reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Natalka ja też czułam z jednej strony tylko i przeważnie układała się tylko po lewej stronie, że brzuch miałam krzywo:-D:-D
Zrób tak jak Dorota napisała. Zadzwoń do szpitala. Nie pamiętam czy podawali numer na ten Day Unit:baffled: Jeśli nie to zadzwoń na delivery suit i powiedz że słabo czujesz ruchy to zrobią Ci KTG:tak:

Roksanna mleczrnia moja już dochodzi do siebie:tak: jeszcze trochę boli przy karmieniu ale to Olivii wina bo zamiast ssac ona sobie ciumka:baffled: Ale pracuję nad tym:tak:;-)
A szwy ładnie się goją:tak: nic mnie nie boli i krwawię bardzo lekko co mnie cieszy niezmiernie:tak::-)

Wiecie, że Olivia nie śpi od 8.30:szok::szok::szok: Wsadziłam ją do huśtawki z nadzieją że tam polegnie ale jest twarda:-D

Rany ale pogoda u mnie leje tak mocno że szok:wściekła/y:.A ja mam pustkę w lodówce a dzisiaj przychodzi Ampar3 na coś mocniejszego i czym ja ją poczęstuje:szok:.Dobrze że jest na diecie gorzej będzie z facetami:baffled:.Sylwia.m tak sobie myślę że może wykonam to badanie na cukrzyce w Pl bo właśnie dostałam wiadomosc od znajomej z Pl że mnie umówiła do ginekologa na 30 lipca:tak:.natalka mi się też wydaje że pod koniec ciąży dziecko ma już mało miejsca na bardziej intensywne ruchy ale jeżeli faktycznie Ciebie to martwi to może powinnaś porozmawiac o tym z lekarzem:confused:.

SYLWIA-no to dobrze ze Olivia zaczyna czuwac wiecej w dzien,bedzie odrozniala dzien od nocy:tak:I da mamusi w nocy pospac:tak:

KASIA 8118-postaw Amparowej delicje napewno sie ucieszy:-D:-D

Kasia nie bagatelizuj tych badań ,ja sama widziałam w przychodni diabetycznej baaardzo chudziutkie ciężarne a miały cukrzycę ciążową ,lepiej sprawdzić niż się denerwować
Asinka jeśli będę miała samochodzik w środę to postaram się do Ciebie podjechać ,w sumie powinnyśmy się poznać miałyśmy w planach wspólny poród ;-):-D

Natalka masz dla malutkiej ten moses basket??? Jak nie masz to mogę oddac Ci:tak: Mam jeden na zbyciu, tylko że nie ma materacyka ale możesz wyłożyc kocykiem lub kupic nowy (na amazonie za 14Ł widziałam)
Muszę się go szybko pozbyc bo miejsca mało;-)

poglaskalam toche brzuszek i dzieciatko moje sie rozruszalo to chyba nie mam czym sie martwic :blink:

sylwia.m nie mam wlasnie tego koszyczka wiec jak masz na zbyciu to chetnie przygarne :tak: dzieki ze o mnie pomyslałaś :-)

Czesc

Ja wkurzona na maxa. Ostatni dzien szkoly i oczywiscie Kubus musial pokazac co on potrafi. Najpierw nie pojdzie, potem sie nie ubierze, a jak sie juz ubral to ze zlosci wzial i naplul i nasmarkal na nowe ciuchy :wściekła/y: B musial mnie odciagac od niego, bo byloby z nim kiepsko. Pierwszy raz mi tak nerwy puscily.

natalka - wiesz, maluszki tez czasami sie mnie ruszaja, bo sobie spia, czy odpoczywaja, a najczesciej lubia sobie dokazywac jak Ty chcesz isc spac, ale jesli faktycznie Cie to niepokoi, to tak jak dziewczyny napisaly, zadzownilabym do szpitala, lepiej dmuchac na zimne.
Ja dzis dostalam wlasnie przykra wiadomosc rano, ze nasza kuzynka poronila w 4 miesiacu i 5 godzin rodzila martwa dzidzie. Poprostu ryczec sie chce :-( Na razie nie wiadomo co bylo przyczyna.

ampar - salonik super, jak z katalogu :)

roksanna - ja tez musialam smigac dzis po jajka :tak:

kasia.j ojj mi tez by nerwy pusciły :baffled: widze ze Twój Kuba potrafi pokazać na co go stać :dry: współczucia dla kuzynki biedna nawet sobie nie wyobrażam co Ona teraz czuje :-(

reklama
NATALKA-no widzisz wystarczylo sie dzidzi spytac czy wszystko wporzadku i zaraz Ci odpowie:-D:-D

KASIA J-przykro mi z powodu kuzynki,nie dosc ze cierpiala ze starcila dziecko to jeszcze musial urodzic:szok::-(
No i wspolczuje Ci z powodu Kubusia:-:)-(mi tez czasem nerwy ponosza,najgorzej u nas z jest z jedzeniem.Ostatnio to juz nic nie je:wściekła/y:Kuba mi wtedy powie ze mnie nienawidzi.....,trzasnie drzwiami,tupie nogami w podloge..ale tak nigdy jeszcze nie zareagowal:szok::szok:
I co zrobiliscie potem??jak przekonaliscie go zeby sie ubral???

Do góry