reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczyny!
Ale mam dzisiaj dzień. Od rana chodze wkurzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najpierw Filip strasznie mnie przestraszył. Jak wychodzilismy do szkoły to jak zamykałam drzwi, on gdzieś odbiegł i oczywiście latałam po ulicy jak szalona i go wołałam. W życiu bym nie pomyslała, że w tak krótkim czasie można tak daleko odejść. :szok: A on sobie stał spokojnie za rogiem ulicy i na mnie czekał (teraz ma szlaban na TV na cały dzień). Potem poszłam do Morissona i odpadło mi kółko od wózka:growl:. No chciałam nowy wózek ale to kółko mogłoby się popsuć pod domem:sorry2::dry: Na szczęście jakoś dojechaliśmy. Ale jak tego sama nie naprawie to J będzie musiał sie zwolnić z pracy żeby jechać po Filipa a potem do Mothercare z reklamacją.
Ponarzekałam sobie i od razu mi lepiej:rolleyes2::rolleyes2: Ide sobie zrobić dobrej kawki to będzie mi jeszcze lepiej;-)
Miłego dnia

reklama
hej mamuski
Pamietacie jak pisalam, ze przyciagam pecha???? no To tego samego dnia wywalilo nam skrzynke z korkami tylko NAM!!! przyjechal elektryk rozlozyl rece i powiedzial, ze dopiero nastepnego dnia moze nam naprawic bo musi wymienic cala skrzynke. Wiec na noc przegarnela nas sasiadka(i nasza zamrazarke tez :-p:-D) bo my mamy wszystko na prad i temperatura spadla nam na chacie do 12'C :szok::szok::szok:

Ja bardzo chetnie kupie owoce :tak::tak::tak:

Zaraz spadam na spacer wiec zycze wszystkim milego dnia, zajrze wieczorem zeby nadrobic BB

Hej babeczki
Ja wczoraj bylam u dentysty i taką dawkę znieczulenia dostałm ze trzymało mnie az do 14.00 a jaki akcent wtedy ma sie hoho....:-D
A dzisiaj prawdziwa wiosna tylko szkoda ze mała mi w najlepsze spi:wściekła/y:a tak chciałm z nia na spacer:-(
Ania ty to masz przeboje i juz nie wspomne o Marcie rany laski :szok::szok::szok:
Nefretete Mam nadzieje ze sie przydadza ;-)
doris78 Ja myslałm ze jak dziecko ma ponad dwa latka to juz spokojnie mozna sie wyspać ,a tu ci niespodzainka:baffled:
alexnow Wspolczuje :-(ale oczywiscie wszystkiego najlepszego dla 4-lotniej princess-y:tak:
Ide jakis obiadek upichcić misio wraca:-)

czesc kobietki ja juz spacerek zaliczylam chociaz troszke wiatr mrozny ale fajnie bylo mnie jeszcze troszke pobolewaja te jajniki ale biore paracetamol i przechodzi :tak::tak::tak::tak:
alexnom przykro mi kobietkio:-:)-:)-:)-( i oczywscie sto latek dla Agusi:tak::tak::tak:
marta dobrze ze masz tak fajna sasiadke ze cie przygarnela:-D:-D:-D
a gdzie reszta sie podziewa pewnie wykorzystuje okazje na spacerki

:-) Cześć dziewczyny,ja również jestem nowa na forum i mam nadzieje ze przez to ze jest nas tutaj sporo moja codzienność troszke się urozmaici.Nie wiem jeszcze jak to wszystko tutaj działa,ale mam nadzieje,ze szybko pojme co i jak:tak:Mam na imie Żaneta i razem z partnerem mieszkamy na bd7,w uk jestem juz praaiwe 5 lat i jak narazie nie mysle o powrocie do POLSKI,bo chyba za bardzo nie ma po co.Jestem mama już prawie rocznego Pawełka,bo przyszedł na swiat 05.02.2009 po prawie 20 godzinach porodu :szok:no ale przezylam i jestem tutaj za posrednictwem Natalki.Mam nadzieje ze poznam fajne kobitki,z którymi mozna pogadać,posmiać sie i ponazekać na facetów:-)

hej mamuśki :-)

ja juz prawie spakowana jeszcze tylko kuchnia została i pare pierduł tylko pozniej najgorsze rozpakowywanie :wściekła/y:

doris78 to mojej mamy talerz ale weś weś bo ostatnio mamka sie upomiała o niego :dry::-p

zanetabd7 fajnie ze napisałaś :tak: napewnio nie bedzie Ci teraz tak nudno :tak:

alexnow sto lat dla Agusi :-)

ide do mala sie obudziła spała nie całe 10 min normalne :wściekła/y:

