reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Pusto dzis:szok::szok:Pewnie sie robicie na bostwo dziewczyny ;-):tak::tak::tak:Zycze Wam super zabawy!!:tak::tak:Opowiedzcie potem jak tam bylo!!!:tak::tak::tak:POZDRAWIAM;-);-);-)

TYNIA I WIKI-bardzo sie ciesze ,ze wsz.wyniki wyszly Ci dobre!!!:-):-):-)Czasem jednak nie warto az tak sie zamartwiac na zapas,choc w pelni Cie rozumiem kobieto ,bo ja mam tak samo zawsze!!! Pytalam wczesniej ,czy Twoj mezus jest mechanikiem samochodowym??(jesli to nie tajemnica)hihihi:-D:-D:-D

My dzis od rana bylysmy na "wsi" u mojego kuzyna zony i jego 2 letniej corci,potem zaliczylysmy wspolny spacer do parku ,karmic kaki,teraz mala spi a ja mam chwile na bb itp.;-):tak:;-):tak::-D:-)

reklama
czesść Dziewczyny

Ja niestety nie dam rady dotrzeć na imprezkę. Jakieś choróbsko nas doparło. Julka pół dnia śpi , Adasiowi z nosa leci, mnie też coś rozkłada. Zyczej miłej zabawy:-):-):-):-):-):-):-):-)

Graziul xxx sorki kobietko juz odpisuje konkretnie to moj P maluje samochody mechanike tez chyba robi ale od wtorku juz sie przenosza do leeds bo w poniedzialek jada juz podpisac wszystkie papiery i we wtorek beda juz klucze:tak::tak::tak::tak::tak:jestem mega szczesliwa w koncu po tak dlugim oczekiwaniu

Sylwiam-wyslalam Ci na priv ale chyba nie poszlo!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sorry ,ja jeszcze nie umiem wysylac priv!!!!! Nieee,chyba sie niezbyt jasno wyrazilam:-D:-D:-DPOtrzebujemy mechanika zeby nam przejzal nasze autko!;-):tak::tak::tak:

TYNIA I WIKI-dzieki kochana za odpowiedz;-);-) A czy moglabys spytac meza czy faktycznie robi mechanike i czy zagladnal by nam do autka??;-)Oczywiscie nie za darmo ,ma sie rozumiec;-);-);-) To ze w Leeds mysle nie stanowi problemu,porostu szukamy kogos dobrego(bo na angolach za bardzo nie warto polegac) Jak bylabys uprzejma spytac;-);-)bede B.wdzieczna;-);-);-)

hej dziewczynki,pewnie juz na imprezce jestescie:-)milej zabawy wam zycze!!!ja siedze w domku z moimi chlopakami:-D

Roksanna-ja mieszkam na Cecil Avenue w takich flatach koło Horton Parku,a ty w którym miejscu??

a co do dziewczyn,które pytaja o fryzjerke,ja mam numer do takiej Gosi,ona do domu przyjezdza i calkiem niedrogo bierze,ja za pasemka,albo balejage płaciłam na długie włosy 35 funtów,to chyba nie duzo??ale teraz mam zamiar wybrac sie do króregos salonu na Thorton RD.Na bradford 24 napiusane jest ze niby 20 funtów za pasemka,ale ciekawa jestem,czy to prawda :confused:

macie może jakies namiary na robote na pol etatu,sprzatanie czy cokolwiek,bo od siedzenia w domu to niedługo w depresje popadne!moze wreszcie jak pojde do pracy to mój Pan uzmysłowi sobie ze ma dziecko:-):-):-):-)

hej mamuski :-)

ja jeszcze u mamy ale wstalam o 7 i pojechalam na metro bo bylam pewna ze jedzie o 8;40 ale dopiero pierwsze jest o 10;40 na co ja wstawalam tak szybko :wściekła/y:

ja sie czujecie ???

Sylwia dzieki za imprezke :tak: bylo superrrr ;-)

justysiak milo bylo poznac :tak:

dobra lece sie poloze chociarz na 30 min bo babcia sie Claudia zajmuje

acha te co wczoraj fotki robily wyslecie mi ? ? poprosze ;-) natalka19900@op.pl

Cześć dziewczynki!
Sylwia.m- jeszcze raz dziekuje za imprezke. Było super:tak:
Natalka- i jak Claudia? Nie płakała babci?
mamtrójeczki- ty to się masz z tą pracą. Nie dziwie się, że jesteś wkurzona.
Kasia8118- głowa nie boli?;-):-D
jstysiak- zrobiłaś pyszne ciasto:-p:-p:-p
Kasiek- miło było Cie poznać:tak:

My pospaliśmy dzisiaj do 7:dry: także jestem strasznie niewyspana. Jak tylko Adam będzie drzemał to pośpie z nim. Ide przygotować obiad. Pa

Hej ja już dawno na nogach.Ania1812 kaca barak ale u mnie to normalka:tak:.Nawet mnie nie suszy.Dzięki dziewczynki za imprezkę tego mi było trzeba.Na NK wstawiłam jedno zdjęcie mam nadzieje ze się żadna nie pogniewa :confused:.

reklama
Zdjęcia

Załączniki

• Obraz 049.jpg
    Obraz 049.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 53
  • Obraz 050.jpg
    Obraz 050.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 45
Do góry