reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Roksanę aresztowali za obgadywanie koleżanek
A najśmieszniejsze jest to że jak zobaczyłam tych policjantów pukających do drzwi to w pierwszym momencie pomyślałam że jest za głośno

chyba za dużo filmów się naoglądałam
Marta84 przekaż koleżance gratulacje. Dziewczynka słusznych rozmiarów
a jak ma na imię?
ps. ja też nie potrafię dbac o kwiatki
wszystkie padają

A najśmieszniejsze jest to że jak zobaczyłam tych policjantów pukających do drzwi to w pierwszym momencie pomyślałam że jest za głośno

Marta84 przekaż koleżance gratulacje. Dziewczynka słusznych rozmiarów

ps. ja też nie potrafię dbac o kwiatki

Ania1812
Fanka BB :)
Hello!!!
W końcu w domu. Cały dzień w biegu. Dopiero wróciliśmy z piłki i zjedliśmy obiad. A obiad super szybki- hot dogi. A co się będe przemęczać
Sylwia.m- dziękuje za gościne. Było bardzo miło.
Kasia.j- gratulacje. To będe trzymała kciuki za 100%

Nefetete- życze dużo zdrówka.
Dominisia- wszystkiego najlepszego dla synka
Kasia8118- ja Ci mówie, że dzisiaj w nocy się zacznie;-)
Będe trzymała kciuki
Katin- jak tylko wysiadłaś z samochodu to Adam się rozpłakał i płakał aż do domu
Marta84- to widze, że możemy podać sobie ręće. Mi to nawet kaktusy powiędły. Albo za długo nie podlewałam albo lałam za duzo wody
Ale masz racje z tym storczykiem. Też mam i dzielnie się trzyma już 1,5 roku.
AgnieszkaUK- fajnie, że napisałaś. Mam nadzieje, że po odłożeniu pigułek będzie Ci lepiej. Na pocieszenie, ja mam podobne humorki tak ok. tygodnia przed okresem. I wtedy lepiej nie podchodzić bez kija;-) Niestety obrywają wszyscy dookoła
Milego wieczora
W końcu w domu. Cały dzień w biegu. Dopiero wróciliśmy z piłki i zjedliśmy obiad. A obiad super szybki- hot dogi. A co się będe przemęczać

Sylwia.m- dziękuje za gościne. Było bardzo miło.
Kasia.j- gratulacje. To będe trzymała kciuki za 100%

Nefetete- życze dużo zdrówka.
Dominisia- wszystkiego najlepszego dla synka
Kasia8118- ja Ci mówie, że dzisiaj w nocy się zacznie;-)

Katin- jak tylko wysiadłaś z samochodu to Adam się rozpłakał i płakał aż do domu

Marta84- to widze, że możemy podać sobie ręće. Mi to nawet kaktusy powiędły. Albo za długo nie podlewałam albo lałam za duzo wody

AgnieszkaUK- fajnie, że napisałaś. Mam nadzieje, że po odłożeniu pigułek będzie Ci lepiej. Na pocieszenie, ja mam podobne humorki tak ok. tygodnia przed okresem. I wtedy lepiej nie podchodzić bez kija;-) Niestety obrywają wszyscy dookoła

Milego wieczora

Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
agnieszkauk...dzieki za wiadomosc dotyczaca sukieeczek jakis czas temu rzucily mi sie w oczy ale jeszcze bylo za wczesnie na kupno bo sama nie wiedzialam ile mala do tego czasu urosnie ale mysle ze w przyszlym tygodniu maksymalnie za dwa tyg wybiore sie na polowanie
roksanna...ja bylam na tym spotkaniu u sylwiim ale sama nie wiedzialam o co chodzi z ta policja

zapisalam sie do waszej gildii ale szczerze nie napisala po co jak i dlaczego

mam nadzieje ze mnie przyjmiecie;-);-);-)
ide dalej do ogrodka:-):-)

roksanna...ja bylam na tym spotkaniu u sylwiim ale sama nie wiedzialam o co chodzi z ta policja

zapisalam sie do waszej gildii ale szczerze nie napisala po co jak i dlaczego

ide dalej do ogrodka:-):-)
natalka1990
mama Claudii
hej mamuśki :-)
ale sie rozpisałyscie
wybaczcie ale nie dam rady wszystkiego czytac tak tylko przelaciałam z grubsza co nastukałyscie 
mojadzidzia zdrówka dla mamy
kasiaj gratulacje !!:-)ale super bedzie miała malenka z dwoma starszymi braćmi
sylwia Ty pisałaś chyba ze plamiłaś po tym implancie a długo ?? bo kurde ja juz ponad tydz plamie i mnie juz to wkurza bo ile mozna przed ciaza okres mialam zawsze gora 4 dni a teraz co
ale sie rozpisałyscie

mojadzidzia zdrówka dla mamy

kasiaj gratulacje !!:-)ale super bedzie miała malenka z dwoma starszymi braćmi

sylwia Ty pisałaś chyba ze plamiłaś po tym implancie a długo ?? bo kurde ja juz ponad tydz plamie i mnie juz to wkurza bo ile mozna przed ciaza okres mialam zawsze gora 4 dni a teraz co

