reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Roksanę aresztowali za obgadywanie koleżanek:tak:
A najśmieszniejsze jest to że jak zobaczyłam tych policjantów pukających do drzwi to w pierwszym momencie pomyślałam że jest za głośno:-D:-D:-D chyba za dużo filmów się naoglądałam:-D

Marta84 przekaż koleżance gratulacje. Dziewczynka słusznych rozmiarów:tak: a jak ma na imię?

ps. ja też nie potrafię dbac o kwiatki:no: wszystkie padają:wściekła/y:

Hello!!!
W końcu w domu. Cały dzień w biegu. Dopiero wróciliśmy z piłki i zjedliśmy obiad. A obiad super szybki- hot dogi. A co się będe przemęczać:-D
Sylwia.m- dziękuje za gościne. Było bardzo miło.
Kasia.j- gratulacje. To będe trzymała kciuki za 100% :tak::tak::tak:
Nefetete- życze dużo zdrówka.
Dominisia- wszystkiego najlepszego dla synka
Kasia8118- ja Ci mówie, że dzisiaj w nocy się zacznie;-):-D Będe trzymała kciuki
Katin- jak tylko wysiadłaś z samochodu to Adam się rozpłakał i płakał aż do domu:wściekła/y:
Marta84- to widze, że możemy podać sobie ręće. Mi to nawet kaktusy powiędły. Albo za długo nie podlewałam albo lałam za duzo wody:dry: Ale masz racje z tym storczykiem. Też mam i dzielnie się trzyma już 1,5 roku.
AgnieszkaUK- fajnie, że napisałaś. Mam nadzieje, że po odłożeniu pigułek będzie Ci lepiej. Na pocieszenie, ja mam podobne humorki tak ok. tygodnia przed okresem. I wtedy lepiej nie podchodzić bez kija;-) Niestety obrywają wszyscy dookoła:sorry2:
Milego wieczora:-D

agnieszkauk...dzieki za wiadomosc dotyczaca sukieeczek jakis czas temu rzucily mi sie w oczy ale jeszcze bylo za wczesnie na kupno bo sama nie wiedzialam ile mala do tego czasu urosnie ale mysle ze w przyszlym tygodniu maksymalnie za dwa tyg wybiore sie na polowanie:-p

roksanna...ja bylam na tym spotkaniu u sylwiim ale sama nie wiedzialam o co chodzi z ta policja:confused::confused::confused:
zapisalam sie do waszej gildii ale szczerze nie napisala po co jak i dlaczego:-p:-p:-p:-p mam nadzieje ze mnie przyjmiecie;-);-);-)

ide dalej do ogrodka:-):-)

hej mamuśki :-)

ale sie rozpisałyscie :szok: wybaczcie ale nie dam rady wszystkiego czytac tak tylko przelaciałam z grubsza co nastukałyscie :sorry2:

mojadzidzia zdrówka dla mamy :tak:

kasiaj gratulacje !!:-)ale super bedzie miała malenka z dwoma starszymi braćmi :tak:

sylwia Ty pisałaś chyba ze plamiłaś po tym implancie a długo ?? bo kurde ja juz ponad tydz plamie i mnie juz to wkurza bo ile mozna przed ciaza okres mialam zawsze gora 4 dni a teraz co :wściekła/y:

Natalka ja plamiłam przez 6 dni.
Pamiętaj że Twoje plamienia nie muszą byc spowodowane implantem, przyczyną może byc to że karmisz piersią:tak: Druga sprawa że ciąża może wiele zmienic w Twoim organizmie więc to że wczesniej okres miałaś 4 dni nie znaczy że tak zostanie. Moja mama zawsze mówiła że jako młoda dziewczyna miała krótkie, bezbolesne i mało obfite miesiączki a jak nas urodziła to męczyła się okropnie za każdym razem:sorry2:
Poczekaj jeszcze trochę....może wszystko się ureguluje:-)

Czesc mamuski! wszystkim slicznie dziekuje za zyczonka dla mojej mamuski ktora czuje sie juz duzo lepiej nie mniej jednal dalej jest w szpitalu bo wykryli u niej jakiegos guzka w brzuchu,mamy nadzieje ze to nic powaznego i ze niedlugo bedzie juz w domku
dominisia samych slodkosci dla synka
kasia.j gratuluje super wiadomosci i ciesze sie razem z toba,a jak chlopcy przyjeli wiadomosc o siostrzyczce?
nefretete101 duzo duzo zdrowka dla ciebie,i nie denerwuj sie na tych idiotow lekarzy bo szkoda twojego zdrowia
roksanna1 ach ty niegrzeczna dziewczynka jestes,nawet na bezalkoholowej imprezce policja po ciebie przychodzi-wstydz sie!
kasia8118 wyobrazam sobie jak sie niecierpliwisz i jak ci sie wszystko dluzy,to oczekiwanie pod koniec ciazy jest okropne Tak ci w tajemnicy powiem ze mi akurat pomoglo male co nieco z S bo zaraz potem zaczely mi sie skurcze :-p powodzenia

Agaam ale ja chyba Ci już przyjęłam. Nie masz powiadomienia? Jak nazywa się Twój ogród.
Nie wiem czy wiecie ale mamy już 36 palm :dry::dry::dry::dry:. Jeszcze 777.741 :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D.

reklama
witam i ja:-):-)
dzionek minal mi spokojnie,byla u mnie dominisia ktorej dziekuje zaa pogaduchy:-):-)teraz wykapie jeszcze mala i musze zrobic salatke na jutro bo ide na chrzciny i zarazem urodziny:tak::tak::tak::-D:-D:-D
roksanna a to sie narobilo z ta policja:-D:-D:-D
mojadzidzia-dobrze ze juz lepiej z twoja mama i oby nie bylo nic zlego z tym guzkiem:tak::tak:
kasiaj-gratuluje corci:-):-)
od pewnego czasu probuje namowic bozene zeby sie odezwala ale bez skutku:tak::tak:kobieto jak nas podczytujesz odezwiuj sie w koncu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic uciekam do juterka DOBRANOC

Do góry