reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej
Musze was pocieszyc ze niczego wirusowego nie mam:-p Angina ropna ktora zaraza na 3 dni przed wystapieniem objawow:tak: Ale niestety mam wszystkie efekty uboczne antybiotyku:-:)-:)-(
Sylwiam- ja bede o 16.50 to sie zalapie na lezace;-)
Marta84- spoko na fajke wpadne;-) Wlasnie mowilam do szymcia: moge isc na korytarz zapalic a ja ci wlacze bajeczke? A on na to: moze to od tego palenia sie zle czujesz? GOWNIARZ JEDEN:-D:-D
Doris78, Ania1812, Sylwiam- szymon niestety powtarza teksty z autek i to bardzo trafnie:wściekła/y: A ja uwielbiam ten film i za kazdym razem uslysze cos nowego do smiechu:tak:

Ide bo mam scieranie w lazience:wściekła/y: Szymcio sie super bawil:-D:-D:-D:-D

reklama
Czesc Laseczki ,witajcie w piatkowe deszczowe popoludnie:-):-):-);-):-)My zaliczylysmy dzis nursery,choc padalo od switu :wściekła/y::wściekła/y:ale poszlam bo inaczej to czlowiek wcale by sie z domu nie ruszyl ,bo pogoda czesto do bani!!!!!!

ROKSANNA1-dzieki za namiary na ogrodki;-);-);-)
AGNIESZKA UK-i ja tez robilam tyle ze zamiast kurczaka dodalam duzo szynki i pokrojony w kosteczki ser feta!!tez bylo pyszne!;-);-)
MARTA84-wspolczuje i podziwiam zarazem,ja sie jakos zebrac nie moge ,a powinnam juz dawno to zrobic!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ZANETA- niestety i ja nie mialam takowego problemu,moja mala byla tylko 2 mies na cycku,wiem jednak ze sa rozne sposoby,tylko trzeba byc wytrwalym

I zaraz mnie normalnie trafiiiiiiii!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:napisalam sie w drugim poscie do Was ,a moja mala przyszla i cyk ,wylaczyla mi kompa,nawet sie nie zorientowalam kiedy!!!!!!!!Co za bestia!!!¬:szok::szok::szok:

TYNIA I WIKI-czy Twoj mezus jest moze mechanikiem samochodowym??? Bo moj szuka kogos dobrego w tym fachu.:tak::tak::tak:

AGNIESZKA UK-a gdzie Ty mieszkasz na tej 9?????:confused::confused:

KATARINA-kurujcie sie ,moja mala juz tez psika i z noska jej sie leje:tak::tak::tak:

KASIA8118-tez slyszalam o tym salonie MARTA-kolo PIKNIKA,a nawet tam bylam ,tyle ze u kosmetyczki w sprawie paznokci,Ladnie w srodku i ceny chyba spoko,co do reszty nie wiem,ja nikogo niestety nie polece ,bo mnie scina znajoma znajomej po znajomosci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NEFRETETE-witaj w klubie ,tez tak kiedys mielismy w LLoydsie pieprzonym,teraz mamy direct debet w SANTANDER i tu tez pobieraja kary ,ale mniejsze 25 funtow raz ,a nie tak jak tam za kazdy dzien!!!ZDIERSTWOOO z biednego obywatela!!!!!!!!Zycze powodzenia w nowej pracy i mniej zmartwien!!!! WSzystko sie ulozy!!!!!!!!!!!!Cierpliwosci i wytrwalosci dla Was!!;-);-):tak::tak::-):-):-) Dobra kobitki zmykam gary pomyc po obiadku i mala niedlugo do snu szykowac,potem moze jeszcze klikne,buziaczki:-):-):-):-):-):-)

Czesc:-):-)

A ja mam konto w Braclays i juz niechcaco dwa razy weszlam na debet i nic nie sciagneli za to:tak::tak:
A moj J chcial sie przeniesc do loydsa:-D:-Dnigdy w zyciu:-D:no:

ROKSANNA-to i ja pewnie jestem zaliczna do tych pijaczek:-D:-D
a Ty nie ladnie tak zaniedbywac kolezanki:no::no:

SYLWIA-Kubus tez ostatnio jak bawil sie z tymi chlopakami co mieszkaja kolo mamy,mowil ze byl na polu:-D:-D

DORIS 78-witaj kobietko,ja wiem,ale ja akurat pisalam o direct debet ,jak sciagaja z konta za rachunki np.kablowke itp,to jak nie ma wystarczajaco kasy co sie zdarzy przez przypadek ,czasem kazdemu,to oni dowalaja od razu kary!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Czy w Twoim banku tez tak jest??pozdrawiam i milej imprezki jutro:-):-):-):-):-)P.s.Pytam bo wlasnie zastanawiam sie nad zmiana banku:tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny witam sie po chwilowej nieobecnosci:-)

