Witam :-)
Katin szczepią w 12 roku życia w szkole. Wcześniej dostajesz pismo ze szkoły z pytaniem czy wyrażasz zgodę i jeżeli tak to w ciągu kilku dni szczepią. Ja niedawno miałam szczepioną Natalkę
Kasia8118 jeżeli wyglądasz tak koszmarnie jak oceniałaś siebie w ciąży, to też bym chciała tak wyglądać. Dobrze, że masz teraz mamę do pomocy. Organizm musi się przestawić na dwoje dzieci, a na to potrzeba trochę czasu. Wiem jak to jest, bo między moimi starszymi dziećmi jest 22 miesiące różnicy. Na początku ciężko, ale za to później łatwiej, ponieważ zamiast męczyć mamę będą zajęte sobą wzajemnie
Ania ja chwilowo nie narzekam na spanie z Chrisem, ponieważ lubię czuć jego malutkie ciałko i to ciepełko jakie od niego bije. I ten zapach dziecka. tylko nie wiem jakim cudem taka mała kluseczka zajmuje najwięcej miejsca na łóżku

. Dobrze, że mamy king size. No a do tego wygodniej mi dawać mu picie w nocy, bo nie muszę wstawać. A jak do tej pory to budzi się 4-5 razy do picia i 1-2 razy trzeba mu zmieniać pampera
SylwiaM super , że tylko chwilę płakała. Nie wiem, ale ja chyba bałabym się takiemu maleństwu przekłuwać uszka. Pamiętam jak Natalka chciała kolczyki. Miała wtedy 6-7 lat. Udało się kobiecie przekłuć tylko jedno ucho bo urządziła taką histerię i wrzask, że wszyscy mieli dość. A do przkłucia drugiego juz nie dało się jej utrzymać. A było szybko bo pistoletem. Jak sobie teraz przypomnę to mi się śmiać chce, ale wtedy to byłam wściekła
AgnieszkaUK u nas zabawki też walają się wszędzie, no może poza toaletą

. Ale bawi się chwilę tym za chwilę inną zabawką i tą żuca tam gdzie stoi

. Już nikomu w domu nie chce się ich co chwilę zbierać :-

crazy:
Co do trzeciej pociechy
Majki114 to też ma być chłopak
Dominisia, SylwiaM, Nefretete gratuluję domków i życzę spokojnych i miłych sąsiadów !
BożenaM U mnie Natalka chce iść na konie, dzisiaj się dowiedziałam, że w Wyke jest jakaś szkółka. W piątek będę miała wolne to jak mi się uda mojego wyciągnąć to sprawdzę. Jeżeli nie będziesz tam wcześniej to dam Tobie znać co i jak.
Tynia i Wiki Czasami przydaje się taki sprzęcik w domu. Ale to mała rozrabiaka ;-)
Ampar bardzo fajnie wyglądacie na tym zdjęciu. Prawdziwa piracka rodzinka ;-)
Marta84 mam nerwa bo jeszcze nie przeczytałam książki, ale jeżeli będziesz potrzebować to daj znać. A jeżeli mogę jeszcze przetrzymać, to dzięki. Może uda mi się skończyć. Niestety wieczorem jestem zbyt zmęczona by czytać, a jak mam wolne do południa to nie mogę się wyrobić z czasem.