reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Graziul umiesz umiesz bo ja dostałam prywatną wiadomosc:tak::-)

Dziewczynki ja też dziękuję za super imprezkę, szkoda że tak szybko wszystkie się zawinęły:-( Trzeba jakieś spotkanie zorganizowac żebym mogła oddac Wam naczynia.

Zdjęcia same sobie skopiujcie bo przez pocztę z moim internetem to ja wysyłałabym chyba tydzień, a nie mam na to ani czasu ani cierpiwości:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki:-)

Sylwiam dzieki za imprezke bylo bardzo milo szkoda tylko ze musialam tak szybko uciekac:no: ale mala i tak nie dalaby mi dluzej posiedziec tak sobie pozniej pomyslalam ze moglam uspac Victorie i wrocic do was ale sama nie wiedzialam ile jeszcze bedziecie siedzialy i czy bedzie sens jeszcze dojezdzac.:sorry2:

Mala zasnela mi w domu bardzo szybko wsumie to w aucie juz przysnela pospala ladnie moze z dwie godziny a potem to juz byla tragedia:wściekła/y: budzila sie cxo pol godziny juz nie mialam sily chodzic w te i z powrotem z pokoju do pokoju i ok 2 spala juz z nami w lozku.
Nie wiem sama co o tym myslec moze to faktycznie zeby ida:confused:

Zdjecia super:-)

A teraz uciekam do Corci bo od rana jest to samo co bylo w nocy non stop marudzi ehhh :no:
Papa

hej dziewczyny
super, ze impreza sie udala. ja myslalam ze jednak sie do was wybiore, ale mialam koszmarna noc z nikola o godz 12 wstala i chciala sie bawic.R wzial ja na dol zebym sie przespala, bo rano do pracy a nikolka poszla spac o 3:40:szok: szok. a o 4:40 wstawalam do pracy. rano w pracy to mialam lekki helikopter:-(. po powrocie z pracy moj malzonek oznajmil mi ze mamy goscia od nas ze świdnicy. i tak sie gosci do poniedzialku. wiem ze dzis tez bedzie jazda w nocy wiec sie chyba wczesnie poloze.:blink:

hej
Szymcio uspiony, Artur w pracy, kanapa cala moja, herbatka zrobiona- czego chciec wiecej;-)
Sylwiam- zaje.... imprezka, zaje..... zdjecia;-):-D:-D:-D Dzieki - szczegolnie ze dzisiaj rano wstalam i czuje sie swietnie- nie wiem czy to sledzie, sajgonki, wino czy atmosfera ale cos pomoglo i to najwazniejsze:tak:
Agaam- trzeba bylo wracac:tak: tulasy dla malej- swoja droga to niezla z niej imprezowiczka;-)
Doris78- butelka jeszcze jedna byla ale tylko pusta kaski:-D:-D:-D:-D:-D
jstysiak- sama ucieklas szybciej a artur ci przywiozl zeby nie bylo:-D:-D:-D Wrzuc mi adres prywatnie to ci wysle:tak:
Graziulxxx- nastepnym razem sie nie wymigasz;-)

Ide pocwiczyc brzuszki bo zjadlam pierniczek torunski:-p:-p:-p:-p

hej dziewczyny!! Sylwia fajna imprezka i dziewczyny fajnie bylo was poznac tak osobiscie:):-) A tak wogole to ide juz spac bo troszku tu cicho nikt nie pisze co i jak gdzie sie podzialy te kobity?:confused: Jutro college, ale postaram sie czesciej zagladac. spijcie

hej mamuski
Dopiero dzisaj czuje sie dobrze wiec pisze. Chyba sie czyms strulam bo juz na imprezie cos mi dolegalo a jak wrocilam do domu to ubikacja byla oblegana tylko przezemnie. Sylwia dzieki za zajefajna impreze :-p milo mi bylo poznac nowe mamuski:tak::tak::tak:

no to co jest ktos chetny teraz na spotkanie u mnie z dzieciaczkaami w tym albo w nastepnym tygodniu???

Cześć laseczki!
Marta84- współczuje. A co do spotkanka to musiałabym wiedzieć dokładnie kiedy to napisze podanie do J o udostepnienie auta;-):-D
Kasiek- fajnie, że napisałaś:tak:
Ampar- dziekuje w imieniu chłopców za zaproszenie. To będzie w kulkolandzie czy wyjnajetej sali?

Zdjęcia superowe a na każdym wyszłam z głupią miną:-D:-D:-D No i sobie nie popisze nic więcej bo Adam próbuje wspiąć się na łóżko ale coś mu nie idzie i strasznie się tym denerwuje:sorry2:
Miłego dnia

hej,jakos malo znow kobitek:szok::szok::szok:zajete jestscie mamuski,albo jeszcze po impezce dogorywacie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dhihi.My juz zaliczylysmy nursery ,zaraz lecimy do lekarza ,musze zrobic badania kontrolne na moja nieszczesna astme:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.A tak wogole to jestesmy zaziebione ,nie mocno ale jednak!!!:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:MARTA 84-ja bym byla chetna Cie odwiedzic z moja mala,zwlaszcza ze corcie sa rowiesniczkami,ale bar daleko mam doCiebie,niestety ja auta sma jeszcze nie prowadze,jesli ktos bylby uprzejmy mnie zabrac ze soba jadac do Ciebie,to bardzo chetnie!!!!!!!;-);-);-);-);-) Dobra ,uciekam narazie ,wypijam tylko kawke i pedzimy,potem zajrze ,milego dnia!!!!!!!!!!!!;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc w ten nudny dzien

MARTA84-a moze to od ilosci alkoholu???:-D:-Doczewiscie zartuje,my wszystkie spokojnie i grzecznie pijemy:tak::-)

Hmmm i chyba mnie wena opuscila bo nie wiem co jeszcze napisac:-D:-D
To narazie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry