agnieszkaUK
Fanka BB :)
czesc laski
u mnie dzis dzien pizamowy
a to dlatego, ze moja gwiazda odbidzila sie o 2 nad ranem i nie chiala spac. R wzial ja na dol, a ja poszlam dalej spac. o 7 moj maz mnie obudzil mowiac ze juz jest 7 i robimy zamiane.on idzie spac a ja mam czowac nad nikola bo spi na dole.byla laskawa zasnac przed 7
. ale niestety moje szczescie nie trwalo dlugo, bo nikola wstala o 8
rany czy ona snu nie potrzebuje?????
coz udalo mi sie wlasnie ja polozyc i spi w lozeczku. mam nadzieje, ze odetchne z 2 godz
. wlasnie slysze w niani jak oboje chrapia
dzis zrobilam porzadek z rzeczami nikoli.chce wiekszosc oddac do szmatexu-jest jeden kolomnie.pare rzeczy oddam kolerzance(tylko pare mam dla chlopca,wiekszosc to rozowe ubranka) a te ciuszki ktore mi sie strasznie podobaja i sa jak nowki zostawiam sobie. a noz-widelec w przyszlosci trafi sie znow dziewczynka
ale tak szczerze zal mi oddawac jej ciuszki,a nie mam juz miejsca gdzie to skladowac.dzieci tak szybko rosna i mam juz chyba z 4 wielkie wory ciuchow nikoli.
nefretete-moj R tez bez pracy:-(
u mnie dzis dzien pizamowy

dzis zrobilam porzadek z rzeczami nikoli.chce wiekszosc oddac do szmatexu-jest jeden kolomnie.pare rzeczy oddam kolerzance(tylko pare mam dla chlopca,wiekszosc to rozowe ubranka) a te ciuszki ktore mi sie strasznie podobaja i sa jak nowki zostawiam sobie. a noz-widelec w przyszlosci trafi sie znow dziewczynka

ale tak szczerze zal mi oddawac jej ciuszki,a nie mam juz miejsca gdzie to skladowac.dzieci tak szybko rosna i mam juz chyba z 4 wielkie wory ciuchow nikoli.
nefretete-moj R tez bez pracy:-(