reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki!
ja w sobote bylam na imprezce hallowinowej u znajomych z dawnej pracy,calkiem fajnie ale zdalam sobie sprawe jak bardzo zmienily nam sie tematy :dry: oni wszyscy jeszcze nie maja dzieci i sie dziwili strasznie jak przed 11 zbieralam sie do domu,a ja marzylam zeby sie przytulic do cieplego cialka Nadusi :sorry2: dzisiaj dostalam wiadomosc ze Nadia moze miec brytyjski paszport,co mnie bardzo ucieszylo :tak:
sylwia.m ja tez czekam na wozek i na 100% wyjde chociazby na krotki spacer :-D
natalka1990 to prawda ze kupno wozka to twardy orzech do zgryzienia,pierwszy bylo latwo ale przy drugim mam juz wieksze wymagania,mi sie tez spodobala 'luna' ale jak sylwia.m napisala laczona raczka nie pozwala ci na zawieszenie reklamowki z zakupami a koszyk na dole jest malutki wiec trzeba to wziac pod uwage :tak:
doris78 super sprawa takie lozko,i jaka oszczednosc miejsca,idealne rozwiazanie dla malych pokoikow,bardzo praktyczne :shocked2:
ampar3 ksiazke przeczytalam juz jakis czas temu i moglam wziac na urodzinowa imprezke Majuni ale wylecialo mi z glowy,sorki :zawstydzona/y: na pewno bedzie okazja :tak:
Olcia_rom jakie sprytne te wozki wymyslaja 8 w 1,dobrze ktoras napisala ze niedlugo beda same jezdzily a moze jeszcze przewina i nakarmia dziecko :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
kasia8118 ja mialam w wodzie rodzic. jak zacznie Ci sie akcja to musisz zadzwonic do szpitala i powiedziec ze zaczelas rodzic, że chcesz rodzic w wodzie i ze do nich jedziesz. jak bedzie akurat wolna sala porodowa z basenem to napewno nie bedzie problemu:tak:;-)

ampar3 nie wiem czy sie wyrobimy ze wszystkim. Dzisiaj laska zadzwonila i umowila sie z Dominikiem dopiero na 11 listopada żeby podpisac umowe i dac klucze... a mialo byc w tym tygodniu:wściekła/y: w sumie moglo by byc w tym tygodniu do poludnia ale D musialby znow brac wolne w pracy:wściekła/y: jestem wsciekla na maxa bo bedzie malo czasu na podlogi i przeprowadzke. do 20 listopada musimy sie z tad wyprowadzic:dry: zobacze moze zalatwie jakas opiekunke dla Alexa na dwa dni to bym mogla zorbic malowanie, a jak nie to poczekam na przyjazd rodzicow ech

Alex znow dzis mial ponad 38 stopni... ja nie wiem co sie dzieje:-( jak sie tu przeprowadzilismy to caly czas mu cos jest:wściekła/y: chyba z tym domem cos nie tak ale na szczescie zaraz sie przeprowadzamy:tak:
lece do ogrodka i lulu
dobrej nocki dziewczynki:-)

Witam
Natalka co do tego wózkamychoice 4-wheeler pushchair chassis : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop to myślę, że spacerówka nie będzie zbyt wygodna na długie spacery, gdyż nawet jak dziecko zaśnie to cały czas będzie w tej samej pozycji. Gdyż z tego co widzę spacerówka nie ma ruchomego oparcia. zawsze jest to pozycja siedząca. No ale to moje zdanie. Natalko a jak nie podoba się tobie kolor, to zawsze możesz kupić farby do materiału i pokombinować, będzie jedyny w swoim rodzaju :-)
Marta Majeczka słociutka. Ty się tak nie przemęczaj ;-) .
Ampar ty szczęściaro, mi już się tęskni za siedzeniem w domku :-( . Ale jak byłam już rok na urlopie to miałam dosyć. I jak tu mi dogodzić :szok:
Kasia8118 Ja myślałam o porodzie w wodzie, ale jak się pytałam położnej 2 lata temu to powiedziała, że w Bradford nie mają jeszcze basenu :wściekła/y:. Tutaj możesz przeczytać co mają do powiedzenia dziewczyny MojaWyspa.co.uk: Forum - Poród w wodzie!!

mojadzidzia a pamietasz jak my jeszcze w ciązy byłysmy i jak byłysmy na spotkaniu i dziewczyny gadały o dzieciech to my nie wiedziałysmy o co chodzi :-D a teraz z ludzmi co dzieci nie maja nie masz o czy gadac :-D

MOJADZIDZIA-no tak juz jest,że jak masz dziecko to juz inaczej myślisz:-D
Ja mialam taka przyjaciółkę jeszcze z czasów podstawówki i jak Kuba się urodził to nasze kontakty zmalały,teraz Ona mieszka w Londynie i mamy niedaleko do siebie,to niestety nie mamy ze soba kontaktu,bo w sumie nie mamy o czym rozmawiac:dry:A ona jeszcze bezdzietna i jak na razie nie zamierza jeszcze mieć:no:

KASIA8118-moja położna też nie robila żadnego planu porodowego:no:

Wiecie ale się dzisiaj uśmiałam z Dawidka,puściłam mu piosenki dla dzieci i On sam śpiewal -Panie Janie........ale to fajne bylo:-D:-D
Muszę jutro go nagrać na kamere i za pare lat mu to puszczę:tak:

Natalka niestety położna nie robiła zemną żadnego planu porodu:no:.Może miała zamiar to zrobic na wizycie w 38ct ale w tedy miała wolne i była w zastępstwie jakaś młoda siksa co nie wiedziała co do czego:wściekła/y:.mamatrójeczki dzięki za linka zaraz poczytam :tak:.

reklama
Kasia8118 jak zacznie się akcja to musisz im powiedziec że chcesz w wodzie i jeśli basen nie będzie zajęty to powinni Cię wpuścic:tak:
Ja też nie miałam żadnego birth planu i nie był mi potrzebny:-)
Aha jak będziesz rodzic w wannie to bez znieczulenia:sorry2:

Natalka
jak wózek rozkłada się na płasko to możesz wozic w nim Claudię:tak:

Mojadzidzia ale fart:-D:-D:-D

Mamotrojeczki
to Ci położna nakłamała bo też miałam rodzic w basenie ale że byłam pod kroplowką z oksytocyny to nie wypaliło:sorry2: Ale basen sama osobiście tam widziałam:tak:

Marta84 a Ty w ciąży że Ci wszystkie tak oczka puszczają:confused::-)

Do góry