Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
Witam Was dzis bardzo serdecznie moje drogie mamusie:-):-):-):-):-)Ja ranny ptaszek od 6 na nogach
;-):-):-)Mala mleczka wolala juz od 5.30 wiec musialam wstac ipotem sie juz nie kladlam bo bym chyba kimala do poludnia:-)
:-).A tak przynajmniej mam duzo porobione i pedze w poludnie do miasta na kawusie:-);-)
:-)roksanna1-tez taka prognoze widzialam ,ze od polowy tyg snieg znow 

Ja sie chyba zalamie,dosc juz mam

:-
-(TakzeKatrina -chyba naprawde mamy fuksa ,jeszcze sie zalapiemy:-):-):-):-):-)DZIEWCZYNY-o co chodzi z tymi ogrodami???prosze mnie naprowadzic;-);-);-)Ja na kulki tez jestem chetna jakby co ,ale dzis akurat nie moge,ale pamietajcie o mnie nastepnym razem,please:-)
;-);-)Sylwia.m-hehehhe

niestety nie ,bo nie mam jeszcze swojego kasku:-)

,ale moze nastepnym razemhihi.DZiekuje bardzo serdecznie za zaproszenie na impreze

:-):-):-)!!!! A co ja mam przygotowac ,powiedzcie prosze!!;-):-):-) Zycze milego dnia ,ide sie szykowac do wyjscia,pozdrowionka dla wszystkich ,appapaa:-):-):-)
;-):-):-)Mala mleczka wolala juz od 5.30 wiec musialam wstac ipotem sie juz nie kladlam bo bym chyba kimala do poludnia:-)
:-).A tak przynajmniej mam duzo porobione i pedze w poludnie do miasta na kawusie:-);-)
:-)roksanna1-tez taka prognoze widzialam ,ze od polowy tyg snieg znow 

Ja sie chyba zalamie,dosc juz mam

:-
;-);-)Sylwia.m-hehehhe

niestety nie ,bo nie mam jeszcze swojego kasku:-)

,ale moze nastepnym razemhihi.DZiekuje bardzo serdecznie za zaproszenie na impreze

:-):-):-)!!!! A co ja mam przygotowac ,powiedzcie prosze!!;-):-):-) Zycze milego dnia ,ide sie szykowac do wyjscia,pozdrowionka dla wszystkich ,appapaa:-):-):-)
.A jak wejdę na paypal to w jaką muszę wejsc opcje żeby pokazało ile mam na plusie?Sylwia.m ja nic ciekawego nie wymyśliłam na sobotę więc może kupie paluszki, chipsy i coś jeszcze
?
Musze sie chyba poprostu kiedys poswiecic
a może 17.30?
bo u mnie sie nie zachowuja i potem mam problem czy doszły czy nie