Brata i bratowa juz niestety wlasnie porzegnalam:-:)-( a P pojechal z nimi na lotnisko wiec teraz moge co nieco nadrobic.:-p
Powiem wam szczerze ze nie mialam czasu zabardzo na napisanie kilku zdan bo zawsze cos:confused:. Zabieralam sie za czytanie kilka razy ale nigdy do konca mi to nie wyszlo:baffled: dopiero wczoraj wieczorem nadrobilam czytanie ale juz nie wystarczylo czasu zeby naskrobac pare zdan.:blink:

Czas minal baaardzo szybko ale bardzo milo.

Pierwszego dnia pojechalismy do manchesteru my do konsulatu na szczescie wszystko zalatwilismy z moim jak i malej paszportem nie robili zadnych scen:-):-p

Wiecie co ja nie dam rady wszystkim odpisac z osobna za duzo tego:-p po pierwsze duzo zdrowka dla tych chorych bo ja tez podlapalam maly katar moj P tez juz zaczyna faszerowac sie tabletkami bo tez go cos bierze mam nadzieje ze nie rozwinie sie to wszystko zbyt mocno.

Aha i moje plany co do jutra sie nie zmienily z racji tego ze mam najblizej do Sylwiim to chyba przybede pierwsza co by ajac sobie i mojej malej najlepsze miejsca:-p a tak apropos to na ktora w koncu jutro? bo juz sie pogubilam:-p

Dobra koncze laski bo czas mala zaczac usypiac do zobaczenia jutroooo:-):tak:

reklama
witajcie babeczki
wczoraj sie nie odzywalam, bo bylo u nas imieninowo:-) dostalam od mezulka kwiaty i wieczorkiem wypilismy po malym drinku. a dzis mnie i moja corke zlapala biegunka:-:)wściekła/y: mnie pewnie dlatego ze sie opilam wody po ogorkach kiszonych a nikola miala sranie dlatego ze moj inteligentny maz dal je do picia moja czerwona herbate.byla juz zrobiona i stalo w kuchni -zimna a nikoli zrobilam w dzbanku sage owocowa, a ze byla goraca to moj R zrobil jej picie pol na pol:wściekła/y:. ale ja przeczyscilo-w sumie to dobrze bo z jej kupami to zawsze problem,ale moje sposoby na jej kupke sa niezawodne:-D ma sie ta praktyke:-D:-D:-D:-D

sylwiam/Graziul xxx-nawet ie wiecie jak sie ciesz ze wam smakowalo;-) ja zawsze do uslug;-)
Graziul xxx-ja mieszkam kolo szpitala maternity, a jeszcze blizej psychiatrycznego:tak::-D moj R mi kiedys powiedzil ze jak bede niegrzeczna to zalatw mi tam pokoj:-D:-D
zanetabd7-witaj na forum. mam nadzieje ze ci sie z nami spodoba. ja jestem juz maniaczka BB:-)
kasia8118-nic sie nie stalo z nieodebranym polaczeniem;-) nasze chlopy jakos dali rade:-) a co do fryzjerki to slyszalam duzo negatywnych opinii na temat salonu na bd8 naprzeciw morrisona-takze ja sie tam raczej nie wybiore.za to slyszalam o jednej dziewczynie-ma na imie justyna i mieszka na bd4-dziewczyny mowily ze jest mila i sa zadowolone po wizycie u niej-aaa ona ma male dziecko i wlosy robi u siebie-tak slyszalam- hmmm zreszta wydaje mi sie -z tego co pamietam- justysiak u niej byla. jak chcesz zawsze moge ci przeslac numer na priv;-)

no to uciekam bo weekend pracujacy a moja nikola budzis ie w nocy po kilka razy a wczoraj w nocy to 2 godz nie spala:wściekła/y: jakis szok.
wiecie co-dzis bylam w morrisonie po zel na dziasla DENTINOX i nie ma ,w aptekach i Asda rowieniez nie ma:-( kurcze jako jedyny ten zel nikoli pomagal. spytalam pana w morrisonie o ten zel a on mi powiedzial ze go wycofali ze sprzedazy:dry:
mielj imprezki jutro laski;-)

zapomnialam sie zapytac-wiecie co u kasij-??jak sie czuje i wogole? bo dawno jej chyba nie bylo

Ostatnia edycja:
Do góry