reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej
dziewczyna pamietacie moze szczepienia te na roczek (12 i 13 mc) one sa w reke czy noge???? i daja jedna dawke czy wiecej????? bo my dzisiaj sie wybieramy na szczepienie i juz sie boje tego darcia:-(
DOMINISIA - witaj na forum. Ja mam core w wieku Twojego Oscara:tak::tak::tak:

Już wstałam. :-):-):-);-);-)
Marta84 ja Ci niestety nie pomogą, my przyjechałyśmy z Polski i nadrabiałyśmy wszystkie szczepienia. Zabij mnie ale ja nie wiem które było z jakiego okresu. Ale częściej dostawała w nóżkę, a tak zastanawiając się to chyba wszystkie dostała w nóżkę. Myślisz że jest tak że ta szczepionka w rączkę a ta w nóżkę? Ma to jakieś znaczenie?
Dominisia witaj na forum.

roksanna1- mysle, ze to nie ma znaczenia gdzie szczepia, ale kolezanki dziecko wlasnie w Polsce kolo roku dostalo szczepionke w reke a mi jedynie chodzi o to jak ubrac Maje chyba wsadze ja w dres i zimowa kurtke bo zimno narazie:confused:

marta84 ja niestety nie pamiętam, to już taki kawał czasu.

DOMINISIA witaj na forum, napisz gdzie mieszkasz.Jak Twoje dzieciaczki maja na imię. Ja mam synka w podobnym wieku. :-)

Ostanio Julka unika robienia kupy do nocnika. I tak wczoraj i skorzystała z okazji i zrobiła kupę w wannie podczas kąpieli. Naszczęście nie miała rozwolnienia:szok::no:

Marta84 nie pamiętam dokładnie jak to było ale skłaniałabym się ku ręce bo kojarzę coś że trzymałam go za ręce:tak:

Kasia.j ja też ddla chłopca miałabym mega dylemat. Pewnie jakby jakimś cudem urodził się chłopak miałby na imię Marcel II:-D A jeśli chodzi o popularnosc imienia to ja byłam z tych mniej popularnych i zawsze strasznie nad tym ubolewałam:-( Marzyłam żeby byc jakąś Kaśką czy Anią:tak:

Dominisia witaj wśród nas i zapraszamy do częstego pisania;-)

Mój Marcel miał w nocy temperaturę:-( Sam się męczył i obudził tez Olivię więc miałam ciężką noc:-( Ale teraz już czuje się lepiej na szczęście:tak:

Cześć:-):-)
MARTA84-wiesz co ja też nie pamietam gdzie Dawid miał ta szczepionkę:-D:-D:-Dfaktycznie to dawno temu było:-D:-D
A na dworzu jest 10 stopni,więc nie jest żle,gdyby nie deszcz to byołoby przyjemnie:tak::tak:

DOMINISIA-Witaj:tak::tak:ja tez mam synka w wieku Twojej córci:tak:

KASIA J-u mnie miała byc Julia:tak::-Dwiem że to jest popularne imie ,ale mi się strasznie podoba:-)
I tez jak byłam mała chcialam mieć na imię Kasia:-D:-D

4MUCHY-mi Dawid też kiedyś taka niespodziankę w wannie zrobił:-D:-D

nefretete101- a Ty mials te szczepienia??? aha moj znowu zapomnial :dry:

4 muchy - to Ci cora zrobila niespodzianke:-p:-D:-D:-D ale nie przejmuj sie moja miala dzisiaj mega rozwolnienie i sama nie wiedzialam jak sie do tego zabrac bo zasrala sie doslownie cala oczywiscie z ranca woda byla jeszcze zimna, myslalam, ze sie pozygam przy tym, bodziaka wywalilam bo nie mial szans:sorry2: bleeeeeeee

dobra ide sie szykowac

reklama
Hej my też już dawno nie śpimy,ale nie zaglądałam na forum bo myślałam że wy śpicie:tak::-D.Marta84 ja niestety też nie pamiętam:no:.Ale u mnie to też szczepionki były robione trochę w innych terminach niż powinny bo młody urodził się w Pl więc częsc szczepionek wykupiłam mu tam a tu jak się zarejestrowaliśmy to szczepili go hurtowo:tak:.4muchy mój Krystian kilka miesięcy temu też robił mi kupki w wannie,ale na szczęście były to małe twarde:tak: więc nie było tragedii :-D.A teraz ma zwyczaj robienia kupy przez sen:cool:.Więc kupki w dzień prawie się nie zdarzają :no:.

Do góry