reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc laski
u mnie dzis dzien pizamowy:-p a to dlatego, ze moja gwiazda odbidzila sie o 2 nad ranem i nie chiala spac. R wzial ja na dol, a ja poszlam dalej spac. o 7 moj maz mnie obudzil mowiac ze juz jest 7 i robimy zamiane.on idzie spac a ja mam czowac nad nikola bo spi na dole.byla laskawa zasnac przed 7:szok:. ale niestety moje szczescie nie trwalo dlugo, bo nikola wstala o 8:szok: rany czy ona snu nie potrzebuje?????:baffled: coz udalo mi sie wlasnie ja polozyc i spi w lozeczku. mam nadzieje, ze odetchne z 2 godz:-p. wlasnie slysze w niani jak oboje chrapia:-D

dzis zrobilam porzadek z rzeczami nikoli.chce wiekszosc oddac do szmatexu-jest jeden kolomnie.pare rzeczy oddam kolerzance(tylko pare mam dla chlopca,wiekszosc to rozowe ubranka) a te ciuszki ktore mi sie strasznie podobaja i sa jak nowki zostawiam sobie. a noz-widelec w przyszlosci trafi sie znow dziewczynka:-p
ale tak szczerze zal mi oddawac jej ciuszki,a nie mam juz miejsca gdzie to skladowac.dzieci tak szybko rosna i mam juz chyba z 4 wielkie wory ciuchow nikoli.
nefretete-moj R tez bez pracy:-(

reklama
czesc:-)

AGNIESZKAUK-to nizle Wam dzisiaj Nikola poszalala:-D:-DMoj David tez sie w nocy obudzil i chcial zejsc na dol,ale bylam twarda i poszedl spac znowu:tak:

NEFRETETE-trzymam kciuki zeby Tobie z ta praca wyszlo:tak:

ALEXNOW-a juz myslalam ze Ty tez z nas juz zrezygnowals. :-(a Ty neta nie mialas:-DWszystkiego Najlepszego dla 4 latki:tak::-)

4MUCHY-o rety,to wspolczuje tych dojazdow:-(

NATALKA-milego pakowania:-)no i mowily Ci siostry z BB ze cycek wygodniejszy:-D:-Dno nic przy drugim dziecku bedziesz juz wiedziala co wybrac:-D

SYLWIAo 19 tej bys mnie musiala sila wyciagac:-D:-Dale o 22 sama juz wyjde:tak:bo J musi jednak isc do pracy:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej babki:-):-):-):-)

KATARINA-kuruj sie kobitko:tak:;-):tak:;-):tak:

AGNIESZKA UK-pisalam juz wczesniej ze mieszkamy na bd8 kolo Lister Pk.:-):-):-):-):-):-) Mam nadz.ze maz znajdzie prace szybko!!!! Bidulki ,nie wyspane dzis pewno wcale!!! Tez nieraz mam jazde z moja mala ksiezniczka:-:)-(

NEFRETETE-ja rowniez trzymam mocno kciuki za powodzenis dla Ciebie i mezulka z praca!!;-);-):-):-)
4MUCHY-no wierze,dojazdy potrafia wykonczyc na maxa!!:tak::tak::tak:

NATALKA-milego pakowania:happy2::blink::blink::blink:

ALEXNOW-Witaj serdecznie:-):-):-);-)i trzymaj sie jakos kobitko,wspolczuje Ci ,bo wiem ze to ciezko wsz.przetrwac ale napewno sie ulozy!!MUSI!!! zawsze jest w koncu lepiej;-);-);-):-):tak::tak::tak:

DORIS78-widze ,ze tez masz dosc czesto klopoty z malego spaniem:tak::tak:Myslalam ,ze to tylko ja tak mam przechlapane!!:-D:tak:;-);-)

SYLWIA M.-niestety jednak mnie nie bedzie,choc ogromnie zaluje:-:)-:)-:)-(,mam nadzieje ,ze jednak poznamy sie wszystkie wkrotce,bo bardzo bym chciala:tak:;-):tak: Zapomnialam ze nasz tatulek bedzie raczej na wyjezdnym ,wiec klapa:-(pozatym umowiona bylam dawno, od rana z kuzyna zona i zupelnie mi wylecialo z banki!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ZYCZE WAM SUPER ZABAWY!!WYPIJCIE MOJE ZDROWKO KOLEZANKI;-):tak:;-);-);-)

TYNIA I WIKI- Wiem,ze to ciezko ale postaraj sie tak niestresowac zawczasu,poczekaj na te wyniki:tak::tak::tak::tak::-):-):-)
AGNIESZKA UK-ja dzis prasuje i sprzatam ,gotuje dobry obiadek:-):-):-)

