reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Ja sie powoli szykuje do wyjazdu- co prawda tylko na tydzien ale z malym wiec trzeba kombinowac co tam mu zapakowac:tak: A tak w ogole to jestem pelna geba kura domowa- sprzatam, pomylam okna, gotuje nawet zmywam- zycie jest piekne:-D:-D:-D

Kasia8118- a ty jednak chyba czekasz az wroce, co:-p:-p:-p Jak tam tesciowa/ pomocna?
Marta84- a ty jak tam? Jakie wiesci z frontu? Co taka zmeczona jestes?:dry:
Nefretete- ja nic nie wiem gdzie zalatwiac to home office bo mi firma robila:no: Przedzwon moze do inl revenue. No i juz sie doczekac nie moge jak wroce i zobacze wasze gniazdko:tak: Pewnie caly czas ci sie micha cieszy, co;-)
Doris78- super to z argosa i nie wiedzialam ze one sa z szafa, rewelka:tak:

Co do wozkow to ja jestem przekonana tylko do jednej firmy JANE. Ten mam teraz i jak bedzie drugi szkrab to ten niemowlecy z gondola tej samej firmy zakupie na pewno:tak: Moze akurat komus tez podpasuje;-)
Moje chlopaki na basenie wiec mam chwilke dla siebie:tak:

mojadzidzia- przeczytalas juz moze ksiazke. to jak wroce to sie za nia zabiore;-) Mam nadzieje ze fajna. :tak:

olcia_rom my wlasnie taki mielismy wozek ,bylismy z niego bardzo zadowoleni .Wozek wazy chyba 10 kilo ,albo cos ponad ,jak go sprzedawalismy to az sie lezka w oku krecila :zawstydzona/y:

Natalka to jak na wiosnę i tak chcesz zmienic to zostaw ten co masz, przez kilka miechów jeszcze się pomęczysz;-)

Olcia
większosc wózków rozkłada się na płasko:tak: Poszukaj na ebayu, naprawdę jest tam wiele fajnych wózków za dużo mniejsze pieniądze:tak:

Jutro przyjeżdża mój i już nie mogę się doczekac. Mogłaby byc ładna pogoda to wybrałabym się na jazdę próbną:-D

OLCIA ROM-ale ten wózek superaśny:tak::-)

KASIA8118-ja nie rodziłam w wodzie:no:ale z tegio co wiem to trzeba wcześniej zaznaczyć to:tak:

TYNIA I WIKI-te łóżka też fajne,oglądałam je wcześniej,ale niestety nie maja szuflad przy biurku:dry::dry:znaczy się mają jedną małą:dry:a ja chcę żeby było więcej:tak:

sylwia ja juz nie chce tym jezdzic :sorry2: ale nie powiedziałas mi czy w takim jak pokazałam mogła bym Claudie teraz wozic :-)??

kasia1881 a chcesz rodzis w wodzie ?

Doris78 no tak pewnie masz racje że trzeba to wcześniej zgłosic :tak:.Tylko nikt mi się w sumie nie pytał :no:.natalka chyba bym chciała,ale nie wiem czy da się to jeszcze załatwic.Raczej nie.

Ostatnia edycja:
reklama
kasia8118 a nie miałas z połozna planu porodu ?? ona sie pyta czy chcesz znieczulenia i czy ktos ma byc przy porodzie i tam z tyłu wpisuje w karte i tam chyba tez pisze o tym czy chcesz w wodzie rodzic ja tam mialam tylko napisane ze chce dziecka przytulic zaraz jak je wyjma :tak:

Do góry