reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc dziewczyny:-)
Sylwia.m...na szczescie nie zmoknelysmy bo jak padal deszcz to akurat bylysmy w sklepie:-p a wracajac tez nas nie zlapalo:-p udalo nam sie:-):-)
Doris78...jak dla mnie to te tansze lozko barziej mi sie podoba:-p bardzo fajne i cena przystepna:-)

A jesli chodzi o wybor wozka to przez was zaczynam sie zastanawiac czy tez za jakis czas nie zmienic bo moj to wielka landara:-p

http://www.kannstduhaben.de/babywelt/citydriver/neueFarben/gross/18-A.jpg
http://www.kannstduhaben.de/babywelt/citydriver/neueFarben/gross/18-B.jpg
to jest identyczny jak my mamy:-p
jak wsadzimy wozek do bagaznika to juz nic tam sie nie zmiesci:no:

A tak na marginesie to moja niunka dzis ladnie spi bo bylysmy niedawno na spacerku malym to spala i teraz ja nakarmilam i dalej spi:confused:

Hej my też już dawno po spacerku:tak:.Udało nam się nie zmoknąc chociaż dużo nie brakowało :tak:.Agaam ja też miałam podobny wózek do Twojego i szybko się go pozbyłam bo zajmował nam cały bagażnik nie wspomnę o tym że przednie koła się nie skręcały co jak dla mnie było porażką i pompowane koła też były niewypałem bo przebiła mi się opona chyba z trzy razy :wściekła/y:.Doris78 fajne to łóżeczko z Argosu :tak:.Natalka wózeczki też niczego sobie,ale ja mam pecha do wózków więc wolę nikomu nie doradzac :no:.Ja jeżdżę już 4 wózkiem i jakoś z żadnego z nich nie byłam szczególnie zadowolona :no:.Podejrzewam że ten piąty co mam schowany dla Oliviera to też szału nie zrobi:tak::-D.A co myślicie o wózkach spacerowych Maclarena(pewnie źle napisałam)?

hej
Przepraszam,ze was ostatnio zaniedbuje ale jakos lipnie sie czuje nawet ogrodek zaniedbuje. Jaki rym:-D a tak na serio jakas slaba jestem i duuuuuuuzo odpoczywam.
Czy wasze dzieci przy zabkowaniu mialy biegunke??????, bo moja mala przez ostatnie 2 dni ma problemy, i nie wiem czy to przez to, ze wychodzi jej 5 zebow naraz czy dlatego, ze zajada sie pomidorami i jajkami:dry::confused:
kasia8118 - ja mam ten tylko rozowy
Buy your Maclaren Techno XLR Coffee Brown/Soft Blue (2009) reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
i jestem z niego bardzo zadowola, ma wszystkie podzespoly metalowe nie plastikowe i jak zarejestujesz sie na stronie to masz jakies dodatkowe pierdoly (tansze czesci albo wieczysta gwarancje), to moj jedyny wozek i chyba bym sie nie zamienila.
spadam malej zrobic obiad
aha a to moja mala zdobywczyni slodyczy

Załączniki

• _1016851.jpg
    _1016851.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 35
  • _1016859.jpg
    _1016859.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 38
Hej Lasencje!!!

Paradosia ja byłam wczoraj w kosciele, ale z tego co pamietam to ksiądz nic o chrzcie nie mówił. :-(

Widze, że dyskutujecie o wózkach. Ja mam problem bo będziemy wkrotce potrzebowac wózka, tyle że głebokiego. Chcemy normalny głęboki wózek, całkiem na płasko żeby dzieciatko leżało, ale w Anglii mam problem ze znalezieniem takiego. Jedyny ktory mi sie podobal to w Mamas&Papas ale kosztował 695 funtow i troche mnie przeraza taka cena. W grudniu bedziemy w PL i myśle żeby może tam kupic wózek. A skad wy miałyście swoje wózki???

olcia rom my mielismy wlasnie wozek z gondolka ,bo G sie uparl ,z mamas&papas .Bylismy z niego bardzo zadowoleni ,tyle ze duzy byl i jak dziecko podroslo to i ciezki zarazem.Kolo huddersfield jest fabryka mamas&papas i sklep outletowy ,moze tam zobaczcie .

ja w sumie szukam wózka tylko na zime na wiosne moja mama sie zaoferowała co prawda do tego co mam teraz mam tez sportówke ale chce taki kolorowy jakis

Sylwia a te co pokazałam to mogła bym teraz Claudie juz w nich wozic ??

byłam zważyć grubasa waży równe 7 kg :szok:

Hej!!!
4Muchy- widać róznice- rzadziej paruja nam okna. Poza tym przez wilgoć było mi wiecznie zimno a teraz jest znacznie cieplej.
Doris- ten zestaw z Argosa tez jest bardzo fajny. No i cena normalna. :tak:
Agaam- Twój wózek przypomina mi mój ex wózek Mutsy. Miałam taki jak ten tylko niebieski: MUTSY URBAN RIDER DELUXE TRAVEL SYSTEM - COLLEGE GREEN on eBay (end time 22-Nov-09 16:15:40 GMT)Wszystko byłoby super gdyby nie te wymiary. Ciężko mi się go prowadziło mimo, że miał skrętne koła.
Marta84- Maja słodka:tak: Jak Filipowi wychodziły zęby to też miewał przy tym biegunke.
Olcia_rom- poszukaj wózka na Ebayu. Z tego co pamiętam to normalna gondole maja Quinny, Mutsy i jeszcze widziałam ostatnio Silver Cross (czy jakoś tak:confused:)

Pozdrawiam:-)

reklama
AGAAM-ja taki sam wózek miałam dla Kubusia jak się urodził,ale byl strasznie cięzki i miałam problem wejść po schodach do windy :sorry:też go szybko zmieniłam,na wózek ze skrętnymi kółkami i jaka ulga była przy pierwszej jeżdzie:-D:-D

Ale widzę że każda chyba z jednym wózkiem nie wytrzyma:-D:-D:-D:-D:-D

MARTA84-mój ma też lekkie biegunki przy ząbkowaniu,teraz też mu już się przebiły dwa zęby,ale zanim wyszły miał dwa dni biegunkę i wcześniej też tak było:tak:

Do góry