reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

Witam Was dzis bardzo serdecznie moje drogie mamusie:-):-):-):-):-)Ja ranny ptaszek od 6 na nogach:tak:;-):-):-)Mala mleczka wolala juz od 5.30 wiec musialam wstac ipotem sie juz nie kladlam bo bym chyba kimala do poludnia:-):tak::-).A tak przynajmniej mam duzo porobione i pedze w poludnie do miasta na kawusie:-);-):tak::-)roksanna1-tez taka prognoze widzialam ,ze od polowy tyg snieg znow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja sie chyba zalamie,dosc juz mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(TakzeKatrina -chyba naprawde mamy fuksa ,jeszcze sie zalapiemy:-):-):-):-):-)DZIEWCZYNY-o co chodzi z tymi ogrodami???prosze mnie naprowadzic;-);-);-)Ja na kulki tez jestem chetna jakby co ,ale dzis akurat nie moge,ale pamietajcie o mnie nastepnym razem,please:-):tak:;-);-)Sylwia.m-hehehhe:-D:-D:-Dniestety nie ,bo nie mam jeszcze swojego kasku:-):-D:-D:-D:-D,ale moze nastepnym razemhihi.DZiekuje bardzo serdecznie za zaproszenie na impreze:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::-):-):-)!!!! A co ja mam przygotowac ,powiedzcie prosze!!;-):-):-) Zycze milego dnia ,ide sie szykowac do wyjscia,pozdrowionka dla wszystkich ,appapaa:-):-):-)

reklama
Sylwia.m i Doris78 dzięki za odpowiedz.Ale ja nie zauważyłam żeby ta kasa pokryła moje zakupy to co kupuje jest normalnie ściągane:baffled:.A jak wejdę na paypal to w jaką muszę wejsc opcje żeby pokazało ile mam na plusie?Sylwia.m ja nic ciekawego nie wymyśliłam na sobotę więc może kupie paluszki, chipsy i coś jeszcze:sorry2:?

Dzisiaj naliczyłyśmy że będzia nas 14 plus koleżanka Asia, którą niektóre z Was zanją:tak: i prawdopodobnie jeszcze moja sąsiadka (jak się okazało Tynia Ją zna:tak:).
Mamatrójeczki jeszcze nie wie czy dostanie wolne no i 4muchy nie zdecydowała się jeszcze. Ahaaa no i Tynia nic nie mówiła:baffled:
Tak więc będzie nas 16 lub 19:szok::szok::szok::-D

Ciekawe jak my się pomieścimy:-D

Asia zrobi ciasto:tak:

Czesc.
Jezusik , Sylwia ojj tyle to nas jeszcze nie było:tak: jak tylko potrzebujesz zeby cos przywiesc to napisz . Adres dostałam:tak:
Ja zrobie skrzydełka
Amper ale nie martw sie z włoskami;-)
Roksanna mnie tak dzieci namawiaja na basen , ale ja tak nie lubie wody:no: Musze sie chyba poprostu kiedys poswiecic:tak:
Mojadzidzia a co z Toba planujesz jechac do Sylwi ?

Jeszcze zapomniałam o Nefretete, która nie dała znac czy będzie;-)

Ja proponuję, żeby każda oprócz własnej potrawy wzięła talerzyk, szklankę i sztucce:-D;-)
Żartuję, pożyczę od rodziców i jakoś damy radę:tak:

No i wypowiedzcie się co do godziny. Według mnie im wcześniej tym lepiej.
To 17 czy 18?:confused: a może 17.30?:confused::-D lub 17.45;-):-D

Sylwiam Ja tez dziekuje za adresik :tak:kurna dalej mam niedaleko do m606:-DMi tam odpowiada 17.47 bo potrzebuje 2 min na zawrocenie sie ,jak bym na autostrade wyjechala:-D:-D:-DA jakie ciasto Asia piecze:confused:
A co do pomieszczenia nas to mysle ze nie bedzie tak zle,jedni do łazienki ,drudzy do pokoju Marcelka(tylko nie wiem czy sie zgodzi:-D)i jakoś bedzie:tak:
Kurcze zazdroszce Wam tych wypadów na basen:-(Ja to moze dopiero za rok z małą wyskocze:sorry2:
Agnieszka uk Teraz twoja kolej;-)
Mam pytanko :confused:Czy jak wysyłacie wiadomości prywatne z bb to tez nie ma ich w folderze wysłane:dry:bo u mnie sie nie zachowuja i potem mam problem czy doszły czy nie:sorry2:

reklama
Hejka Dziewczyny

Wiem gdzie będziemy mieszkać. W Birstall jakieś 2,5 kliometra od Ikeii. Nie wiem kiedy będziemy się przeprowadzać bo trwa remont. Nie widzieliśmy jeszcze tego domu oficjalnie ale widzieliśmy go nieoficjalnie. Byliśmy tam dzisiaj i zastaliśmy tam robotników i pozwolili nam trochę się pokręcić. Nie jest zbyt duży ale pierwsze wrażenie jest ok. Śmieszny ma układ. Łazienka jest tylko na dole także jak siusiu w nocy to trzeba na dół albo nocniczek hi hi:-):-):-):-):-) Przeprowadzka najwcześniej za 2-3 tygodnie, także sylwia.m jeśli znadzie się jeszcze wolne miejsce to chętnie wpadnęn na imprezkę.

Do góry