sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Graziul umiesz umiesz bo ja dostałam prywatną wiadomosc
:-)
Dziewczynki ja też dziękuję za super imprezkę, szkoda że tak szybko wszystkie się zawinęły:-( Trzeba jakieś spotkanie zorganizowac żebym mogła oddac Wam naczynia.
Zdjęcia same sobie skopiujcie bo przez pocztę z moim internetem to ja wysyłałabym chyba tydzień, a nie mam na to ani czasu ani cierpiwości
:-)Dziewczynki ja też dziękuję za super imprezkę, szkoda że tak szybko wszystkie się zawinęły:-( Trzeba jakieś spotkanie zorganizowac żebym mogła oddac Wam naczynia.
Zdjęcia same sobie skopiujcie bo przez pocztę z moim internetem to ja wysyłałabym chyba tydzień, a nie mam na to ani czasu ani cierpiwości

Ostatnia edycja:
ale mala i tak nie dalaby mi dluzej posiedziec tak sobie pozniej pomyslalam ze moglam uspac Victorie i wrocic do was ale sama nie wiedzialam ile jeszcze bedziecie siedzialy i czy bedzie sens jeszcze dojezdzac.

szok. a o 4:40 wstawalam do pracy. rano w pracy to mialam lekki helikopter:-(. po powrocie z pracy moj malzonek oznajmil mi ze mamy goscia od nas ze świdnicy. i tak sie gosci do poniedzialku. wiem ze dzis tez bedzie jazda w nocy wiec sie chyba wczesnie poloze.