reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mamatrójeczki wózek całkiem ciekawy:tak:.Jak długo już nim jezdzisz?Sylwia.m zdecydowałaś się na ten model bo Ci się podoba czy znasz osoby które go miały i były zadowolone?Pytam bo moja znajoma go miała i dosc szybko zmieniła:sorry2:.Jaki kolorek wybrałaś?

reklama
Ze znajomych taki wózek miała tylko sąsiadka ale w sumie nigdy nie gadałam z nią na ten temat.
Zdecydowałam się na niego bo podoba mi się, bo ma przekładane siedzenie więc póki co mogę miec Olivię obróconą w moją stronę a przede wszystkim dlatego że jest dosyc stabilny i nie będzie się przewracał jak Marcel będzie na swoim stopniu:tak:

Sylwiam nie ma za co, po prostu jestem bardzo z niego zadowolona i dlatego ten bym poleciła. Do tego buda, która przy bardzo słonecznym lub wietrznym dniu jest super. No i jak w Twoim przypadku przy dwojce dzieci co ważne bardzo łatwy i szybki do złożenia.
Kasia8118 Wymieniliśmy wózek jakieś 8-9miesięcy temu. Wcześniej miałam Mathercerowski Trawel system, byłby oki, tylko bardzo dużo miejsca zajmował w bagażniku i jak Chris podrósł to ciężki do pchania. Chociaż muszę przyznać, że tyle ton co nim przewiozłam to chyba żadnym :-D:-D:-D. Na zakupy był idealny :tak: .
Ania1812 nie tylko wózek kosmiczny, nawet na tej stronce gdzie ten wózek, jest bujak dla dziecka, w podobnym stylu.

Ania spoko;-) Zobaczymy jak przyjedzie, wiadomo że z wózkami jak z wszystkim innym jednym pasuje a innym nie więc narazie jeszcze się nie załamuję;-):-D
Mojadzidzia wkładała Nadię ale pasów nie sprawdzałyśmy:no: Patrzyłyśmy tylko czy mełej jest w nim do twarzy:-D:-D:-D:-D

Cześć:-):-)z rańca:-)
Jejku wkońcu przestało tak wiać:tak:
A my wczoraj pojechalismy na łyżwy i dopiero pojadę z Kuba za pare lat:-D:-DPo 30 minutach już chcial oddać łyżwy:wściekła/y:i zapomniał jak sie jeżdzi:-D:-DWogoe to go nie bawilo:no:moglismy na basen pojechac to by Dawid tez mial frajdę:tak:
Kuba wczoraj mnie namawiał żebym mu pozwolila do Polski z babcia jechać:-D:-Di sie jeszcze na mnie obrażał:-D:-D:-D

PARADOSIA-ja niestety nie byłam:no:

MAMATROJECZKI-fajne stroje mieli:tak:Moj Dawid byl przebrany za Dynię i też chodził z Kubą,śmiesznie to wyglądało jak wyciagal ręce po slodycze:-D:-Dno a potem oczewiście wszystkie na raz chciał jeść:-D

reklama
Cześć Dziewczyny

Dzisiaj Adaś z rozpędu ubrał się w codzienne ubrania no i niestety musiał się przebrać, bo ferie szybko mineły i do szkoły trzeba wracać.

paradosia no niestety ja też nie byłam

ania1812 ty pisałaś że masz osuszacz powietrza. Możesz mi napisać na co zwracaliście uwagę przy kupnie urządzenia. Bo myślimyo kupnie u nas gorze ostatio strasznie wilgotno na górze i boje się jak tak dalej pójdzie to nam jakiś grzyb wyrośnie:no:

Do góry