reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

Czesc babeczki
Jak co piatek szaleje z pozadkami , jeszcze planuje wyskoczyc z mama do miasta , ktora juz niestety we wtorej jedzie do domku , ale zostaje tatao az do 7 maca:happy2:
Pogoda musi byc swietna , bo okna pootwierane i nie czuc zimna , wiec spacerek jak najbardziej
Ja tez jestem zaszokowana teksatami w bajkach , Hubert podobnie do Kuby nie uzywa takiego jezyka.
Witam nowa kolezanke na forum. Zaneta pisz jak najwiecej i oczywiscie czekamy na spotkanie osobiste.
Zycze wszystkin zdrowk , bo imprezka juz jurto:-):-)

reklama
Katarina26 to powaznie Cie rozłozyło :-( a co do spóznionego okresu ,to mieliscie juz rozmowy o ciazy , czy moze to jest niespodzianka. Jezeli okaze sie ze jednak bedzie dzidzius , dobra decyzja ,bo duza roznica niedzy dziecmi to najgorsze co moze byc . Czekamy na wiesci:tak: no i szkoda ze nie bedzie cie na imprezce.:-(

Hej pogoda do d..właśnie trochę zmokłam wracając z przedszkola:wściekła/y:.Doris78 widzę że tylko ty chcesz żeby zrobiła coś z włosami:tak:.A ta fryzjerka koło Piknika to jakaś prywatna czy ma salon bo nie wiem gdzie on się znajduję :no:.Możesz podac mi jakieś namiary :confused:?Oj Ampar3 biada Ci sprzedac mi jakiegoś wirusa:wściekła/y:.Kurujcie się kobitki:tak:.Sylwia.m dobry tekścik jakiś taki znajomy;-):tak:.

Ufff ja juz skonczylam odkurzanie:-):-)

KASIA8118-tylko nie to zebym cos miala do Twoich wlosow:-D:-D:-Dbardzo ladne masz:tak:
A ta fryzjerka sie oglasza na bradford24 i to jest salon fryzjerski:tak:niestety nie mam zadnych namiarow:no:widzialm poprostu jak bylam w Pikniku:tak:

KATARINA-oj szkoda ze Cie nie bedzie:-(wiem ze sie cieszylas na ta imprezke:tak:

Cześc laseczki!
Pisałyscie cos o ładnej pogodzie:confused: bo u mnie leje:wściekła/y:
Kasia8118- ten salon fryzjerski o którym pisze Doris jest naprzeciwko Piknika
Katin- to jak skończysz u sprzatać to wpadnije do mnie. Ja ostatnio nie mam weny na sprzątanie i totalny burdel:baffled:
Katarina- życze zdrówka:tak:. A jesli chodzi o ciąże to chciałabyś czy nie bardzo?
Żaneta- witaj na forum! 20 godzin porodu:szok::szok::szok: współczuje.
Sylwia, Doris- mój Filip jakiś czas temu zafascynowany był tą bajką . I ja chcąc nie chcąc nie raz ją ogłądałam. Bardzo fajna:tak:A Filip niestety coraz częściej zapamietuje głupie teksty z bajek i potem powtarza jak papuga:dry:
Nefretete- to powodzenia w wymarzonej pracy;-) Tak serio to kiedyś rozmawiałyśmy z jstysiak, że lepsze to niż mycie czy przewijanie starców. No przynajmniej jak dla mnie:tak: A co do banku to nie pomoge. U nas (HSBC) też się coś płaci za debet ale chyba 20 funciaków. No i ja mam opcje na stronie internetowej, że moge zablokowac Direct Debet i zawsze usuwam co trzeba jak się skończy umowa:tak:
Olcia_rom- własnie tak myslałam, że kogoś jeszcze brakuje po świętach. Co tam u Ciebie?
Ampar- kuruj się bidulko:blink:
Marta84- no jak pech to pech. Mnie tez wczoraj prześladował do końca dnia ale nie będe już o tym smęcić bo zaraz podniesie mi się ciśnienie:dry: A swoją droga dobrą masz sąsaidke.
Alexnow- spóźnione ale szczere życzenia dla córeczki

A teraz co u nas. Adamo śpi a ja mam lenia. Nic mi sie nie chce. :sorry2:
Poza tym Adam coraz częsciej się sam przemieszcza. Jeszcze nie raczkuje ale pełza. Dzisiaj połozyłam go na środku materaca i złapałam go w ostatnim momencie jak z niego spadał. Wszędzie się wspina także musze mieć oczy dookoła głowy. To chyba tyle. Koniec laby musze przyprawic mięso na mielone.
Pa pa

