowie,ale z Mrcelem szybko wyszla po 1 dniu:tak:

mojadzidzia - tutaj mowia, ze okolo minuty, ale u mnie trwaly 15-20sek i nagle dostalam partych, dobrze, ze mieszkalam niecale 5 min od szpitala

reklama
witam z wieczorka!!!!!!!

chwilke mnie nie bylo a tu juz jest Olivka na świecie sylwiam-gratuluje serdecznie:-):-):-)mojadzidzia-za ciebie tez trzymam kciuki ,ale tak jak dziewczyny pisza to sie spotkasz jeszcze z Sylwia.Naprawde emocje sa duze,juz mowilam mojemu co sie tu dzieje to sie smial i sam kazal pogratulowac!!!:-)

Do góry