Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AgnieszkaUK wszystkiego najlepszego dla Ciebie z okazji imienin.
I na śmierć zapomniałam Alexnow dla Twojej Niuni też sto latek.
Zanetabd7 ja mieszkam na też na Bd7, a w którym miejscu dokładniej mieszkasz?
Doris kupowałaś już winko sobie. Trochę zdrożało, niemalże dwa razy tyle. Ostatnio w promocji było po 5 fuli a teraz 9 . Ale ja kupiłam, Katin też się z nami brata .
Hej mala juz spi wiec mam chwilkę,ale to i tak nie za długo :-(jutro do pracy ,a potem w biegu do Sylwim:-) Sylwiam Chodziło mi o to ze powoli dziewczyny zaczynaja sie rozkręcac;-)poprostu robi sie ruch na forum :-)a ja lubie;-) ampar to super ze będziesz:-) Marta84 A ja to co
A jezeli chodzi o bank to my mielismy niezłe przeboje z Braclays,fajnie było jak im sie wpłacalo a gorzej z odzyskaniem swoich pieniążkow.Ale mysle ze tak naprawde to wszystkie takie same, tylko zalezy od przypadku Tynia A ty kiedy masz te wyniki
nic ide pod prysznic i lulu
Życze duzo zdrówka i slodkich snów
papa do jutra
Dziewczyny z tego co wiem to na bd8 sa 2 salony Polek ja do jednej z nich chodze wczesniej ona robila tylko w domu a teraz niedawno tzn jakies 3 miesiace temu otworzyla swoj salon salon nazywa sie Glamour.
Szczerze jestem z niej zadowolona ale tak z ciekawosci pytalam was czy macie kogos dobrego bo myslalam ze ona bierze dosyc duzo ale jak sie okazalo ta na przeciwko pikinika bierze tyle samo wiec wole nie zmieniac
I jakos niedlugo musze sie do niej znowu wybrac bo juz nie moge na moje wlosy patrzec takie mam odrosty
Agnieszka uk my zawsze razem piszemyJa dwa dni temu kupowalm dentinox w asda living na foster i bez problemu.A tera moze go nie ma w asdzie bo jest na niego promocja.Ale jak coś jeden moge ci oddac bo mam spory zapas
AgnieszkaUK ja też ostatnio po aptekach szukałam dentinoxu bo przy Marcelu bardzo się sprawdzał i też nigdzie nie dostałam. Musiałam smarowac jakiąś śmierdzącą bonjelą Fuuuuuu.
W niedzielę muszę wybrac się do Asdy na foster sq Dzięki Jstysiak za cynka;-)
Agaam wow, jestem w szoku, ale to fajnie bo może za rok i ja dostanę dla Olivki ten 5-cio letni Ale pamiętam jak nawet Rafała odesłali bo miał złe zdjęcie, więc myślałam że rygorystycznie do tego podchodzą, a tu proszę..:-)
Jutro startujemy o 17.
Jutro jadę do szpitala z Olivią na przegląd z BIB. Zważą ją, zmierzą, zdjęcia porobią i nawet 10Ł dadzą Fajnie
ROKSANNA-a mowilam ze one Nam zazdroszcza ze my takie dobre winko sobie pijemy;-)
Ja juz sobie dzisiaj jednego kieliszka wypilam:-)J pil piwo,a ja mu potowarzyszylam
A powiem Ci ze cena tez mnie zaskoczylastalam pare minut i sie zatanawialm czy wziacstrasznie duzo podrozalo
AGNIESZKAUk-ja tez jutro robie Twoja potrawe:-)mam tylko nadzieje ze dzieci ja zjedza:-)
Wszystkiego najlepszego z okazjii imienin:-)
Hejka Laseczki ; Ja niestety odpadam z imprezki u Sylwi. Urlopu nie dostałam . Przejeb.... Jestem wściekła jak diabli. A już nawet mam zamówione ciasto i jutro do odbioru. No ale napewno się nie zmarnuje ;-) |Idę spać bo lipny mam humor, Wy będziecie się bawić a ja w tej pieprz.... pracy :-wściekła/y: Życzę Wam miłej i szmapańskiej zabawy :-) .