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Natalka ja plamiłam przez 6 dni.
Pamiętaj że Twoje plamienia nie muszą byc spowodowane implantem, przyczyną może byc to że karmisz piersią
Druga sprawa że ciąża może wiele zmienic w Twoim organizmie więc to że wczesniej okres miałaś 4 dni nie znaczy że tak zostanie. Moja mama zawsze mówiła że jako młoda dziewczyna miała krótkie, bezbolesne i mało obfite miesiączki a jak nas urodziła to męczyła się okropnie za każdym razem
Poczekaj jeszcze trochę....może wszystko się ureguluje:-)
Pamiętaj że Twoje plamienia nie muszą byc spowodowane implantem, przyczyną może byc to że karmisz piersią

Poczekaj jeszcze trochę....może wszystko się ureguluje:-)
mojadzidzia
Czesc mamuski! wszystkim slicznie dziekuje za zyczonka dla mojej mamuski ktora czuje sie juz duzo lepiej nie mniej jednal dalej jest w szpitalu bo wykryli u niej jakiegos guzka w brzuchu,mamy nadzieje ze to nic powaznego i ze niedlugo bedzie juz w domku
dominisia samych slodkosci dla synka
kasia.j gratuluje super wiadomosci i ciesze sie razem z toba,a jak chlopcy przyjeli wiadomosc o siostrzyczce?
nefretete101 duzo duzo zdrowka dla ciebie,i nie denerwuj sie na tych idiotow lekarzy bo szkoda twojego zdrowia
roksanna1 ach ty niegrzeczna dziewczynka jestes,nawet na bezalkoholowej imprezce policja po ciebie przychodzi-wstydz sie!
kasia8118 wyobrazam sobie jak sie niecierpliwisz i jak ci sie wszystko dluzy,to oczekiwanie pod koniec ciazy jest okropne Tak ci w tajemnicy powiem ze mi akurat pomoglo male co nieco z S bo zaraz potem zaczely mi sie skurcze
powodzenia
dominisia samych slodkosci dla synka
kasia.j gratuluje super wiadomosci i ciesze sie razem z toba,a jak chlopcy przyjeli wiadomosc o siostrzyczce?
nefretete101 duzo duzo zdrowka dla ciebie,i nie denerwuj sie na tych idiotow lekarzy bo szkoda twojego zdrowia
roksanna1 ach ty niegrzeczna dziewczynka jestes,nawet na bezalkoholowej imprezce policja po ciebie przychodzi-wstydz sie!
kasia8118 wyobrazam sobie jak sie niecierpliwisz i jak ci sie wszystko dluzy,to oczekiwanie pod koniec ciazy jest okropne Tak ci w tajemnicy powiem ze mi akurat pomoglo male co nieco z S bo zaraz potem zaczely mi sie skurcze

reklama
alexnow
witam i ja:-):-)
dzionek minal mi spokojnie,byla u mnie dominisia ktorej dziekuje zaa pogaduchy:-):-)teraz wykapie jeszcze mala i musze zrobic salatke na jutro bo ide na chrzciny i zarazem urodziny

roksanna a to sie narobilo z ta policja

mojadzidzia-dobrze ze juz lepiej z twoja mama i oby nie bylo nic zlego z tym guzkiem

kasiaj-gratuluje corci:-):-)
od pewnego czasu probuje namowic bozene zeby sie odezwala ale bez skutku
kobieto jak nas podczytujesz odezwiuj sie w koncu

nic uciekam do juterka DOBRANOC
dzionek minal mi spokojnie,byla u mnie dominisia ktorej dziekuje zaa pogaduchy:-):-)teraz wykapie jeszcze mala i musze zrobic salatke na jutro bo ide na chrzciny i zarazem urodziny

roksanna a to sie narobilo z ta policja

mojadzidzia-dobrze ze juz lepiej z twoja mama i oby nie bylo nic zlego z tym guzkiem

kasiaj-gratuluje corci:-):-)
od pewnego czasu probuje namowic bozene zeby sie odezwala ale bez skutku

nic uciekam do juterka DOBRANOC
Podziel się: