reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

cxesc kobietki z rana
paradosia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!
a ja w poniedzialek chyba zalicze lekarza moja wiki tak kaszle ze boje sie rzeby nie siadlo jej nic na oskrzela bo juz raz miala i brala zastrzyki:-:)-:)-:)-(akze nasze spotakno chyba nie wypali a tak bardzo chcialam was zobbaczyc

reklama
Paradosia wszystkiego najlepszego!
Idę wziąść kąpiel i później z małym na spacer, trzeba wykorzystać pogodę :-)
Ja zasadziłam kolejne kokosy. Jak urosną to znowu prześlę. Ciekawe co zobaczymy jak będzie 0,01% :-D

A mam pytanko co do ogródka, czy te medale co dają za wygraną w konkursie to są jakieś dodatkowe punkty? Bo nic nie mogłam znaleść na ten temat :no::wściekła/y::szok:

MARTA84-a Ty jutrobedziesz na tym targu??Bo ja sie wybieram i wtedy może bys mi ją też wzieła????

TYNIA I WIKI-zdrówka dla Wikitorii,ja te zawsze idę do lekarza żeby chlopaków osłuchał jak kaszlą mocno i długo:tak:

A ile trzeba mieć kasy żeby zasadzić jakieś palmy ,albo kokosy???bo ja jestem za Wami daleko w tyle:dry::sorry::cool::-D

Doris na kokos trzeba mieć 1700, kupujesz od poziomu 10 - baron jagoda obok sklepu, w szkółce leśnej. Możesz też oczywiście kupić palmę od razu ale kosztuje 7700. :-)
Tynia i wiki zdrówka dla Wiki ale może do środy lub czwartku jej przejdzie. :-(
4muchy dzięki ale lodówka już stoi w kuchni :-D:-D:-D. A tam akurat była, o takim wymiarze jak nam pasuje. I do auta weszła.
Mamatrójeczki za wygraną w konkursie na najładniejszy ogród premium na miesiąc darmo. Czy pytasz o jakieś inne konkursy.
Paradosia STO LAT, STO LAT. Wszystkiego naj, naj.

Hej mam pytanko.Czy orientuje się może któraś z was gdzie znajduje się Kirgkate Family Centre?Bo w mojej przychodni nie mieli miejsca i tam mnie skierowano a ja nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest a mam się tam zgłosic w poniedziałek no chyba że zdarzy się cud i urodzę do tego czasu:cool:.

4muchy tak średnio jestem zadowolona, bo ograniczały nas wymiary wnęki, a na samo koniec się zorientowaliśmy że szafka wisi na wysokości 144 cm,więc musieliśmy kupić niższą. Ale jest ok, nie mogę narzekać. Każda jedna będzie większa od tej co miałam poprzednio :-D:-D:-D:-D Nie pamiętam jaka cena, około 200, tak w normie.
Kasia8118 ja też dziękuję za zaproszenie. :tak: Niestety nie wiem gdzie jest to centrum. Nie dali Ci adresu dokładnego? Kurczę współczuję Ci że tak czekasz i czekasz.

reklama
Do góry