reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jstysiak tak się właśnie zastanawiałam czy ktoś zgłaszał się na ciasta i nie mogłam sobie przypomniec dlatego zaproponowałam je Asi a przecież Ty tez chciałaś, ale to nic;-) Jak nie masz pomysłu na nic innego to będą dwa ciasta:tak:
Dużo nas będzie więc się nie zmarnuje:-D

4muchy wygodnego miejsca nie gwarantuję ale wiesz, kto pierwszy ten lepszy;-):-D

Doris jakie więcej czasu?:confused: Koniec imprezy przewiduję na 19;-):-p

Olivia właśnie próbuje przechwycic laptopa, jeszcze tylko godzinka i dzieciarnia idzie spac, jupiiiiiiiiiiii:-)

Jak kto pirwszy i lepszy to jak prosto po pracy jade do Ciebie , do 19 popjem i popije;-)
do godziny sie dostosuje , ale 17 pasuje

4 Muchy no to fajnie ,Czyli chatka po remoncie , super:tak:

czesc kobietki ja wczoraj bylam u lekarza dzisiaj zanioslam mocz aby go zbadali i jak zadzwonilam popoludniu aby dowiedziec sie wyniku to powiedzieli mi ze badania poszly do szitala:-:)-:)-:)-(takze ja sie na imrezke nie szykuje bo nie wiem co mi jest wyniki ze szpitala bede miala w piatek i wszystkiego sie do wiem:-:)-:)-(wydaje mi sie ze wyladuje w szpitalu ale to sie jeszcze okaze

Tynia nie panikuj, oni nie robią wyników w przychodniach tylko oddają właśnie do szpitala:sorry2: Nie martw się na zapas, oni do szpitala to tak szybko nie biorą;-)

kasia8118 odnosnie paypala to mozesz przelac sobie pieniazki na konto :tak: trzeba wejsc w opcje 'Withdraw' -Transfer To Bank Account
katin wybieram sie do sylwi tylko nie wiem co przyszykowac... :-:)no::baffled:

Czesc dziewczyny:-):-)
Nieodzywalam sie poniewaz nie mialam neta:wściekła/y::wściekła/y:U nas nic ciekawego ja mam nontoper jakies straszne wiadomosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:W zeszly poniedzialek splonal moim rodzicom dom dzis moj tata wyszedl ze szpitala ale ratowali go 3 razy:-:)-(Malej szkole otworzyli dopiero w czwartek juz mialam jej dostatecznie dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Widze ze szykujecie imprezke ja odpadam bo nie chce nikomu psuc humoru moim nastrojem:tak::tak:Jak juz uspie Age przeczytam zaleglosci pozdrawiam;-)

hej
U nas szpital. Artur ma angine a ja albo tez albo zapalenie gardla. I tak sie zastanawiam czy jest sens isc jutro do lekarza po paracetamol bo mam antybiotyki od cioteczki lekarki i sama nie wiem:confused:
Poza tym mam satke:tak::-p:-p:-p Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alexnow- a moze warto by sie w sobote wyluzowac??????:confused:
Sylwiam- 19 osob????????????? Jak cos to dawaj cynka. mam 3 krzesla skladane. A moze ja kupie naczynia jednorazowe??????????????????
katin- dziekuje za wloski i pamiec ze takie najbardziej lubie;-) jak wpadniecie do nas na imprezke to mozesz tez wybierac co chcesz:-) Spelnie kazde zyczenie- szczecinka na golonce, kurze lapki;-)
tyniaiwiki- bedzie ok:tak:

Ide poczytac co napisalyscie bo same rozumiecie - satka po 5 tygodniach:-):-)
juz ogladalam m jak milosc powtorke z wczoraj i wlasnie wchlaniam dzisiejszy a szymcio nadrobil cbbc:-D:-D

reklama
Dziewczyny ,jestem dzis jakas zmeczona;-):tak::tak::dry::dry:,moze jutro bedzie lepszy dzionek to sie odezwe:tak::tak::tak:POZDRAWIAMY I ZYCZYMY ZDROWKA WSZ."ZDECHLACZKOM"dobranoc milych snow:-):-):-)

Do góry