reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

Witam:-) ale żeście laski się rozgadały na temat ogródków:szok: tj.jak choroba:-D:-D
Ja bardzo chętnie bym się wybrała z wami na kulki,ale jutro mam akurat dzień zarezerwowany:tak:;-) ale mam nadzieję,że jeszcze w najbliższym czasie się wybierzecie:tak: mojadzidzia-B pracuje cały czas dla tego samego :tak:;-)sylwia.m-dziękuje za adresik:tak:;-)
Jutro podobno ma być ostatni dzień taki ładny:szok: więc graziul-[mamy szczęście:tak::-) ok laseczki ja mykam bo B mnie wyzywa już:-D:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Fiu fiu, Kuba do teatru chodzi a mamuśka to co???:confused:;-)

Roksanna 12.31 to jak dla mnie już za późno:-(;-) A czy się nie obrażę to jeszcze nie wiem, pomyślę:-D

To dla pewności umówimy się na 13. Tylko gdzie??????????????????????????:-p BD4 :confused::confused::confused:
Doris tak co miesiąc 30 monet. :-(
A moja Mati chyba basen przeżywa, bo się budzi z krzykiem prawie.

Katarina26 ja właśnie słyszałam że znowu ma padać śnieg i że podobno do marca taka pogoda jak była ostatnio. Ile jest w tym prawdy? To nie wiem

Weeeeeeeeeeeeee to zdzierusy:szok::szok:A to sie oplaca miec ten 3 ogrod??jak on taki drogi w oplatach??

m ipasuje bd 4

KATARINA-szkoda ze nie mozesz ,bo mialam pisac czy chcesz sie ze mna zbarc

Doris da się uzbierać, poza tym przed końcem można tam posadzić rośliny rosnące tydzień albo dłużej a wykupić premium jak już urosną, bo podczas tego że ty nie masz premium tam dalej rośnie.

Hej a co tu tak cichutko:baffled:.Ja już mojego łobuza odprowadziłam do przedszkola i mam chwilowy luz:tak:.Po drodze spotkałam męża Sylwii :tak:.A tak ogólnie to nic ciekawego.Trochę dzisiaj zimno.Mam pytanko czy któraś z was sprzedawała już coś na ebayu ?Bo ja ostatnio sprzedałam parę dupereli i kasa mi jakoś na konto nie wpływa a wiem że klient zapłacił za towar:baffled:.Jak ja coś kupuje a swojego czasu robiłam to bardzo często to PayPal ściągał mi kasę z konta dosc szybko to czemu teraz równie szybko mi nie wpłaca:baffled:.Nie wiem o co chodzi bo pierwszą rzecz sprzedałam w grudniu a jeszcze kasy nie widziałam :no:.

hej laski
Ja sie nie odzywam, bo mam pechowe dni i mnie szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj np stracilam polowe zeba (chyba 6) jedzac.. platki z mlekiem. No ja nie wiem nawet moj maz ma ze mnie polewke, ze przyciagam :dry:

Widze, ze nie ma chetnej na owoce, to ja z checia kupie. Tylko podjade na targ z rana. Zeby nie bylo wtopy z mandarykami jak ostatnio:-p:-D:-D:-D

agnieszkaUK - ja po zalozeniu implantu czulam sie super, po 3 tygodniach zaczelam plamic przez miesiac teraz mam przez 2 tygodnie spokoj, ale za to mam straszne bole glowy i jestem slaba. Z tym, ze odezwala mi sie anemia i moze to przez to.

o matko, ale cos smierdzi kolo mnie :baffled::baffled::baffled: przepraszam na chwile:sorry2:

Hej Hej:-)

Kasia8118
ja też sprzedawałam i nie miałam kasy na swoim koncie ale miałam ją na paypalu i jak znów kupowałam to najpierw schodziły te pieniądze:tak: Wiem, że jakoś można zrobic żeby kasa poszła bezpośrednio na konto ale ja miałam same drobnice i nie zawracałam sobie tym głowy:-)

Marta84 weź dogadaj się z Natalką bo ja jej ostatnio mówiłam żeby kupiła owoce;-)

reklama
Czesc:-)

KASIA8118-i jak fajnie jest jak jest taka cisza ,co??:-D:-D:-D
Ja tez dostaje pieniadze na paypal ,wez sobie na swoje konto w paypalu i pewnie beda:tak:
Ja tez na poczatku myslalm ze one wplywaja na konto bankowe:baffled:

MATRA84-ja tez wczoraj mialam pecha z wlasnej glupoty:wściekła/y::wściekła/y:poszlaqm do bankomatu wyciagnac 10f i wzielam karte ale pieniedzy nie wzielam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niby to tylko 10f,ale zawsze zal:-:)-(oj przebolec nie moge do tej pory:wściekła/y::wściekła/y:A potem mi David wylal pol butelki oleju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na szczescie na maly chodnik tylko:baffled:

To jak dzusiaj umawiamy sie na 1 ????

Do góry