Hej witam my już po przedszkolu i spacerku:tak:.Nie odzywałam się wczoraj bo podły mam nastrój :wściekła/y:.Po pierwsze kasa z paypala poszła sobie gdzieś i nie wiadomo czy ją odzyskamy:wściekła/y:.Długa historia szkoda przynudzac:wściekła/y:.Po drugie wczoraj dostałam pierwszy okres po porodzie i kiepsko się czuje jestem nerwowa jak diabli.Po trzecie moje dziecko zrobiło dzisiaj rano to samo co Ani1812 na szczęście daleko nie uciekł niby czekał pod klatką ale co się zdenerwowałam to szkoda gadac:wściekła/y:.zanetabd7 Witaj i zapraszamy do pisania:-).Mam pytanie czy korzystałyście kiedyś z usług fryzjerek które ogłaszają się na Bradford24?Chodzi mi o dwa polskie salony fryzjerskie na BD8.Ile płacicie prywatnie za obcięcie włosów?Ja planuję coś zrobic ale nie znam żadnej fryzjerki może dacie mi namiary na kogoś z kim łatwo się umówic :baffled:.Marta84 dobrze że was sąsiadka przygarnęła:tak:.Alexnow spóznione ale szczere życzenia dla córeczki:tak:.agnieszkaUk dopiero wieczorem skapnęłam się ze dzwoniłaś ale nie oddzwaniałam do Ciebie bo pewnie dzwoniłaś w sprawie fajek a to już było po fakcie:confused:.Sorki ale czasem głucha jestem:zawstydzona/y:.Uciekam bo młody marudzi:cool:.

witam
agnieszkaUK- z pracą normalnie masakra jest
doris78, Graziul xxx -dzieki z kciuki
Ania1812- domestic assistant- pokojowka w domu starców- generalnie sprzatanie
ampar3 -ja tez załuje że nie moge być ale co zrobic. jak narazie kasy brak na cokolwiek. wczoraj wyslalismy reszte kwitow o zasilek dla bezrobotnych i nie mam pojecia kiedy przyjdzie jakas odpowiedz i kasa
jstysiak napewno wykorzystam
zanetabd7 witam na forum

dziewczyny czy tylko ja mam takiego pecha z tym pierdzielonym Lloydsem??? przyszedl mi dwa dni temu wyciag z konta z dopiskiem ze na koniec stycznia pobiora mi 75 funtow oplat za debet:szok: ja przegladam wyciag i no rzeczywiscie AOL sciagna mi za internet 30funtow a na koncie tyle nie bylo. pomine fakt ze AOL nie mial prawa pobierac pieniedzy z mojego konta bo juz miesiac wczesniej zrezygnowalismy z ich usług!!! debet mialam przez 4 dni po czym wplynela kasa na konto i wszystko pokrylo na +. a te debile za 4 dni kaza mi zaplacic 75 funtow:wściekła/y: no ich chyba pogielo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie wqrwili ze poszlam dzisiaj zalozyc konto do natwestu...
ide sie zrelaksowac a pozniej jeszcze do nich bede dzwonic i robic dymy zeby zlikwidowali mi konto
milego wieczorka

ja wpadam tylko na chwilke bo moj juz pokuje komputer:-( nie wiem kiedy nam tam przeloza internet mam nadzieje ze szybko

do zobaczenia w sobote :tak:

Sylwia napisz mi eska jak mozesz na ktora u Ciebie w sobote bo nie wiem juz czy na 17 czy 18 :sorry2:

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
U nas dzionek spokojny tylko sie wkurzylam bo mama na nowym mieszkaniu nie ma zasiegu ale wyslalam jej smsa:-):-)
zanetabd7-witam na forum ja tez mieszkam na bd7:tak::tak:
dziekuje za zyczenia dla Agnieszki

Do góry