Kasia8118 a ja poprostu zapomniałam Ci odpowiedziec :zawstydzona/y:, do tej fryzjerki chodzi bardzo duzo ludzi ,wiec cos to oznacz:tak:kolezanka z pracy scinała sobie tam włoski i była bardzo zadowolona , i tak jak pisła Dorota trzeba sie umawic , zaraz wysle Ci numer

Helolllllllllllll:-)
Ja juz po zakupach,spacerkach i takich tam *******ach.amela Spi a matka bierze sie do roboty bo przydało by sie obiecane ciacho na jutro:-pNooooooo i obiad dla famili
Musze powiedzieć ze miłe zaskoczenie mnie przywitalo na bb teraz jesze tylko jeszce pare dziewczyn brakuje do kompletu:happy2:.
Mojadzidzia Śnilaś mi sie :tak:

hej
Ja dzisiaj glupia wpadlam na genialny pomysl zeby zrobic porzadki w papierach i dopiero teraz sie znich wygrzebalam. Nie wiem skad sie tego tyle bierze :szok::szok:

ampar3 - no to kuruj sie kobito bo z kim ja bede palic jutro u Sylwi:confused:

katarina26 - Tobie tez zycze duzo zdrowka, acha i czy przypadkiem to nie do Ciebie zajrzalm dzisiaj na NK :confused::confused::confused::confused:

sylwia.m - ja pewnie sie spoznie(jak zwykle) to tez mi przydziel jakies miejsce, no chyba, ze mam wziasc moje rozkladane krzeselko:confused::-p:;-)

zanetabd7 - witam i ja na forum, ja tez nie mialam takiego problemu z tym, ze ja karmilam tylko 4 miesiace wiec moja mala nie zdazyla sie przyzwyczaic a czy Twoj synek pije z butelki albo ma smoczek?????????

dobra laski czas nakarmic moje dziecie:dry:

Kurczaki, zagadałam się z sąsiadką i nie zauważyłam, że Marcel odjeżdża na kanapie (ale nie dosłownie:-D). Czeka nas w takim razie dłuuuuuugi wieczór:wściekła/y:

Na dworzu (polu;-)) cieplutko, szkoda tylko że pada cały dzień:baffled:

sylwia.m - ja pewnie sie spoznie(jak zwykle) to tez mi przydziel jakies miejsce, no chyba, ze mam wziasc moje rozkladane krzeselko:confused::-p:;-)

Prawo dżungli czyli kto pierwszy ten lepszy:-D
Chyba że zapłacisz to zrobię Ci rezerwację:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Ahaaa, AgnieszkaUK zrobiłam ostatnio zapiekankę brokułową z Twojego przepisu, pyyyyyszna;-)

Jstysiak oświec mnie bo nie kumam:sorry2: z jakiego powodu to miłe zaskoczenie?

Nefretete przykro mi że macie takie kłopoty z pracą, mam nadzieję że dzięki Twojej nowej pracy uda Ci się podreperowac domowy budżet;-) A jeśli chodzi o imprezkę to może kosztowac Cię tylko tyle co paliwo, bo przecież nie musisz nic przynosic, alkoholem nasze koleżanki pijaczki(;-)) sie pewnie z Tobą podzielą:tak:

Katarina
zdrówka dla Ciebie, może jednak skusisz się i przyjedziesz chociaż na chwilkę, zjesz coś dobrego i napijesz się herbatki z cytrynką:tak:

reklama
Zbieram się ciągle żeby napisać, ale zajmuję się ogródkiem i potem czasu brak na bb :-D:-D:-D. Dla zainteresowanej, niewtajemniczonej Zielone Imperium, tylko pamiętaj zarejestruj się na serwerze 9, tam wszystkie gramy ;-);-):tak::tak:, uwaga wciąga.
Marta84 ta, nic mi nie mów dwa segregatory się nazbierały papierów,od prawie tylko dwóch lat, a co będzie po 10:szok::szok::szok:.
Sylwia ups to ja przyjadę o 16 :-D:-D:-D:-D
Katarina zdrówka życzę, może jeszcze Ci się uda do jutro dokurować.
Pytałaś kiedyś o fitness. Ja chodzę, ale to pewnie już wiesz, bo gadałyśmy, do tego samego co masz karnet. w mieście fitness first.
Kasia8118 ja mam ten sam problem z fryzjerką, w końcu wybieram się do pani polecanej przez Katarinę.
Nefretete u nas w banku też pobierają, pilnujemy sie teraz bo raz za gapowe zabrali, całe szczęście tylko 20 ale boli takie gapowe.
Jeśli chodzi o alkohol, to oczywiście że się z Tobą podzielę, bo te koleżanki pijaczki to pewnie między innymi do mnie ;-):tak::-D:-D:-D

Do góry