reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam:-)

mamatojeczki dobrze ze to zauwazyłas dzieki musze pojechac do mothercare i zobaczyc ten wozek na zywo bo strasznie mi sie podoba:-)

sylwia a wiesz moze czy ten wózek luna sie tak obraca zebym widziala Claudie ?? daj znac jak przyjdzie Twoj i jak jazda próbna:tak:

kasia1881 to moze to dzis wielki dzien powodzenia 3mam kciukasy;-):tak:

tynia i wiki a Ty kiedy wkoncu do mnie sie wybierzesz??

kasia.j obys juz do konca sie dobrze czuła:tak:

reklama
Natalka luna się nie odwraca, ale lola tak.:tak::tak::tak:
Ania1218 ja kupiłam dokładnie taki sam jak Sylwia :tak::tak::tak:.
Tynia my chyba jednak w tym tygodniu się nie wybierzemy do Ciebie z Roksaną, napięty terminarz mamy. W przyszłym już na pewno.

Renuska Sylwia.m i Doris78 - faktycznie powaznie sie zastanowimy nad tym wózkiem. no chyba, że cos w Polsce upatrzymy, bo 700F za wózek to troche duzo jest, a musze przyznac, że Polskie wózki bardziej mi sie podobaja i jest wiekszy wybór. Ale zobaczymy jeszcze- dopiero w piątym miesiacu jestem to mamy czas. ;-))))

A teraz z innej beczki - od kilku dni mam straszny problem - zęby zrobily mi sie starsznie wrażliwe. Na wszystko; zimno, cieplo, slodkie, kwasne. no masakra. Najgorzej jak jestem na dworze, na zimnym powietrzu-jak je wdycham to oszalec mozna. To jest straszny ból - wczoraj sie poryczalam na m jak milosc bo probowalam napic sie herbaty i tak mnie rozbolala cala szczęka że szok. Zawsze uzywalam pasty Sensodyne, wiec nie wiem co jeszcze moge zrobic żeby mi to przeszlo. W pracy mi kolezanka podpowiedziala że moze mam za malo wapnia, że teraz musze dzielic sie z dzieckiem i musze pic wiecej mleka itp. Ale to też nie dziala niestety. Pomóżcie!!!

No i mieliśmy kolejny deszczowy dzień.Mi się znowu udało i jakoś nie zmokłam a spacerek zaliczyłam nawet dosc długi:tak:.Jak dotarłam do domu to myślałam że padne.Tak mnie wszystko rwało.Kasia.j czy ja dobrze pamiętam że w tym tygodniu masz usg?Olcia_rom ja nie mam wrażliwych zębów na ciepło czy zimno ale często jak myje to leci mi krew z dziąseł i to też nie jest zbyt przyjemne:no:.Nie mam zielonego pojęcia co Ci doradzic :no:.Może kup sobie jakiś zestaw witamin dla kobiet w ciąży:tak:.Ja używałam w pierwszej i drugiej i myślę że w niczym one nie szkodzą a byc może uzupełnisz niedobór jakiś witamin w swoim organizmie :confused:.Co do wózków to ja osobiście bym się nie rozczulała zbytnio nad kupnem pierwszego bo wiem to z własnego doświadczenia jak i koleżanek że pierwszy wózek bardzio szybko się zmienia na spacerówkę.A co do spacerówki to owszem myśle że warto zainwestowac w nieco droższą i dobrze przemyślec jej zakup bo takim wózkiem to jezdzi się dosc długo:tak:.Sylwia.m i jak tam wózeczek już przetestowany?

Olcia_rom ja tez w ciazy miałam problem z zebami bralam witaminy i nic nie pomagalo:no: a co do wozka ja chce moj sprzedac wiec jak chcesz mozesz go sobie obejzec

olcia tak to juz jest w ciazy ,raz wymiotujesz a raz bola cie dziasla ....juz ci pisalam o tym sklepie outletowym ,my tam kupilismy wozek ten co tobie sie podoba za Ł 260 ,bo byl bez fotelika do auta ,no ale to bylo 2 lata temu .Teraz mam lune mix tez z tego sklepu za Ł60 +Ł20 za nowa bude do wozka.

Renuska dobrze, że mi przypomnialas znowu o tym sklepie, bo mialam sie zapyatc Ciebie o dokladniejsze namiary. Jak go znaleźc? Masz może post code albo nazwe ulicy? Chetnie bym sie tam wybrala i poobczajala. :-)))

reklama
Czesc

Musze powiedziec, ze dzisiejszy dzien jakos za szybko mi minal. Ale tak to jest jak sie nazbiera rzeczy do roboty. Kuba pofrunal rano do szkoly po wakacjach. Alez sie ciesze, ze nie mam z tym problemow. Pojechalam pierwszy raz autkiem po prawie 3-miesiecznej przerwie. Troche stracilam wyczucie w nogach, zwlaszcza jak ruszam pod gore. A teraz odliczam godziny do powrotu B. Powinien byc rano w domeczku.

Olcia_rom - wspolczuje z zebami, ja mam w ogole nadwrazliwe i sa dni, ze raz jest lepiej, a czasami to nic nie jestem w stanie wziac do ust, bo wszystko powoduje bol, moze sprobuj innej pasty, np elmex do nadwrazliwych plus plyn do plukania, z tej serii jest tez zel, ale nie wiem czy sa tu w UK dostepne

Kasia8118 - tak, dobrze pamietasz :tak: w piatek sie wybieram

Do góry