ANIA-ja tez mam problem z wazna przesylka ,wyslala mi babunia przed swietami poleconym z polski wazne dokumenty i klapa ,wcielo,do tej pory nic!!!!:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pozdrawiam wszystkie,ide wykonac moja porcje cwiczen na dzis poki mala spi:-p:-p:tak::tak::-):-);-)

Cześć!
Ja dzisiaj króciutko bo Adam mimo, że jest zmęczony to za nic nie chce iść spać:wściekła/y:
Graziul- dzisiaj przyszła paczka :-D Jak babcia ma dowód nadania to niech pójdzie lub zadzwoni na poczte. U mnie szwagierka dzwoniła i powiedzieli jej, że powinno dojść dzis lub jutro. A paczka wysłana była priorytetem ,czyli powinna być w ciągu 3 dni, a szła 11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Katarina- jak zdrówko?
AgnieszkaUK- dziękuje za przepis. Może zrobie jutro. Już mi ślinka cieknie:-p
A Nicolka to pewnie nie ma czasu na spanie. Tyle ciekawych rzeczy dookoła:tak:
Nefretete- powodzenia z pracą. A co będziesz robiła?
Sylwia.m- dobrze, że chociaz Ty jedna tęskniłaś:-D;-):-D
Ampar-mi ostatnio bardzo smakowała Twoja sałatka (z kurczakiem i żółtym serem:-p:-p:-p) To taka mała podpowiedź:blink:

Dobra zmykam bo maruda stęka. Pa

hej

U nas dzisiaj byla artura siostra z mala. Kuzyni sobie poszaleli a my mielismy sprzatanie:tak:
Sylwiam- ja jak zwykle na diecie ale w sobote na pewno nic nie jem od rana bo mi tez slina cieknie:tak:
Ania1812- widze ze tylko ty zlapalas o co mi chodzi ze kompletnie nie mam pomyslu na sobote :-D:-D:-D:-D- bedzie wiec salatka- dzieki za podpowiedz;-)
Agnieszkauk, doris78- to chyba jakas noc felerna byla bo szymon obudzil sie o 1.30 , potem o 3.30 na siku. okolo 4.00 powiedzial mi ze go pupa piecze i prosil o smarowanie lezac na dywaniku w lazience z zamknietymi oczami i pupa wypieta pod mojA twarza. Nastepnie kazal smarowac nozki i pod kolankami:wściekła/y::szok:
nefretete- szkoda ze cie nie bedzie:-( Kciukasy w sprawie pracy:tak:
natalka90- a ty ledwo co cyckiem skonczylas karmic i juz o setce myslisz:-D:-D:-D:-p

A ja wczoraj po konsultacji tel z pl jednak wzielam z arturem antybiotyki i jemu dzisiaj lepiej a u mnie cholerstwo sie rozwijalo. Dobrze ze juz nie zarazamy- i chyba obeszlo szymcia:-)

Hejka:-):-)
U mnie dzis szalony dzien zaprowadzilam Age do przeczkola i zaraz na miasto kupilam jej telewizor do pokoju;-)musialam sie wyrobic w 2,5 godz ale zdazylam:-D:-Dpozniej moj W namowil mnie na zakupy i poszlismy i w koncu doczekalam sie biurka do komputera:tak::tak:Juz na szczescie mala spi ja zaraz ide sie kapac i tez spac bo wykonczyl mnnie ten dzien;-)
dziekuje wam za mile slowa wiem ze bedzie lepiej,tylko chcialabym pomoc a nie moge i wlasnie z tym sie czuje fatalnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
graziul-
witam serdecznie cie bo nawet nie zauwazylam ze jest nowa mamuska:-)co do paczki to moja mama w grudniu wyslala nam tez paczkje tez czekalismy na nia 10 lub wiecej dni ale jak zobaczylam na pokwitowaniu widzialam ze Polska robi sobie czas do 14 dni i tez wyslala moja mama piorytetem:-):-)
doris -i tak bywa z tym internetem naszym;-)ale ja was nie mam zamiaru opuszczac,chociaz rzadko sie odzywam i tyle spotkan mnie ominelo:tak::tak:
Nic uciekam zycze zdrowka dla choruszkow i zycze udanej nocki bez pobudek:-):-)

reklama
AMPAR-mi tez smakowala ta Twoja salatka:tak:tylko ze ja mam jeszcze Twoj talerz:dry:przyniose Ci do Sylwii:tak:

NATALAK-Twoj tez Ci oddam:tak:

GRAZIUL-David mi kiedys ladnie spal,ale od jakiegos czasu wlasnie cos mu sen zakloca:baffled::confused:i sie budzi :-(

KATARINA-a Ty jak zyjesz??

A gdzie reszta???

Do góry