reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

AgnieszkaUK wszystkiego najlepszego dla Ciebie z okazji imienin. :tak:
I na śmierć zapomniałam Alexnow dla Twojej Niuni też sto latek. :tak:
Zanetabd7 ja mieszkam na też na Bd7, a w którym miejscu dokładniej mieszkasz?
Doris kupowałaś już winko sobie. Trochę zdrożało, niemalże dwa razy tyle. Ostatnio w promocji było po 5 fuli a teraz 9 :szok:. Ale ja kupiłam, Katin też się z nami brata :-D:tak:.

reklama
Hej mala juz spi wiec mam chwilkę,ale to i tak nie za długo :-(jutro do pracy ,a potem w biegu do Sylwim:-)
Sylwiam Chodziło mi o to ze powoli dziewczyny zaczynaja sie rozkręcac;-)poprostu robi sie ruch na forum :-)a ja lubie;-)
ampar to super ze będziesz:-)
Marta84 A ja to co :confused:
A jezeli chodzi o bank to my mielismy niezłe przeboje z Braclays,fajnie było jak im sie wpłacalo a gorzej z odzyskaniem swoich pieniążkow.Ale mysle ze tak naprawde to wszystkie takie same, tylko zalezy od przypadku:sorry2:
Tynia A ty kiedy masz te wyniki:confused:
nic ide pod prysznic i lulu
Życze duzo zdrówka i slodkich snów
papa do jutra

Dziewczyny z tego co wiem to na bd8 sa 2 salony Polek:dry: ja do jednej z nich chodze wczesniej ona robila tylko w domu a teraz niedawno tzn jakies 3 miesiace temu otworzyla swoj salon salon nazywa sie Glamour.
Szczerze jestem z niej zadowolona ale tak z ciekawosci pytalam was czy macie kogos dobrego bo myslalam ze ona bierze dosyc duzo ale jak sie okazalo ta na przeciwko pikinika bierze tyle samo wiec wole nie zmieniac:-p
I jakos niedlugo musze sie do niej znowu wybrac bo juz nie moge na moje wlosy patrzec takie mam odrosty:wściekła/y:

Agnieszka uk my zawsze razem piszemy:-D:-D:-DJa dwa dni temu kupowalm dentinox w asda living na foster i bez problemu.A tera moze go nie ma w asdzie bo jest na niego promocja.Ale jak coś jeden moge ci oddac bo mam spory zapas:-D

AgnieszkaUK ja też ostatnio po aptekach szukałam dentinoxu bo przy Marcelu bardzo się sprawdzał i też nigdzie nie dostałam. Musiałam smarowac jakiąś śmierdzącą bonjelą:wściekła/y: Fuuuuuu.
W niedzielę muszę wybrac się do Asdy na foster sq:tak: Dzięki Jstysiak za cynka;-)

Agaam wow, jestem w szoku, ale to fajnie bo może za rok i ja dostanę dla Olivki ten 5-cio letni:tak: Ale pamiętam jak nawet Rafała odesłali bo miał złe zdjęcie, więc myślałam że rygorystycznie do tego podchodzą, a tu proszę..:-)
Jutro startujemy o 17.

Jutro jadę do szpitala z Olivią na przegląd z BIB. Zważą ją, zmierzą, zdjęcia porobią i nawet 10Ł dadzą:-D Fajnie

ROKSANNA-a mowilam ze one Nam zazdroszcza ze my takie dobre winko sobie pijemy:-D:-D;-):-p
Ja juz sobie dzisiaj jednego kieliszka wypilam:-):-DJ pil piwo,a ja mu potowarzyszylam:-D:-D
A powiem Ci ze cena tez mnie zaskoczyla:szok::szok:stalam pare minut i sie zatanawialm czy wziac:-D:-Dstrasznie duzo podrozalo:szok::szok:

AGNIESZKAUk-ja tez jutro robie Twoja potrawe:tak::-)mam tylko nadzieje ze dzieci ja zjedza:-)
Wszystkiego najlepszego z okazjii imienin:-)

Ja tez juz spadam spac:tak:

Hejka Laseczki ; Ja niestety odpadam z imprezki u Sylwi. Urlopu nie dostałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Przejeb.... :wściekła/y: Jestem wściekła jak diabli. A już nawet mam zamówione ciasto i jutro do odbioru. No ale napewno się nie zmarnuje ;-) |Idę spać bo lipny mam humor, Wy będziecie się bawić a ja w tej pieprz.... pracy :-:)wściekła/y::szok: Życzę Wam miłej i szmapańskiej zabawy :tak::tak::-) .

reklama
Do góry